Most őszintén... ki mit gondol?
Szerintem egyre hajmeresztőbb méreteket fog ölteni a lopás, vagyis az árfolyam akár emelkedhetne is, de lehet "kell a pénz" az űrhajóba és ezért épphogy nem lesz se osztalék, se semmi. Ki lesz szépen talicskázva
Most őszintén... ki mit gondol?
Szerintem egyre hajmeresztőbb méreteket fog ölteni a lopás, vagyis az árfolyam akár emelkedhetne is, de lehet "kell a pénz" az űrhajóba és ezért épphogy nem lesz se osztalék, se semmi. Ki lesz szépen talicskázva
Igen , én sem láttam azt, hogy Musk-ot nagyon megfingatták volna... azóta is él és virul és nagy haszonélvezője az árfolyam emelkedésnek.
Formális volt azaz elmozdítás, ha jól rémlik, az elnöki pozit veszítette el, odaültetett valami csendes bábot, de vezérigazgatóként tovább tweetel...
A befektetők pedig:
https://tenor.com/view/steven-seagal-lost-confused-gif-8453855
Az általad felsorolt cégek piacán és itthon a különbség szembetűnő.
Míg ott tweetek miatt jól megbüntetik, elmozdítják pozícióból a személyeket (Muskito), addig itthon a propagandaminiszter guardja t sys előtt kiszórja a papírost.
A kopasznak legjobb esetben se volt több vagyona, mint 7 mrd Ft... Így lett 62% nagytulaj. Hogy? Sehogy, merthogy strómann. Orbán egy másik csicskája. Amíg Orbán él, addig oké a buli, de egy hirtelen koszorúér-probléma és omlik a kártyavár.
hát nem tudom, hogy anno hány %-ban birtokolta a a Microsoft-ot Bill Gates, az Apple-t Steve Jobs, a Tesla-t Elon Musk, az Amazon-t Jeff Bezos, vagy az Inditexet Ortega...
A 62%-os tulajdoni hányad nem lenne önmagában rémisztő. Azt jelenti, hogy a tulaj megtartja a többségi tulajdonát mert bízik a cég jövőjében, de kell neki külső finanszírozási forrás is. Illetve hatalmasat kaszálhat abból, hogy az árfolyamok tőzsdén vannak, lásd Elon Musk...
Valóban, felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire egészséges ez.
Miféle tőzsdei cégben van egy darab 62%-os tulaj? Innentől mi értelme a nyilvánosságnak, ha ő maga bármit eldönthet? Meneküljön, aki tud!
Az más helyzet volt. Szerintem. Akkor a piac beárazta a T-sys ügyletet és mivel jó volt a jelentés, akkor is előbb eldicsekedtek vele.
Most nem áraz semmit a piac- nincs nyilvános info és megint jól sikerült a negyedév, ezért megint eldicsekedtek vele...
Ilyen szempontból nem várok újra zakót.
Az más kérdés, hogy ez a 690 alatti régió egy baromi erős ellenállás volt emlékeim szerint.
Emlékeztek legutóbb ez mit jelentett?
kvára nem professzionális. Ha péntekre ígérek eredményt, akkor pénteken hozom ki és nem árulom el 1 héttel korábban a Q1-es eredményeket a haveroknak meg az Edisonnak sem.
Szép szép ez az eredmény, de továbbra is úgy megy a rulett, hogy a krupié nem gurítja a golyót, hanem oda teszi, ahova az egyik játékos mondja neki...
Péntekre volt ígérve, kihozták suttyomban a mai napon. Ez normális???
Kijött a jelentés...
Nem nagyon követem már a papírt, de a grafikonból megintcsak arra lehet következtetni, hogy itt bizony bennfentes vételek lehettek Q1 közlés előtt.
Olyan a bennfentes kereskedés ,mint a drog - ha egyszer rákaptak nem lehet lejönni róla...
Annak azért gratulálok így utólag, aki 300 alatt belevett...
Nyilván. Mivel hónapok óta nulla közbeszerzést nyertek, így továbbra is tartom, hogy az idei eredmény nem éri el a tavalyit. O1G máshova fogja lopni a pénzeket, ezt a sztorit idén max szinten tartják. Jövőre lehet visszaveszem, vagy idén, ha elérjük az egyházi célárat :)
Ez az Edison név mintha ismerősen hangzana nekem a 4IG topikbol már korábbról. Szép meg jó az 1000-es celarfolyam, kár, h nem 1100 körül jöttek ki vele.
Igen, aki erre veszi az megint a hintaba ül be önként, hiszen oda van írva , h a 4IG megbízásából készítették. Nehezen tudom elképzelni, h a 4IG bízza meg a céget elemzésre és azok meg kihozzák Matyi atya 240-es célárát.
Az Excel persze elbír bármit, de ez nekem megint egy klasszik Estaros kommunikációs trükknek tűnik. Nem a számok beszélnek, hanem egy fizetett, de függetlennek tűnő, amúgy nem nagy kaliberű elemző cég persze h kihoz egy ilyen eredményt. Mi lesz a következő lépés? Vásárolt teljes oldalas PR hirdetés a Forbes-ban vagy a Times-ban?