Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

idősebb játékosok a topon

#866826 TrendMan

Futólag követem a Bologna szereplését az Olasz első osztályban, mióta Nagy ott játszott, aztán ő elment, de jött Ivica Mihajlovics edzőnek.

A nagy mágus, az első évadban kieső helyről a táblázat első felébe vezette a csapatot - időnként látványos játékkal.

Van két idősebb játékosa, egy 39 és egy 35 éves és a mostani sorozat terhelés közepette megkérdezték az edzőt, hogy milyen állapotban vannak ezek az idősebb játékosok.

- "Frissek, mint a rózsák" - így a válasz. "Ha az én időmben ebben a korban nekem kellett volna ennyi mérkőzést játszanom, valószínűleg meghaltam volna, de most már olyan edzésmódszerek vannak ..."

Vajon milyen edzésmódszerek teszik ezt lehetővé?

(Akár Ibrahimovics-csal is lehetne példálózni.)

???

sportközgazdász a Fradiról: Mire menjen az annyi?

#866422 matgab Előzmény: #866387

Legjobb lenne eladni Tokmac-ot drágán (28 éves) és Isael-t aki erősen leszálló ágban van, meg is hízott rendesen.

Helyettük kellene egy 22-25 éves fiatal Tokmac-ot venni. Boli is jó lesz ha mondjuk Tokmac helyett ő fog játszani és akkor a középpályát kellene erősíteni meg a szélső védőket, mert sajnos nem nagyon tudtuk megtartani a labdákat. Lovre már lassú és egy normális beadása nem volt az egész BL szériában és a válogatottban sem.

Középpályán pedig Zubkov és Isael mellé/helyére is kellene valami erősítés, mert ők is gyengék voltak. Akivel elégedett voltam a BL szezonban, az Dibusz, többé kevésbé a védők ( Dvali, Frimpong, Botka, Kovacevic Blazic (bár rajta a végén több meccs is elment sztem) Heister, Sigér, Haratin, Somalia Laiduni, Boli és Tokmac. Töki egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből. A többiek meg epizódisták voltak. Civic is elég gyengus volt, nem csoda, hogy kikerült.

A válogatott számára jó lenne egy jó Vécseit felépíteni.

Egyébként ezzel a problé…

#866380 TrendMan

Egyébként ezzel a problémakörrel már Karinthy is foglalkozott.

Ő a --> "Napsütötte személy" elnevezést javasolta a feketékre.

Vajon Demba Ba (bantu nyelven 'Aki a dobot veri' ...)

https://www.spiegel.de/sport/fussball/demba-ba-bei...

(a képen balra) megértette volna, ha egy magyar bíró azt mondja a másik magyar bírónak, hogy a napsütötte személyt kell kiállítani?

A fentieken túl az egyetlen jó dolog ebben a történetben, hogy most a románokról végre széles-e világban mindenki tudja már, hogy rasszisták :-)

rasszista bíró Párizsban?

#866363 matgab Előzmény: #866359

az hagyján, de amikor egy ázsiainak felmutatnak egy sárga lapot, azt nagyon rasszistának érzem. Nem lehetne zöld meg kék lapokat használni? Vagy inkább szivárványosat?

rasszista bíró Párizsban?

#866359 TrendMan Előzmény: #866314

Vajon mi történne, ha mondjuk Afrikában játszanának egy meccset, ahol mondjuk van egy fehér bőrű idegenlégiós és a bíró azt a kifejezést használja, hogy a --> white one vagy a sápadtarcú egy megfelelőjét?

Tényleg, az indiánok rasszisták voltak, amikor a fehéreket sápadtarcúnak titulálták?

Sőt, a fenti szenárió Kínában bármikor megeshetett, hiszen sok európai focizik ott levezetésként. Vajon azokra milyen szavak vannak ott közhasználatban? Nem hiszem, hogy csak a mezszámuk vagy a nevük alapján hivatkoznak rájuk ...

(???)

rasszista bíró Párizsban?

#866314 matgab Előzmény: #866313

azt mondta, hogy adj a fekete játékosnak sárga lapot. Csak ugye románul a fekete negru. Na ezen meg kiakadtak a niggerek...

Botrány bazzeg, hogy a fekete szót sem lehet már használni a PC miatt...


rasszista bíró Párizsban?

#866313 TrendMan

Nos, a Fradi 1 pontot szerzett a csoportban, ezek szerint szakértő vagyok:)

Érdekes fejlemények Párizsban, ha jól értem a 4. bíró rasszista megjegyzései miatt a csapatok levonultak a pályáról:

https://www.kicker.de/4686298/ticker/paris-st-germ...

Ilyen se volt még, hogy egy tök üres stadionban a bíró viselkedjen rasszista módon, Még jó, hogy petárdákat nem lőtt fel !

HeHeHe :-DDD

vb-sorsolás

#866281 matgab Előzmény: #866247

kerülhettünk volna gyengébb csoportba is, a legjobb a dán -osztrák lett volna, a legrosszabb talán a C vagy D csoport, de amúgy ha nem a dán csoportba kerülünk, akkor kb hasonló erősségű ellenfelek lettek volna.

Most , hogy a románok gyengébbek jó lett volna velük is összekerülni, hátha megverhettük volna őket.

Igazából rajtunk múlik. Nem vagyunk csoport favoritok, de akár, mint az NL-ben , ahol megvertük a török-orosz- szerb csoportot, itt is okozhatunk meglepetést. Jó lenne , ha addigra beépülne a csapatba a múltkori gyors csatárunk Varga Kevin és Szoboszlai, Sallai, Kalmár trió sem sérülne le. Esetleg hátha Balogh Norbi még egyszer összeszedi magát, vagy Vécsei talál magának egy olyan csapatot , ahol játszik.

Hátul Orbán, talán Lang beérik, Negoval és Botkával vagy Fiola /Bolla Bendegúz vagy Hangyával, csak tudjuk valahogy stabilizálni a dolgokat.

Nagyon sokan javasolták Hahn-t a Paksból mostanában, hátha Rossi mester is eldönti, hogy kell-e.

Mindegy csak Szalai már a pálya mellett legyen, mint mentor vagy edző és Dzsudzsit se hívják már vissza az EB-re se!


-- egyszerűen zseniális Volt --

#865996 TrendMan

Ezt a gólt szerintem méltatlanul keveset idézik, pedig zseniális, szinte külön műfaj:

Annyira váratlan, Vitray először nem is tud reagálni. :-)

A góljait végignéz…

#865673 TrendMan Előzmény: #865672

A góljait végignézve senki másnak nem volt ennyi gyönyörű átemelős gólja.

sport

#865441 prfecó

Most meg lehet kövezni engem , de:

- mi a fészkes fekete dolog történt , hogy minden gyönyörű.Több meccset megnyert a magyar válogatót táény,. Sőt Fradi is bejutott., több meccset nyert , tény Ezzel megint Magyarország felszabadult ?. Az ég kékebb? , a gazdaságunk jobb ?, kevesebb az adó? erősebb a forint?kevesebbet lopnak?

Meszáros stromann meg több pénzt fog kapni az egyetlen realitás

Egyébként a magyar sport eddig is jó volt , most is az legyen szerintem a fontos.

Személy szerint eddig sem érdekelt se a magyar , se a külföldi foci. Ellentétben szeretek úszni , természetet járni , teniszezni , sőt ultizni-bridgezni is , de ezért az állam ne öltsön erre kurva sokat , még akkor se , ha én lennék az Atyauristen.