dax
KB58 Előzmény: #860774Az a borzasztó, hogy hittem benne, a chartomon is ott volt minden, és mégsem azt csináltam, amit kellett volna.
Ismertem a mai Elliotthullam elemzést, hogy az SP-nek nem kellene 2090 fölé mennie, ha lefelé tart, Pomperj hasonló módon a ii hullámot szintén ide várta és onnan le a iii-ast. Az SP le is fordult és mégsem nyitottam rá shortot.
A DAX-nál ma 12330-nál felfigyeltem arra is, hogy nem tud a tegnapi csúcs fölé menni, aztán mégis vacilláltam a short nyitással, és amikor 12303-nál megnyitottam, kis mínuszban lezártam, amikor felfelé mozdult és ezt még néhányszor lefelé megismételtem.
Tudom, hogy ennél többet nem tudsz segíteni.
Tegnap hazaküldtem magamnak e-mail-ben az alábbi cikket:
https://lustaport.wordpress.com/2020/06/06/luzer-r...
A számomra nagyon megfogadandó benne:
"Kiolvashatsz ezer könyvet, megnézhetsz minden youtube videót, elolvashatod az összes aktuális blogbejegyzést, de az igazán nagy pénzekhez egy olyan tulajdonságra van szükséged, amit senki nem fog neked megtanítani. Tökösnek lenni. Vagy kultúráltabban: meg kell tudni húzni a ravaszt. A jó befektetővé válás nem igazán észbeli képességeken múlik, hanem erős gyomor szükséges hozzá (Warren Buffett)."