Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#865155 JackOne Előzmény: #865153

A dupla is sanszos lehet - 0.786 -os szint, csak nehogy Ma 200 + 0. 618 egyben legyen,- és onnan fel - fel = ez lenne az igazi h.vas+út

Azonban Hathor álláspontját jobban alátámasztja a csökkenő csati tető vissza teszt ... a 960 környéke

dax

#865151 Mr. 50% Előzmény: #865149

Jó reggelt Lenthor!

Köszi az elemzést. Nem állunk valami fényesen, ebből újabb lefele kört vízionálok.

sp

#865145 olika78 Előzmény: #865141

az sp tegnapról mára mozgása korrekciósnak néz ki, kellene még egy lefelé

az lehozhatná ezt is

dax

#865133 Lenthor Előzmény: #865025

Lenthor Előzmény: #865022

A Pfizer árfolyama ma 8 százalékot emelkedett, míg a BioNTeché már közel 10 százalékot.

---------------------------------------------------

Ne ez a lényeg.

Egy jól elhelyezett hírre a cégem szárnyal. Eladhatom, (ha én vagyok a cég vezetője) az olcsón beszerzett részvényeimet egy nap alatt 8-10%-al drágábban.

Hogy mi lesz jövő nyárig? Kit érdekel!

--------------------------------------------------------------------------

Tessék, erről beszéltem! Teljesen az történt, amire gondoltam! Persze, hogy eladta a részvényeit a Pfizer vezére!

Ha. annyira biztos a sikerben, akkor miért nem tartotta tovább! A bejelentett hírére kaszált egy halom pénzt, 1.7 milliárd Forintnak megfelelő összegről van szól!

---------------------------------------------------------------------------------

A hír:

https://www.portfolio.hu/uzlet/20201111/a-pfizer-v...

A Pfizer és a BioNTech még hétfőn jelentette be, hogy az általuk közösen fejlesztett koronavírus-vakcina 90 százalékos hatékonysággal működik, ez pedig felülmúlta a legoptimistább várakozásokat is. A vállalat részvényeinek értéke közel 15 százalékot emelkedett a hír után napközben hétfőn, bár utána lejjebb került. Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója pedig már a bejelentés napján eladta a vállalatban való részesedésének a 62 százalékát. Ezt pedig egész magas áron tette, amivel 5,6 millió dollárt keresett, vagyis nagyjából 1,7 milliárd forintot.

dax

#865126 Lenthor Előzmény: #865125

Ha ez az 5. hullám, akkor sokszor előfordul, hogy az 5. hullám hasonló mint az 1. hullám.

Akkor lehetne egy 12.528-ig le, ami a 61.8%-os fiboig (tehát 32.8%-ot menne vissza) a "b" hullám.

"c" hullám és egyben az 5. hullám teteje 161.8%-os fibonál 14.500 ig mehetne!

https://invst.ly/ssshn