Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

-- Köztévé 2020. 11. 11. este --

#865144 prfecó Előzmény: #865135

sajnálom , hogy összekevertek Horvátországgal és Szerbiával .... mi már a balkán legsötétebb zugaival vagyunk egyszinten mondjuk Törökország Erdoganjával

-- Köztévé 2020. 11. 11. este --

#865143 prfecó Előzmény: #865135

sajnálom , hogy összekevertek Horvátországgal és Szerbiával .... mi már a balkán legsötétebb zugaival vagyunk egyszinten mondjuk Törökország Erdoganjával

-- Köztévé 2020. 11. 11. este --

#865135 TrendMan

1. Járványügyi híreket adnak Magyarországról.

2. Moderátor:

- Maradunk a Balkánon, járvánnyal kapcsolatos hírek a szomszédból.

3. Járványügyi híreket sugároznak Horvátországból és Szerbiából.

4. Moderátor:

- Az előbb tévesen fogalmaztam: Nem maradunk, hanem tovább megyünk a Balkánra.

:-)

-- alternatív történetek ?? --

#865117 TrendMan

Mindenesetre érdekes értékrendbeli anomáliákról van itt szó:

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/belf-ld/kimondhatj...

Képzeljük el, hogy mondjuk a sziú törzsi tanácsban ülünk, ahol éppen arról van szó, hogy mostanában egyre több cowboy érkezik meg a sziú vadászterület határára, ahol bebocsátást kérnek (sőt időnként átszivárognak a határon !!!) azért, hogy néha elejthessenek egy-egy vadat. (?)

Rasszista-e Fehér Bika, ha nemet mond?

Igazat lehet-e adni Kókadt Szamár-nak, ha azzal érvel, hogy a cowboy-ok úgyis majd tovább mennek a Kajovák wigwamjai felé?

Napirendre kell-e tűzni Ágaskodó Furulya esetét, aki mostanában arról zenél, hogy két magányos sziú harcos hogyan talált egymásra, miközben Totankára vadásztak a határszélen?

Az megvolt már Láma elvt…

#864766 matgab Előzmény: #864354

Az megvolt már Láma elvtárs, hogy ez az mszp milyen szépen védi a liberális értékeket? Mennyire azonosulnak a gyülölet beszéd mindennemű tiltásától és mennyire elítélik a rasszizmus mindennemű formáját?


https://pestisracok.hu/felsofoku-niedermullerizmus...


Úgy tűnik a szocialistáknál követelmény a vezetőségbe kerüléshez a kormánypárti szimpatizánsok dehumanizálása. Most ugyanis éppen az MSZP (egy újabb) elnökségi tagjáról, Bárány Balázsról szivárgott ki egy hangfelvétel, amelyen elmondja, hogy mit is gondol valójában Solymár polgármesteréről (és vélhetően a fideszesekről általában). A szocialisták patkányozós múltjához híven Bárány, tartva magát a niedermüllerizmus szigorú szabályaihoz, igazi vérbolsi retorikával élt szólásszabadságával a szerkesztőségünk birtokába került hangfelvétel szerint.

(…) Konkrétan a polgármester, aki egy ilyen elfajzott, tősgyökeres, sváb, fideszes, sőt annál is fideszesebb, cigánygyűlölő, homofób, zsidógyűlölő, xenofób, egy ilyen igazi fasiszta barom. Nem látszik ki a nagy Magyarországokból…

– sorolt fel Bárány

:DD sziven ütött a főnök…

#864581 Ibiza Előzmény: #864354

:DD sziven ütött a főnököd gyurcsóti videója.. megértelek.

"két dolgot nem tudtok nyerni és veszíteni" (O.V) :)

Mesüge emlékezz kicsit, libernyák nyivákolás és feljelentgetés volt bandádtól, az akkori tulajnál akkor és ott célba ért, hoztátok a formátokat, összeférhetetlen a fajtád.

bla bla bla..ezek nem érdekesek, szegény láma még nem kapta be a bogyeszokat...

adók...kevered...az okát sem érted meg, azért elmondom, nálunk adók alacsonyak, a fogyasztási jellegű adók a magasak... ez egy adózási logika..de hát semmi link semmi fókuszáltság..cégekre gondolsz magánszemélyekre vagy a béreket terhelő járulékokra?.. de szerintem csak a mocsokáradat a lényeg.
Azért berakok egy linket hátha mást is érdekel.
https://hu.tradingeconomics.com/country-list/corpo...

https://hu.tradingeconomics.com/country-list/corpo...

