Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A fejlődés hasznos tud l…

#862109 matgab Előzmény: #862096

A fejlődés hasznos tud lenni. De azért az elvek egy politikusnál nem biztos, hogy jó ha változnak. Az eszme, a tudat, a neveltetés, a családi történelmi múlt, amik meghatározzák az emberek politikai nézeteit nem szoktak változni. Főleg egy már kiforrt jellem esetében. Főleg ha az adott illető politikus. Mert ilyen esetben általában akkor szokott változni a politikai hitvallás, ha azt anyagi megfontolások motiválják.

Illetve ha nem anyagi jellegűek , akkor nem lehet tudni, hogy mi motiválta.

A Fidesz pl a mai napig nem tudom, hogy valóban nemzeti konzervatív párttá vált-e és ha igen minek a hatására. Mindig ott az emberben a bizonytalanság, hiszen szdsz fiók pártként ismertük meg őket.

Valóban liberális antikommunista párt volt-e az szdsz és ha igen, akkor miért álltak össze az mszp-vel?

Ki szervezte meg, hozta létre , finanszírozta a Jobbikot, azért hogy elszívják a szavazó bázist Csurka MIÉP-jétől?

Csurka- ha nem volt besúgó, akkor hogyan lehetett a 80-as évek népszerű írója? Amúgy Csurka a rendszerváltás utáni egyik legnagyobb látnok volt, pontosan látta, hogy mi történik és mi fog történni az országban. Az, hogy őt és Torgyánt kikiálltotta az akkori (100%-ban ballib által uralt sajtó) a nemzet bohócainak , az igen szomorú.

Szóval mindig gyanúsak ezek a nagy pálfordulatok, amikor valaki átül a Fidesz/MSZP soraiból a másikhoz. Vagy amikor a Jobbik összefekszik a szocikkal.

Én sokszor szavaztam a Jobbikra, szükség volt rájuk a parlamentben, addig amíg egy tökös radikális jobboldali pártnak vallották magukat. De a mai Jobbikra semmi szükség, elárulták a párt vezetői a pártot, a tagságot, a támogatókat.

A következő Jobbik a Mi hazánk mozgalom lesz, talán 2026-ra. De az meg még egy nagyon nem fajsúlyos politikai képződmény jelenleg.

Hát figy, inkább hiszek …

#862096 Koffein Előzmény: #862095

Hát figy, inkább hiszek egy olyan embernek, aki fejlődik és ezt is meg osztja, mint egy olyannak, aki 20 éve ugyanazt a szart okádja a pofámba, mert az müködik, csak most már nem ő mondja, hanem a kedves felesége, mert az ő hangja szexibb.. ahogy a tőzsdei cégek is változnak, úgy változhat, egy adott személy politikai nézete is...

A fidesz is sokat változott az évek során, hogy a nyeregbe maradjon, a szocik befeszültek, nem változtak, meglehet nézni hol vannak... feri is tanult, visszalépett egyet, asszonykáját kirúgta a színpadra, be is darálta az mszp-t, az lmp-t megsemmisítette a jobbikkal együtt, felkészül a momentum...

Okos dolgokat mond, csak…

#862095 walex Előzmény: #862094

Okos dolgokat mond, csak az ő szájából már egy cseppet sem hiteles.

Azok után, hogy elárulták a szavazóikat, plusz összefogtak azokkal, akik ellen létrejöttek anno? Kizárt. Sőt! Bontok egy pezsgőt, ha 2022-ben kiesnek és mennek a szemétdombra. Ezekhez képest az SZDSZ 1994-es árulása egy lightos produkció volt, pedig úgy tűnt sokáig, hogy azt nehéz lesz alulmúlni.

Ehhez a megvilágosodott okoshoz képest még Fletó vagy Thürmer is gerincesebb, mert tizenéve ugyanazt mondják, még ha nem is értek velük egyet.

Milyen okos lett ez a kö…

#862093 walex Előzmény: #862090

Milyen okos lett ez a köpönyegforgató, ez valószínűleg vissza akar még térni a politikába az OV utáni időkben, de pont ezért nem szabad elfelejteni neki a színjátékokat, hogy ezt véletlenül se tehesse meg.

kukkolni v b@szni ?

#862089 matgab Előzmény: #862088

:)

En is azt gondolom, h bar sokan felnyomták az árakat, de lehet találni normális aron is.

En ma jöttem meg Bibione-bol, ott szigorúan veszik a maszkot zart helyeken, de azon kívül ugyanaz, mint Pesten.

Semmi extra. Ott egy fullos kempingben voltunk 2 szobas légkondis fahazban negyen egy hétre 1100 eur-ert 4 főre, ebben mar minden benne volt, napozó ágyak ernyővel a tengerparton, légkondi, takarítás, bicikli bérlet, fullos animatorok (napi 12 órában minden nap tartalmas es változatos), kajakozasi lehetőség , medencék stb stb. A határon odafelé alltunk 5 percet összesen visszafelé egyet sem. 6 ora kb az út.

Mondjuk az olasz arak magasabbak, benzin 1.4 eur, kaják 10-20 eur, a közért is dragabb egy kicsit viszont van vagy 15 féle grissini, prosecco es a húsok is gyönyörűek...

kukkolni v b@szni ?

