Próba cseresznye, zárás előtti pillanatban dobok egy konti shortot holnapra.
Próba cseresznye, zárás előtti pillanatban dobok egy konti shortot holnapra.
Ha az a lenti tényleg zászló,akkor minimum 13500 -ig fog menni. De inkább egy éknek veszem és 129xx után el fog jönni a korrekció. Amúgy is pont ilyenkor szokott lefordulni a tőzsde.
Nekem úgy tűnik, hogy ebből is lehetne egy zászló 129XX célárral.
De lehet, hogy rosszul látom.
Ezt néztem én is és ezért gondoltam egy lefelé irányról. Viszont ott van a "zászlóm" azaz az ék is amit a feketemelós is jelzett. Holnap, vagy a héten, talán majd választ kapunk erre. Az is lehet, hogy ez egy falskitörés volt és innen megyünk lefele.
Viszont 15 perces meg egy csökkenő csatorna egyelőre!
A lefelé várakozásoddal talán összhangban van Pomperj legutóbbi hozzászólása za SP-vel kapcsolatban:
pomperj ma, 19:59
SPY daytrade
A mai gap-up ugrassal wave(v of c)-t is kesznek lehet nezni,
es nyilvan az utolso support letores volna az elso siognal hogy elindul lefele, tehat 3155 szintet kell letorni. ,
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200706v00swc2o.jpeg
, Nagyjabol itt, 3170-80 savban kellene legyen a c hullam vege, ezzel befedi az indulo gapet is, ha ez a szamozas es vart struktura ervenyes. Persze a kek V hullam fibo62% ala kellene sni, hogy megerositest kapjunk, az 3145. Es persze, mehet kisse feljebb is, mert ha c=a akkor 3187 az idealis top helye, ahogy korabban mar kiszamoltuk.
dax h1 emelkedő ékben mozog
Én már semmin nem csodálkoznék. Minden esetre gyanúsan itt bóklászik valamivel 12700 felett és egyelőre se felfelé, se lefelé nem akart nagyon menni.
Tudom, hogy már így is a 85.4%-os szabályt sértjük, de mi lenne, ha mégis lefordulnánk és a C/3 valahol 10.791-nél lenne?
Ne hallgassatok most rám, de még mindig lefelé keresem a lehetőségeket!

Igen, ezek már olyan magasságok, hogy a fáradságom nem tudja legyőzni!
Köszi Lenthor!
(a rést rosszul írtad, nem 12236-12500 hanem 13236-13500)
Nos tévedtem. Azt gondoltam, hogy simán tovább fogják húzni az amcsik nyitáskor. Erre kiderül, hogy ez a szint jelenleg már nekik is sok.
Valakinek ötlete, hogy merre tovább? Gondolom lefele, de meddig? Vagy oldalazgatunk egy darabig?
Sziasztok, hazaértem!
Bocs, de gőzöm sincs, hogy mi folyik itt!
Elvileg le kellene már fordulnia!
Nézzük, hogy a már sokszor betett helyzet mit mutat!
Volt egy 5 hullámos felfelé irány. Senki nem vitathatja.
A szabályok szerint kell egy A-B-C korrekciós szakasznak következnie.
1.) probléma egy gyors lefelé irányuló "A" hullám amit nagyon nehéz számozni, de talán öt hullámos volt.
2.) Ha, eddig jó, akkor jön a második probléma: A 85.4%-on túlmentünk, tehát normál "B" hullám már nem lehet!
Akkor nézzük a Flat hullámokat:
A Regulár Flat-nál a "B" hullám az "A" hullám 90%-os fibojáig mehet, vagyis 13.241-ig.
Az Irregular Flatnál és a Running Flatnál az "A" hullám 123.6%-ig mehet a "B" hullám

Ami nagyon sok a 123.6% 15.102. Nem gondolom, hogy ilyen magasra mennénk.
De, van egy még nagyobb probléma:
Az "A" hullám után a "B" hullámnak (A-B-C, vagy másként számozva "W"-"X"-"Y") hullámoknak kellene lenniük !
Egyelőre, ennek a nyomát sem lehet látni, és jelenleg öt hullámosnak néz ki.
A rés helyesen 13.236-13.500!!!!
Nem tudom mi megy, de ha 12.913 fölé nézünk, akkor megyünk tovább felfelé.
Ezért:
"Kilőtt ma reggel a kínai részvénypiac. Jóval a szokásosat meghaladó
forgalom mellett emelkedtek ma a kínai részvényindexek. A Shanghai index
4,8%-ot, a Hang Seng 3,0%-ot emelkedett, míg a Nikkei 1,8%-os
emelkedésével is lemaradónak számított.
A Shanghai index esetében 2019 eleje óta nem volt ekkora emelkedés
látható. A mai rallit egy címlapon megjelenő újságcikk váltotta ki. A
„Securities Times” című lapot gyakran használja az állam a részvénypiaci
hangulat befolyásolására, és most ebben jelent meg egy optimista
hangvételű cikk, mely az egészséges bika piac mellett hozott fel
érveket."