Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #862096

A fejlődés hasznos tud lenni. De azért az elvek egy politikusnál nem biztos, hogy jó ha változnak. Az eszme, a tudat, a neveltetés, a családi történelmi múlt, amik meghatározzák az emberek politikai nézeteit nem szoktak változni. Főleg egy már kiforrt jellem esetében. Főleg ha az adott illető politikus. Mert ilyen esetben általában akkor szokott változni a politikai hitvallás, ha azt anyagi megfontolások motiválják.

Illetve ha nem anyagi jellegűek , akkor nem lehet tudni, hogy mi motiválta.

A Fidesz pl a mai napig nem tudom, hogy valóban nemzeti konzervatív párttá vált-e és ha igen minek a hatására. Mindig ott az emberben a bizonytalanság, hiszen szdsz fiók pártként ismertük meg őket.

Valóban liberális antikommunista párt volt-e az szdsz és ha igen, akkor miért álltak össze az mszp-vel?

Ki szervezte meg, hozta létre , finanszírozta a Jobbikot, azért hogy elszívják a szavazó bázist Csurka MIÉP-jétől?

Csurka- ha nem volt besúgó, akkor hogyan lehetett a 80-as évek népszerű írója? Amúgy Csurka a rendszerváltás utáni egyik legnagyobb látnok volt, pontosan látta, hogy mi történik és mi fog történni az országban. Az, hogy őt és Torgyánt kikiálltotta az akkori (100%-ban ballib által uralt sajtó) a nemzet bohócainak , az igen szomorú.

Szóval mindig gyanúsak ezek a nagy pálfordulatok, amikor valaki átül a Fidesz/MSZP soraiból a másikhoz. Vagy amikor a Jobbik összefekszik a szocikkal.

Én sokszor szavaztam a Jobbikra, szükség volt rájuk a parlamentben, addig amíg egy tökös radikális jobboldali pártnak vallották magukat. De a mai Jobbikra semmi szükség, elárulták a párt vezetői a pártot, a tagságot, a támogatókat.

A következő Jobbik a Mi hazánk mozgalom lesz, talán 2026-ra. De az meg még egy nagyon nem fajsúlyos politikai képződmény jelenleg.