Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Csak jelzem. amikor kike…

#863048 Ibiza Előzmény: #862740

Csak jelzem. amikor kikelnek a kiscsirkék, válogatják őket, a kiskakasokat zsákba rakják és lefojtják.

közösségi média 2020

#862699 Ibiza Előzmény: #862693

"- Hello. Gordon Pizza?

- Nem Google Pizza!

- Rossz számot hívtam?

- Nem uram, a Google felvásárolta a Gordon pizzát.

- Oké. Szeretnék rendelni…

- Nos uram, a szokásosat kéri?

- A szokásosat? Ismer engem?

- A hívó azonosítója szerint az utolsó 12 alkalommal pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és vastag tésztával.

- Szuper! Ezt kérem.

- Ajánlhatok ezúttal rukkolás ricottás pizzát szárított paradicsommal?

- Nem. Utálom a zöldségeket.

- De a koleszterin szintje nem megfelelő.

- Honnan tudja?

- A subscribers guide-on keresztül. Rendelkezésünkre állnak az ön vérvizsgálati eredményei az elmúlt 7 évből.

- Rendben, de nem akarok ilyen pizzát, már bevettem a gyógyszeremet.

- Nem szedi rendszeresen a gyógyszerét. Mindössze egyetlen 30 tablettás dobozzal rendelt 4 hónappal ezelőtt a Drugsale Networktől.

- Másik gyógyszertárból vettem a többit.

- Nem találom a bankkártya tranzakciók között.

- Készpénzzel fizettem.

- De nem vett fel ennyi készpénzt a bankjából.

- Máshonnan is van készpénzem.

- Nem találom az adóbevallásában, hacsak nem szürke módon jutott hozzá.

- Mi van?! Elég! Herótom van a Google-től, a Facebooktól, a twittertől, a WhatsApptól. Elmegyek egy szigetre, ahol nincs internet, se mobil, se senki, aki kémkedne utánam.

- Értem uram, de meg kell újítania az útlevelét, mert 5 hete lejárt…"

közösségi média 2020

#862698 Ibiza Előzmény: #862693

azért új dolgokat nem hoz usa, jókor voltak jó helyen, és mindenki elfogadta az elsőségüket és a rendszerüket, mindenki csak követte őket, ezért elkényelmesedtek. Ők akarnak ellenőrizni.
Ezért reagálnak hisztisen az új fejleztésekre 5G Huawei vagy a Tiktok. Szabadapiac elsőségéről beszélnek de a legnagyobb kommunista ország.
A szociális média az a totális ellenőrzés és az egyének minősítésének alapja. Ne legyen kétségünk usa is azt csinálja mint kína, minősíti állampolgárait és persze mindenkit.
Csak gondoljatok bele, simán az vagy amit keresgetsz a neten, amikre rákeresgetsz, amilyen pornókat nézegetsz, amilyen hozzászólásaid vannak.
Önkéntesen regisztrálsz és adsz meg olyan adatokat magadról ingyen - nyalókáért cserébe- aminek a feltérképezése egyébként sokba kerülne.
Nem véletlen volt a legnagyobb fejlesztés a big data, valamilyen szempontok alapján folyamatosan minősítenek téged.


Adnak egy felületet ami nagyon trendi, olyat ami nélkül nem létezhetsz és nem is létezel ha nem vagy jelen, ráadásul qrvára praktikus és modern.


A neten van profilod valamelyik (vagy több) közösségi oldalon, ott van az összes ismerősöd és azok ismerősei, csatlakozol csoportokhoz, lájkolgatsz, megnyitsz linkeket, van Gmailos mailcímed, a neten rajta van a naptárad, bejelölve a fontos dolgaid, a barátaid születésnapja. Összes jelszavad el van tárolva, esetleg beírogatod a tevékenységi listádat. Nézegetsz filmeket. Megnyitod a privát ablakot, azt gondolva ezt már senki nem látja, és rákeresel dolgokra, filmeket pornókat nézel. A fentieket telefonos is eléred, be van kapcsolva a helyadatod, telefonálgatsz, üzeneteket küldesz. Játákokkal játszol, ezt is lehet elemezni. Rendelgetsz dolgokat fizetsz a kártyáddal, Időpontokat foglalsz az orvosoknál.
Olyan nyomot hagysz magad után mint egy csiga.


Ha valakiknél összefut ez az információ mennyiség akkor ezt nem fogják felhasználni? dehogynem. És minden adott ehhez.
Régen a titkosszolgálatok hatalmas költséggel, hosszú idő alatt gyűjtötték ezeknek az adatoknak a töredékét. Most mindezt ingyen és jó minőségben, folyamatosan aktualizálva.

A közösségi médiákon keresztül iszonyat mennyiségű embert lehet elérni, pillanatok alatt befolyásolni, hamis adatokkal ellátni, a jelenlévők bőszen megosztják, 1mp alatt bármit, bárkit, bármilyen új irányzatot, valódi jobbítási szándékot el lehet lehetetleníteni.
Egyszerű társadalmi kisérleteket végezni, akár meg lehet itatni velük tisztítósereket is. Elég egy fehér köpenyes ember aki látszólag nagyon dr 99diplomával és szakterülettel, és azt mondja igyál fertőtlenítőt.


