Hasonló életvitel, hasonló karaktert hoz = A sikeres ember, akinek bejöttek a dolgai.
Érdekes, hogy a csaj-on mennyire lejön, hogy őrülten meg van tisztelve. Szinte már túlzás.
Hasonló életvitel, hasonló karaktert hoz = A sikeres ember, akinek bejöttek a dolgai.
Érdekes, hogy a csaj-on mennyire lejön, hogy őrülten meg van tisztelve. Szinte már túlzás.
Első pillantásra úgy tűnt, hogy Komár László van a képen :))
Kapitány István interjú, a Shell globális alelnöke mostanság... tök pozitív személyiség... :)
Nicsak!
Voter protection program ... a választók megvédését szolgáló program.
Ez tulajdonképpen a másik oldal retorikája szokott lenni.
Orbán is mindent meg akar védeni, így sajátítja ki magának.
ezt találtam ezzel kapcsolatban, tavaly októberi felvétel
'We have put together the most extensive and inclusive voter fraud organisation in american history'
Ezt mondja?
Miért nyilatkozna ilyesmiről a kamerák előtt?
ez is enyhén beteg
tavaly év elején beszéltünk erről és jónak láttuk.. sajnos megfeledkeztem róla, oszt széjjel tépték :(
ez valós? ha igen, akkor mikori felvétel? :)
én is így vagyok ezzel, magyar zsebnek drága az a 30$ perhó, vagy 240 ha egy évre fizetsz elő :-/
Egy cikket még tudtam olvasni, de aztán a többit nem. :S
Nicsak. Lehet, hogy ez már volt korábban?
azé vicces, hogy 5 nap után egy magyar sajtó termék megemlékezik erről a sztoriról :)
https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/tevedesbol-rang...
"A cég erre reagált és jelezte, hogy nagyon köszönik a részvényeik iránti érdeklődést, de valószínűleg összekeverik őket és semmi közük nincs az említett Signal nevű üzenetküldő szolgáltatáshoz."
Donald Trump szükségállapotot rendelt el Washingtonban Donald Trump miatt.
úgy látom elveszítette ingyenes jellegét... e szomorú, nagyon szomorú :'(