15 milliárd USD-t tárazott mára be a FED.
Ha, rajtam múlna, akkor 11.952-ről visszavinném 12.168-12.180-ig és utána ejteném be.
Majd kiderül!

12.370 környéki shortjaim jól néznek már ki.
Mivel többet is nyitottam, ezért lassan lehet, hogy egy részét zárnom kellene, de megvárom, hogy mit kezd a 12.000-el.
Sziasztok, jó reggelt!
Vannak fontos szintek, amire érdemes oda figyelni!
Jelenleg a legfontosabb a 12.000.
Ha, tartósan alá kerül, akkor:
- 11.926
- 11.890
- 11.830-11.800
- 11.537
- 11.212
a két utolsót már régóta várom!
------------------------------------------------------------
12.000 felett ismét megnézhetné a 12.370/12.400-at.
Ha föléje menne, akkor a 12.913-at.
12.913 felett nagy emelkedés jöhetne 13.000 fölé jóval.
Viszont meg kell említenem, hogyha letöri a 11.212-t akkor nagy esés.

Jó reggelt!
Nem nagyon bír esni, szűk csatornában (12000-12120) mozog.
Szerintem inkább long várható, főleg ha az USA nyit majd. Vélemény valaki?
Köszönjük, tényleg szuper volt a kora hajnali elemzésed, chartod.
Ha nem zárom a ma elég jó helyen megnyitott shortjaimat, akkor most mínusz 11 K HUF helyett plusz 200 K HUF lenne az eredmény, és lehet, hogy a jövő héten még több. De nem zárom ki, hogy esetleg még nem engedik beesni a piacot.
Meglátjuk.
Jó hétvégét.
Köszi!
Az élet tanított rá,
Sajnos megfizettem régebben a tanuló pénzt!
Szia Lenthor!
A mai elemzésed is telitalálat volt. Ennek köszönhetően sikerült ismét jó napot zárnom. Nem tudom, hogy hol tanultad ezt, de nagyon profi.
Köszi mindent és mindenkinek jó pihenést kívánok!
Az a borzasztó, hogy hittem benne, a chartomon is ott volt minden, és mégsem azt csináltam, amit kellett volna.
Ismertem a mai Elliotthullam elemzést, hogy az SP-nek nem kellene 2090 fölé mennie, ha lefelé tart, Pomperj hasonló módon a ii hullámot szintén ide várta és onnan le a iii-ast. Az SP le is fordult és mégsem nyitottam rá shortot.
A DAX-nál ma 12330-nál felfigyeltem arra is, hogy nem tud a tegnapi csúcs fölé menni, aztán mégis vacilláltam a short nyitással, és amikor 12303-nál megnyitottam, kis mínuszban lezártam, amikor felfelé mozdult és ezt még néhányszor lefelé megismételtem.
Tudom, hogy ennél többet nem tudsz segíteni.
Tegnap hazaküldtem magamnak e-mail-ben az alábbi cikket:
https://lustaport.wordpress.com/2020/06/06/luzer-r...
A számomra nagyon megfogadandó benne:
"Kiolvashatsz ezer könyvet, megnézhetsz minden youtube videót, elolvashatod az összes aktuális blogbejegyzést, de az igazán nagy pénzekhez egy olyan tulajdonságra van szükséged, amit senki nem fog neked megtanítani. Tökösnek lenni. Vagy kultúráltabban: meg kell tudni húzni a ravaszt. A jó befektetővé válás nem igazán észbeli képességeken múlik, hanem erős gyomor szükséges hozzá (Warren Buffett)."
Nem hittél a 12.365-ben?
12.328-ig ment fel.
Ott már be kell vállalni a shortot 12.370-es stoppal.
Ha. nem, akkor soha nem lesz nyereséged.
Ennél többet nem tudok segíteni.

Hajnali 1:13 kor írtam 12.100. Most azt teszteltük vissza!
--------------------------------------------------
2.) Ha 12.365 alatt maradunk, akkor rövidtávú célok:
- 12.200
- 12.100
- 11.830
---------------------------------------------------------

Eddig jó volt a terv, csak részemről rosszul lett végrehajtva.
Ma is (de máskor is) hányszor gondoltam arra, ha kicsit mínuszba mennek a shortjaim, akkor nyitok rájuk feljebbről is. Nagyon bejött volna, de helyette a jó helyen nyitott shortokat akár kis mínuszban lezártam.
Lenthor, a mai nappal biztosan megvan a ii csúcs és jön a iii jóval lejjebb?