#862088 Spade

én nem értelek titeket, egymás után egymásra licitálva megy a szörnyülködés h miccsodda horror árak vannak, miközben teljesen normális árakon leht befoglalni teljesen vállalható szállásokat. Olyan ez a hozzáállás mint mikor prosti weblapon szörnyülködik valaki a horror árakon miközben teljesen rendben levő minőséget lehet kapni átlagáron vagy csak kicsit felette. El kéne dönteni tehát h valaki csak kukkolni szeretne és szörnyülködni vagy b@szni

Re: b

#862087 TrendMan Előzmény: #862067

Simán lehet, hogy külföldieket vizionálnak bérlőként ennyi pénzért.

Nekik fogalmunk sincs a valós árakról, ha még van olyan egyáltalán.

Csodaszép kártya szép to…

#862086 walex

Csodaszép kártya szép torzulásokat okozott a rendszerben az utóbbi években. Az ilyen horror árú szálláshelyeket szerintem ez tartja életben, kp-s nyaraló szinte biztos, hogy a közelébe sem megy, inkább mennek egy tengerpartra.
Éjszakánként 80-100 ezer egy szoba a Balatonon. Vicc.

Egy megoldás van, csodaszép kártyát megszüntetni, helyette ugyanilyen adóteherrel kp a munkavállalóknak és mindenki oda megy, ahová akar. A lehúzós trógereknél egyből lenne normális áron is szállás.

Nyilván nem szüntetik meg mondván, ez a hazai turizmust támogatja, miközben fél Balaton már a cimboráké.

b

#862062 Koffein Előzmény: #862046

elmebeteg árak :-/ és milyen igénytelen kecók vannak brrr.. ha már elkér 700e-et akkor már minimum medence, szauna, rálátás a tavacskára, személyzet ki lesi az ember igényeit.. :P

fight

#862060 Koffein

Minek az embernek ellenség, ha a barátai így támadják :P

https://24.hu/kozelet/2020/07/31/index-uj-peter-bo...

Új Péteren látszódik, hogy üzleti megfontolásból támadja, hogy a 444 benyomuljon az index helyére, hisz a logója is az indexre hajaz, hogy így szippantsa el az olvasókat... amúgy elmondta a műsorban, hogy a felesége nála volt gyakornok, bodolai cége nála volt bejegyezve stb... szóval voltak közös pontok, sütögetések, összejárás, most meg lenyilatkozik ilyet... mindenesetre cuki ez a petya :)

b

#862050 walex Előzmény: #862046

Mészáros card az oka. Meg is növelték az összeget. Persze, hogy van rá kereslet, mert inkább elköltik horror áron az emberek, minthogy elbukják az egészet.

Ma is néztem, ezúttal Booking helyett szallas.hu-n. Volt olyan hely, ahol 5 éjszakára 4 főre marha nagy akcióban 745 ezer helyett most "csak" 590 ezer volt.

Ennyiért épeszű ember nem megy kp-s fizetéssel. Teljesen elmebeteg árak vannak.

b

#862049 Bendeguz Előzmény: #862046

Aláírom, hogy így van. Lepukkant fos szállások mennek horror árakon. Szerencsére azért vannak rendes, jó árú szállások, de nyilván nem séta távban a tótól.

b

#862046 Fornit

"250 ezer helyett ugyanazért a szállásért idén 700 ezret kért el egy balatonszéplaki apartman tulajdonosa, máshol 350 ezerről 1 millióra nőtt két hét nyaralás egyetlen év alatt: egyedi esetekről van szó, vagy tényleg brutálisan megdrágultak a szállások a magyar tenger környékén? "

https://www.penzcentrum.hu/utazas/pofatlansag-haro...

#Maradjotthon! :)))

Olvastam egy cikket, Sziciliában épp az ellenkezője dívik, sok esetben minden 3. éjszaka ingyen, autokölcsönzőknél minden 3. nap... Nálunk meg közel +200% felár Zimmerferiéknél. És az a legérdekesebb, hogy bejön nekik, fullra vannak foglalva.

Index

#861875 Ibiza Előzmény: #861856

szerintem a KATA szabályzás is belejátszott, szerintem csak alapjövedelemmel voltak alkalmazottak az újságírók a többit számlázták, gondolom kérték az azonos nettó jövedelmet amit képtelenség kifizetni.
elég soknak tűnik a 90alkalmazott egy szerkesztőségben, megnézném mennyi volt ebből a vattaember.
Nincs kétségem nem volt semmi politikai nyomás, egyszerűen ellopták az infókat és új gazdaállítot keresnek.

Cui prodest. Kormánynak biztos nem az érdeke. orbánéknak úgy hiányzott ez az ügy mint üveges tóthnak a hanyatesés. Nem véletlen mostana időzítették a puccsot. Rá lehet kenni orbánékre, nem tudják lemosni, euban pont most oszlatták el a diktatúrás vádakat. nálam tiszta a képlet legalább is annak gondolom.
Ahova az indexes geréb jelentette az adatokat valószínűleg oda mennek.



Index

#861856 Spade Előzmény: #861834

ebből a cikkből látszik h a privátbankár csak ugatja a pénzügyeket. Az index júliusi pénzügyi helyzetét elemzi a tavalyi mérleg alapján, fél évvel a covid19 után és legalább fél évvel a vége előtt ???? Az elején persze elmondja h covid, de azt senki nem tudja ezért nézzük a tavalyi mérleget. Hát ha valamit nem szabadott volna nézni az pont az, hanem vizsgálni a jelenlegi és a jövőre vonatkozó covid19 miatti becsléseket, és különböző szimulációkat, és azok szerint valszeg gazdaságilag az index beszaróban, fullidióták