Köszönöm.
Ha sikerülne stabilizálódni 12.960-nál, akkor irány fel 13.230-ra.
Ha, elesik 12.960 és különösen 12.900, akkor esünk 12.867 és majd 12.823 irányába.

A dupla is sanszos lehet - 0.786 -os szint, csak nehogy Ma 200 + 0. 618 egyben legyen,- és onnan fel - fel = ez lenne az igazi h.vas+út
Azonban Hathor álláspontját jobban alátámasztja a csökkenő csati tető vissza teszt ... a 960 környéke
Jó reggelt Lenthor!
Köszi az elemzést. Nem állunk valami fényesen, ebből újabb lefele kört vízionálok.
Meg is fogta egyelőre a 13.100. Ha letöri, akkor a következő támasz 12.960 lehetne.

Jelezte az irányt a letöréssel.
Tegnap írtam, hogy 13.100 alá kellene esnie, hogy kiteljesedjen a korrekció.
Most azzal küzd!

az sp tegnapról mára mozgása korrekciósnak néz ki, kellene még egy lefelé
az lehozhatná ezt is
A Pfizer árfolyama ma 8 százalékot emelkedett, míg a BioNTeché már közel 10 százalékot.
---------------------------------------------------
Ne ez a lényeg.
Egy jól elhelyezett hírre a cégem szárnyal. Eladhatom, (ha én vagyok a cég vezetője) az olcsón beszerzett részvényeimet egy nap alatt 8-10%-al drágábban.
Hogy mi lesz jövő nyárig? Kit érdekel!
--------------------------------------------------------------------------
Tessék, erről beszéltem! Teljesen az történt, amire gondoltam! Persze, hogy eladta a részvényeit a Pfizer vezére!
Ha. annyira biztos a sikerben, akkor miért nem tartotta tovább! A bejelentett hírére kaszált egy halom pénzt, 1.7 milliárd Forintnak megfelelő összegről van szól!
---------------------------------------------------------------------------------
A hír:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20201111/a-pfizer-v...
A Pfizer és a BioNTech még hétfőn jelentette be, hogy az általuk közösen fejlesztett koronavírus-vakcina 90 százalékos hatékonysággal működik, ez pedig felülmúlta a legoptimistább várakozásokat is. A vállalat részvényeinek értéke közel 15 százalékot emelkedett a hír után napközben hétfőn, bár utána lejjebb került. Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója pedig már a bejelentés napján eladta a vállalatban való részesedésének a 62 százalékát. Ezt pedig egész magas áron tette, amivel 5,6 millió dollárt keresett, vagyis nagyjából 1,7 milliárd forintot.
Ha ez az 5. hullám, akkor sokszor előfordul, hogy az 5. hullám hasonló mint az 1. hullám.
Akkor lehetne egy 12.528-ig le, ami a 61.8%-os fiboig (tehát 32.8%-ot menne vissza) a "b" hullám.
"c" hullám és egyben az 5. hullám teteje 161.8%-os fibonál 14.500 ig mehetne!