Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

kalauzhalak vs tőzsdecápák <​felturbózva>

#860206 matgab Előzmény: #860204

Hogy a pennában találnak meg tömegek olyan részvényeket mint ma a

WINS( +271%)

JRJC (+88,5%)

vagy a JFIN (727%)?? mire befejeződött a premarket már csak +96%)

kalauzhalak vs tőzsdecápák <​felturbózva>

#860204 matgab Előzmény: #860201

néhány groupon tulajdonos ma nagyon boldog lesz, amíg nem olvassák azt a hírt , hogy 1:20-as reverse split van ma a részvényeiknél...

tech alapon, ahogy körül…

#860153 Koffein

tech alapon, ahogy körül néztem, lehet, hogy kisebb korrekció jöhet, mert túlhúzott minden, eladáson gondolkodom... habár lehet hiba lenne, hisz beyondot eladtam 137en ezen okból és már 160ba is belenyalt... picivel nagyobb korrekciót vártam volna... csillagok egybe álltak, aranykereszt bejelez... most én nem lenni boldog :-/

mindeközben a VIX index meg se mozdul...

Elképesztő hogy megnyomn…

#860133 matgab Előzmény: #860076

Elképesztő hogy megnyomnak minden nap végi árfolyamot, kerül amibe kerül kinyomtatjak...

Es basszák meg, tényleg …

#860124 matgab Előzmény: #860076

Es basszák meg, tényleg elcsaltak a munkaügyi adatokat... Nem kicsit!

Kiderült, hogy sok esetben besorolási hibát vétettek a pénteken közölt átfogó munkaerőpiaci kép készítésekor, amivel az eredetileg közölt munkanélküliségi adat alulbecsülte a valóságot. A hiba abból adódott, hogy több esetben foglalkoztatottnak regisztráltak olyanokat, akiket átmenetileg elküldtek a munkahelyükről. Ezzel a májusi munkanélküliségi ráta 16,3% lett volna a pénteken publikált 13,3%-kal szemben. Kiderült azonban, hogy ezt a hibát már az áprilisi adatok során is elkövették, így az akkori 14,7%-os munkanélküliség 19,7% lett volna. A javuló tendencia ezzel összességében fennmaradt, de abszolút értelemben magasabb adatról beszélünk. Így a munkanéküliségi ráta már jobban összhangban van a hetente megjelenő munkaerőpiaci adattal, ami az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számát mutatja.

De ez ma már nem számít, mert ma is nyomtattak 11X milliárd dollárt. Ez a Trump az elnökválasztás oltárán megöli a kapitalizmust!

hertz vs zoom

#860117 Fornit Előzmény: #860116

Én azt figyeltem meg már egy két hete, hogy pre marketben szokatlanul sok centes , 1-2$-os részvény van a top forgalmak (darabszámban) között. Ma már szinte csak azok vannak.

hertz vs zoom

#860116 matgab Előzmény: #860094

egy dolgot azért lehet látni ebben az őrületes ralliban, hogy míg eddig a tech szektor ment nagyon , addig most a nasdaq kezd kevésbé gyorsan emelkedni és a Dow -t rántják meg inkább , illetve az eddig teljesen lemaradó olajosokat.

Ebből és az egyre gyorsuló emelkedésből van arra esély, hogy a lufi durranjon a Q2 jelentések környékén...

hertz vs zoom

#860094 Koffein

ilyen hirdetések miatt is téphetnek szarban lévő cégeket, az értékesebbekkel ellentétbe... tolja az etoro, robinhood... sokan azt se tudják, hogy mivel foglalkoznak, csak azt hogy esett 70-80-95%-ot és venni kell...

Szerintem régóta csináln…

#860076 TrendMan Előzmény: #860075

Szerintem régóta csinálnak ilyeneket.

Aztán, ha elérték a kellő hatást, majd később kiadnak egy helyesbítést.

Azon gondolkozom, hogy n…

#860075 matgab Előzmény: #860072

Azon gondolkozom, hogy nem szólt-e le Trump egyszerűen az ADP-nek, hogy szimplán hamisítsák meg a munkaügyi adatokat.

Én simán kinézem belőle...

"Érdemben más képet festett az amerikai gazdaságról a most pénteki átfogó munkaerőpiaci adat, mint amit az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számából sejteni lehetett. Eszerint 2,5 millióval nőtt a nem-mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma az USA-ban májusban szemben a konszenzus által várt 7,5 milliós visszaeséssel, ezzel kereken 10 millió fővel lett jobb az adat. Mindezt az áprilisi 20 milliós visszaesést követően. Ezzel pedig a munkanélküliségi ráta 13,3%-ra csökkent a korábbi 14,7%-ról, ami jóval alacsonyabb mint amire az elemzők számítottak (19%!). Az aktivitási ráta 60,8%-ra ugrott az áprilisi 60,2%-ról."

Most nézem, van olyan ét…

#860072 Fornit

Most nézem, van olyan étteremlánc (CMG) aminek annyira jót tett a bezárás, hogy rögtön ATH-ra futott ....