Az internet terjedésével óhatatlan volt a valódi mozgalmak és inforormációk kiszivárgása, ezért kellettek a közösségi felületek, nevetségessé lehessen tenni dolgokat, elég 1-2 ezer mémgyáros, a többit elvégzi a sok nyomi.

közösségi média 2020

#862693 Koffein

Durva, egy európai platform sincs, még a kanyarba sem. Egy sor amerikaik, kínai, s pár orosz mérföldekkel lemaradva... hol van az EU Szilícium-völgye? Hogy akarja az öreg kontinens utolérni az usákokat, meg a kínaikat? Úgy vélem, amíg nincs válasz, emberek nem kezdik használni a terméket, addig az usa szippantyúzza ki a pénzünket, majd a lepattanókra rámennek a kínaiak...

The Social Media Universe in 2020

https://www.visualcapitalist.com/visualizing-the-s...

ezek a dolgok ellen kell tenni

#862678 Ibiza

https://hvg.hu/elet/20200828_Ortodox_zsido_ferfiak...

ezek a dolgok ellen kell tenni, az ortodoxokkal a bigottakkal van a gond, ők a világ megrontói. Lenézik a nőket a különböző vallásúakat, kiválasztottnak gondolják magukat..
Indítsanak kóser vagy muszlim járatokat ha nem tetszik nekik vagy béreljenek különgépet.

fura nem? pejoratív a fe…

#862582 Ibiza Előzmény: #862579

fura nem? pejoratív a fekete a zsidó vagy a cigány szó... ez mi?
A cigányok cigányozzák egymást... ők maguk mondják ők cigányok.
A néger - ha jól rémlik- a negró a fekete szóból képződik.
Tényleg a negró cukorka és a négercsók is megváltozik? vagy a cigánypecsenye? A cigányút..
Lehet látni pl a sportban, az emberek zöménél a teljesítmény számít, ki mit tesz mit mutat. Ugyanúgy ölelgetik a gólt lövő fekete srácot mint a latint a jugót vagy az argentínt vagy a fehér csókát.
Kell tenni a rasszizmus ellen, de ez nem változik ha hmm szót mondunk valami helyett.
De minden rasszizmus ellen kell tenni, amikor a néger csak azért beleköt valakibe mert fehér, vagy amit a zsidók tesznek a palesztínokkal.. vagy a romák...
Sajnos keskeny mezsgye az előitélet és a tapasztalat.

Figyelmeztet az elemző: Trump katonai akcióra készülhet, hogy ne bukja el a választást

#862581 Ibiza Előzmény: #862386

nem bonyolult, nálunk - nemzetközi felmérések szerint is- a cigányok a börtönlakók több mint 50%-a (amúgy ennél még több is de ennyien vallották magukat cigánynak).
Ez Usában a feketékre és latinokra is igaz.
A képlet azonos, itten engem elnyomnak, nekem nem marad más csak a bűnözés. Ez mindig a kifogás és a magyarázat.
Igen, de nem simán bűnöznek pl a cigányok hanem a legaljasabb kegyetlenkedéseket is elkövetik a bűncselekmények közben, messze túlmutatóan az ehhez szükséges eredményességéghez.
Pl. megerőszakolnak kínoznak időseket.
Tehát harc van.
Usában a nemzeti érzéseket (oroszokhoz hasonlóan) gyerekkortól belerakják az agyakba, ha külső ellenséget mutatsz az embereknek akkor nem látják a belső problémákat, usa ráadásul szeret a megmentő vagy a demokrácia és szabadság bősz harcosaként tetszelegni. Választhatnak olyan ellenséget - valószínűleg ilyet fognak- aki sokkal gyengébb náluk és majd jól felvonulnak, "megmentik" a szabadságot.
Előjönnek a betáplált nemzeti érzések, elfelejtik a belső feszültségeket egységes a nemzet.

Csak megjegyzem, elég érdekes, mindenhol kialakulnak a tüntetések a zavargások ahol nem a liberálbolsevikoknak kedves helytartók állnak nyerésre.

Igen, azt mondják, hogy …

#862579 matgab Előzmény: #862577

Igen, azt mondják, hogy a cigányt most már ne cigánynak hívjuk, mert az sértő nekik...

Persze, mert annyiszor használták a cigány szót negatív környezetben, hogy sértővé vált. Most a romát ildomos használni. Egészen addig, míg a roma szó is át nem megy sértőnek...

Néger, ne ez a másik. Az angol nigger szó áthallása miatt az is sértővé vált. De itt okosabban a black, azaz fekete szót kezdétk el rájuk használni, hiszen az annyira általános, annyira sokoldalú asszociáció kötődik hozzá, hogy az nagyon nehezen lesz sértő. Persze a blackman az is sértő lesz egy idő után, ha a fekák (ahogy "magyarba átment") ugyanúgy viselkednek ahogy eddig.


Figyelmeztet az elemző: Trump katonai akcióra készülhet, hogy ne bukja el a választást

#862578 Ibiza Előzmény: #862386

szerintem egyszerűbb a képlet, eddig is voltak feketékkel latinokkal szembeni rendőrségi túlkapások, akár obimaki idejében is. Csupán arról van szó a háttérhatalom le akarja váltani trumpit mert véletlenül lett elnök, vagy valamilyen társadalmi kísérlet kapcsán, azt sem zárom ki, ez volt a befektetés a következő 20év érdekcsoport igénye szerinti kormányzáshoz.
Trumpi meg kapar mint malac a jégen.