Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

2:1

#870665 Spade

Miért ? a zotp,mol,ricsi tetején se volt változás, sztem az lesz h a jatt 2:1 arányban megy majd kormány ellenzék között, ez volt az útépítkezéseknél a 2000-es éveknél és kb ez van a zosztrákoknál is. Meg fognak majd egyezni hamar sztem

digi

#870664 Koffein Előzmény: #870663

Gondolom ezért is akarnak olyan szolgáltató céget, ami termeli a kp-t. Ha visszamondanák a szerződéseket, egy kormányváltással, akkor is ott van a lakossági rész, ahonnan jöhet a pénz, hogy túléljék azt a 4-8 éves időszakot, mire ismét a lábas közelébe kerülnek..

Kérdés, hogy mennyien maradnak? FB-n már most megy a hiszti, hogyha megveszi a ner, akkor felmondják a szerződést.. ettől függetlenül, sokan fognak az ár miatt maradni, vagy váltani, mint eddig is tették... :)

digi

#870663 matgab Előzmény: #870662

Lassan ez is olyan lesz , mint az Opus, mindent beletesznek.

Nem baj persze, csak a T-nél sem a távközlést meg a műsorszórást akarták megvenni, hanem az informatikai részt.

Ezekből a hirtelen nőtt Holdingokból nem tudom, hogy lesz-e valaha egy kormányokon átívelő Samsung szerű cég, vagy egy esetleges kormányváltást követő 3. évben már csak a gaz fogja benőni a telephelyeket...

4ig menni zűrbe

#866169 prfecó Előzmény: #866090

Én utoljára a E-STAR / ENEFI ügyben tettem MNB / PSZÁF felé bejelentést . Eltel másfél év . Válasz: Közel egy évig tartó a monitorozás szerint nem tűnt fel semmi. Miután jogi eljárást indíttattam kiderült és ugye nem kérték ki a cégek számitógépes rendszeréből az adatokat , ezert azok már két éves adatok , hát nincs meg már..

Viszont a brókercégemnek annnyíra tele lett mindennel töke / gondolom ők is nyakig szarosak voltak , hogy elég komoly kártérítést kaptam ( más ügyből de ott nem volt igazam , de azt mondták ezzel símitsuk el ezt is ezzel)

4ig menni zűrbe

#866090 matgab Előzmény: #862387

Most kaptam választ az MNB-től, nem túl gyorsak:
Tisztelt...Hivatkozással a Magyar Nemzeti Bankhoz (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9., telephelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) (MNB) 2019. december 12. napján xxxxx-1/2019 iktatószámon érkezett bejelentésére (Bejelentés) az MNB az alábbiakról tájékoztatja.
Tájékoztatása szerint felfigyelt arra, hogy a 4IG értékpapír kereskedésében 2019. november 29. napján egy eladó a délutáni órákban pánikszerű eladásokba kezdet, amivel az addigi árfolyamot 5%-kal vitte lejjebb a naphoz képest jelentős forgalommal. Ezt követően egészen a 2019. december 10. nap végi zárást követő bejelentésig - miszerint a 4IG eláll a T-System megvásárlásától - napról napra növekvő mennyiségben koncentrált módon jelentős eladói nyomás volt a papíron, amint volt egy-egy nagyobb tétel a vevői oldalon, azonnal leöntés történt az eladói oldalon nyilvánosságra került hírek hiányában is.
....
Tájékoztatjuk, hogy az MNB megvizsgálta a 4IG Nyrt. 2019. december 10. napján, tőzsdezárást követően közzétett rendkívüli tájékoztatását megelőzően folytatott tőzsdei tranzakciókat és megállapította, hogy egyes tranzakciók esetében felmerült a bennfentes kereskedelem gyanúja, ezért az MNB piacfelügyeleti eljárást indított. A Bejelentésben szereplő tevékenységgel kapcsolatban felhívjuk a figyelmét, hogy az MNB folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci szereplők magatartását, a vonatkozó jogszabályok betartását, valamint az esetleges törvénysértések esetén megteszi a szükséges intézkedéseket.

4ig menni zűrbe

#862387 Koffein Előzmény: #862382

úgy gondolom, hogy 4ig lesz a spacex beszállítója, muskal együtt jg is megy a marsra a zárfolyammal együtt XD

4ig menni zűrbe

#862382 Bendeguz Előzmény: #862376

Most őszintén... ki mit gondol?

Szerintem egyre hajmeresztőbb méreteket fog ölteni a lopás, vagyis az árfolyam akár emelkedhetne is, de lehet "kell a pénz" az űrhajóba és ezért épphogy nem lesz se osztalék, se semmi. Ki lesz szépen talicskázva

Igen , én sem láttam azt…

#861616 matgab Előzmény: #861593

Igen , én sem láttam azt, hogy Musk-ot nagyon megfingatták volna... azóta is él és virul és nagy haszonélvezője az árfolyam emelkedésnek.

Formális volt azaz elmoz…

#861596 Koffein Előzmény: #861593

Formális volt azaz elmozdítás, ha jól rémlik, az elnöki pozit veszítette el, odaültetett valami csendes bábot, de vezérigazgatóként tovább tweetel...

Az általad felsorolt cég…

#861593 BeginnerSon Előzmény: #861534

Az általad felsorolt cégek piacán és itthon a különbség szembetűnő.
Míg ott tweetek miatt jól megbüntetik, elmozdítják pozícióból a személyeket (Muskito), addig itthon a propagandaminiszter guardja t sys előtt kiszórja a papírost.

A kopasznak legjobb eset…

#861554 Bendeguz Előzmény: #861534

A kopasznak legjobb esetben se volt több vagyona, mint 7 mrd Ft... Így lett 62% nagytulaj. Hogy? Sehogy, merthogy strómann. Orbán egy másik csicskája. Amíg Orbán él, addig oké a buli, de egy hirtelen koszorúér-probléma és omlik a kártyavár.