Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

komcsi suttogó propagand…

#862674 Ibiza Előzmény: #862666

komcsi suttogó propaganda lehet, "csak mondom" típusú.
Ha szeretőt tartasz akkor jobbnak kell lenni mint a hivatalosnak.
Csak jobb lóra cserélünk :)
A szeretők általában erős szexuális kisugárzással bírnak, pl clintonos Mónika.

Most jut eszembe, lLehet…

#862672 matgab Előzmény: #862671

Most jut eszembe, lLehet, hogy azt hitték, hogy az a közeli barát szolgáltatta ki az információkat és azt gondolták, hogy ő volt matgab és ezért kellett véletlen balesetet szenvednie???

Miért, amikor azt megírt…

#862671 matgab Előzmény: #862667

Miért, amikor azt megírtam tavaly (vagy tavalyelőtt?) karácsonykor, hogy a Rogán Cili a teniszedzőjével kufircolgat (pedig akkor még javában hivatalosan Rogánnal volt), meg , hogy a barinőkkel a Fröccsteraszon tolják az anyagot, akkor sem kopogtatott a TEK.

Mondjuk azóta hozzá is ment a teniszes pasihoz, ott halt meg az esküvőjüknél az a másik teniszes srác, aki olyan szerencsétlen módon leesett...

Azt csiripelik a verebek…

#862670 matgab Előzmény: #862668

Azt csiripelik a verebek, hogy vannak komparatív előnyei...:-) Nagyon ügyes.... :-)



Tegnap hallottam, hogy a…

#862666 matgab Előzmény: #862518

Tegnap hallottam, hogy a Varga Mihálynak állítólag a Kállayné Csík Ildikó lenne a szeretője? Érdekes Vargáról gondoltam volna utoljára, amolyan tisztességes családapának látszik.


re

#862521 KawaBazsy Előzmény: #862517

Felénk most vagy három helyen is felüljárót építenek az autóknak, h ne kelljen várni a vasúti átjárónál.

igen, mocsok hazaáruló c…

#862520 Ibiza Előzmény: #862518

igen, mocsok hazaáruló csürhe. Azt gondoltam a történelem szemétdombjára kerülnek de nem, mint főnixmadár születnek újjá némi képzavarral mert ezek galandférgek, keresték az új gazdaállatot.
Nekik csak térkép e táj, mammon az Isten.
Igen, ijedten pislognak a lilaködös elsőgenerációs újértelmiségiek, akik beleálltak ebbe az új neolibsi trendbe, hiszen a gaz orbán meg diktatúra meg illiberalizmus.. meg harcoljunk.. de azért érzik nem kóser ez, sejtik mi a természet rendje meg még talán valamennyire beléjük nevelték a tisztességet hazaszeretetet a szüleik.
Akiknél ez az irány csont nélkül átmegy azoknak már olyan a családi hátterük, olyan volt a neveltetésük éledezik identitásuk.
De ezek közül sokan csak birkák akik beszopják mert a valódi hittérítőket csak a hataloméhség hajtja, ők tartják hagyományaikat, szokásaikat, működtetik kapcsolatrendszerüket. Vizet prédikálnak bort isznak.

Normálisan egy országban a politikai palettának le kellene fednie a társadalmi igényeket, szélsőbal szélsőjobb, néppárt, az izmusok, a tematikus pártok. Normálisan egy eszme vagy izmus az megdolgozik a helyéért, kampányol párttá alakul, indul a kampányokon. Ettől aljas ez a mostani neolibsi irányzat, rákapaszkodik a meglévő társadalmi rendszerre, a meglévő intézményekre, demokratikus szerveződésekre, nemzetközi szervezetekre, korrupcióval , zsarolással éri el a célját. civil kurázsinak, civil megmozdulásnak, trendi irányzatnak álcázza magát. Miközben célja a hatalomszerzés és a föld lakóinak szabványosítása, modernkori rabszolgaság kialakítás.

Amit a lila libsik bedob…

#862518 walex

Amit a lila libsik bedobtak, onnan már csak néhány lépés, hogy a pedofilokért is kiálljanak.

Ezeket el kell takarítani a Parlament közeléből a következő választáson,mert egyre több szrt próbálnak meg ráerőltetni a normális magyar emberekre.

Már rühellem,hogy kompletten tizenéve gyurcsótánnyal együtt fasisztázzák,nácizzák,rasszistázzák, homofóbozzák a magyar embereket, ha valaki közülük kiáll és elmondja a véleményét, ami nekik (mint nagy toleráns elfogadóknak) nem tetszik.