nem tudom, hogy empátiának a videó mely részén kellene lennie? :)
amúgy én kamerát ezért is vettem idén, mert egyre többször szaladok bele, hogy főúton haladok 90-100al, jön egy idióta, megelőz, padlófék 80ra, majd döcög 85el, ha megakarod előzni, akkor gyorsít, akár beleset árán is... m1esen volt olyan sztorim, hogy be vagyok állva 140re, egy helyi sheriff a kis suzukijával azt gondolta, hogy a faszé megy ez 140el? beelőz, fék, 120ra lassít és megy, megakarom előzni, gyorsít és bevág elém, fék... anyád... oké ezt kétszer eltudja játszani, harmadikra, már kettőt visszavágom, pacik felvisítanak oszt viszlát... de hány ilyen van? vagy hányan nem tudják lereagálni és így balesetet okoznak?
amúgy én is leszarom, hogy ha megyek 80-90el, dumálgatok asszonnyal, leakar előzni valaki, had menjen, a gázról is leveszem a lában.. de találkoztam olyannal is, hogy anyuci vezet, megy komótosan 80al, apuci szlopálja a sört anyósülésen, látta, hogy beálltam előzésbe, ordít anyucinak, toljad, toljad, nehogy megelőzzön, s nyomta a csaj lábát lefele... oké fél szemmel láttam és hallottam, így visszavágtam, s otthagytam a picsába, a csaj úgy figyelte az utat, hogy vért izzadt abban a pár másodpercben... ilyenkor milyen empátiáról beszélünk?