A memóriáról..kb 2322x elmondtam nálam a fidesz csak 51%-os.. de nincs jelentősége..holnapra kialszod.
Bedobsz témákat..ez lop az lop.. jelentsd fel őket..képességed megvan hozzá.. én a saját dolgomat csinálom.. dolgozom..építem az életem.. és nagyon élvezem, élvezem az alkotás örömét a kreativitásom gyümölcsét..

Tudod a nagyfiúk a saját dolgaikat csinálják és nem csak nyávognak.

Már írtam párszor hitel és hitel között van különbség..nem fogod érteni de leírom..van a jó hitel és a rossz.. a te fejedben csak az a hitel van amikor nincs pénzed bringára és hitelből veszel, vagy okostelefont is 43%os thm-re..mert megérdemled... ez a rossz hitel..fogyasztásodra költöd.

A jó hitel az többet keres neked mint amennyibe kerül neked.. ez tőke transzformálás..

Ó. Szóval én visszasunny…

#864354 Láma Előzmény: #864146

Ó. Szóval én visszasunnyogtam?
Kiútáltak, elzavartak, mégis itt vagyol more. Hát ezt kell csinálnie, more?
Engem nem hajt ám a tatár, mint téged a kipcsak gazdád. Akkor fórumozok, amikor akarok.
Nincs teljesítménykényszer. Nem marad el a zsíros megrendelés, sem a vissza nem térítendő apanázs, ha nem nyomom a propagandát. Ennyire hiányzik a saller, more?
Eszembe jutott egy harmadik opció. 2in1 :)

"Bizony vannak genetikusan alávalók."

Már nem teszed idézőjelbe. Fejlődsz. Nem hiába nevelgetlek.

"A múltkori agymenésedre válaszoltam lapítottál mint a nagy barna.."

Volt válasz. Keresd vissza, mert ebből kiindulva olyan a memóriád mint a halaké.

"Azért az megvan kik csökkentik az adókat?"

Volt miből. Két-három éve még miénk volt a harmadik legmagasabb adóék az euban. Mára talán az ötödik legmagasabb. Qrva nagy eredmény. Főleg annak tükrében, hogy a bérek meg majdnem a legalacsonyabbak. Tán csak Bulgária van alattunk. És ez volt a legjobb tíz évünk a gazdád szerint. De tényleg csökkentettek. Igazad van. 1? 2? 3?

" És kik szopattak be téged a chf hiteleddel ami után szaladtál a zorbánhoz mencsen meg."

Engem annyira nem. Az egyetlen hitelt amit életemben felvettem, harminc éve előtörlesztéssel visszafizettem.
De! Sikerült megmenteni a fidesz frakciót. Ha jól emlékszem, csak a fidesz frakció nyeresége 1,5 milliárd volt ezen a megmentésen. A csórók alól meg rugdalják ki azóta is a házakat, lakásokat. Jól meg lettek mentve. 1? 2? 3?

Na. Megnyugodtál? Kaptál választ. Most van okod, hogy ennek kapcsán újra Gyurcsányozzál egy kicsit. Nem kell erőlködnöd az ilyen random videókkal, mint ez az előző. Kihúztalak a szarból. Laattyaak, hogy melózol. Ha gondolod, azt is újra levezetheted, hogy a Soros a hibás. Aztán légy türelmes. Majd benézek és kapsz újra kokit. :)

az egész cikkből Hercsel…

#864216 Koffein Előzmény: #864210

az egész cikkből Hercsel Adél fogott meg. Legutóbb a magyarhangnál tolta a nagy ellenzéki szekeret, most meg az indexnél van? ezek szerint mégis van az a pénz... na meg mégis az index a szakma csúcsa... :)


Igen, ez alapján én is e…

#864180 Koffein Előzmény: #864169

Igen, ez alapján én is egyet értek a tüntetéssel. Ezzel visszaléptek vagy 50évet az őskorba...

Igen, brutális számok va…

#864171 walex Előzmény: #864071

Igen, brutális számok vannak, csak ezt azok nem fogják fel, akiknek kellene.

Megjött a legújabb lakástàmogatás, ezúttal tetőtér beépítésre. Ezzel nem sokan fognak élni szerintem, de több értelme lenne a gyerekek utáni adókedvezmény növelésének vagy az SZJA vagy a bérekre rakodó terhek csökkentésének,mint az építtetők zsebének újabb és újabb tömésének.