Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Elképesztő hogy megnyomn…

#860133 matgab Előzmény: #860076

Elképesztő hogy megnyomnak minden nap végi árfolyamot, kerül amibe kerül kinyomtatjak...

Es basszák meg, tényleg …

#860124 matgab Előzmény: #860076

Es basszák meg, tényleg elcsaltak a munkaügyi adatokat... Nem kicsit!

Kiderült, hogy sok esetben besorolási hibát vétettek a pénteken közölt átfogó munkaerőpiaci kép készítésekor, amivel az eredetileg közölt munkanélküliségi adat alulbecsülte a valóságot. A hiba abból adódott, hogy több esetben foglalkoztatottnak regisztráltak olyanokat, akiket átmenetileg elküldtek a munkahelyükről. Ezzel a májusi munkanélküliségi ráta 16,3% lett volna a pénteken publikált 13,3%-kal szemben. Kiderült azonban, hogy ezt a hibát már az áprilisi adatok során is elkövették, így az akkori 14,7%-os munkanélküliség 19,7% lett volna. A javuló tendencia ezzel összességében fennmaradt, de abszolút értelemben magasabb adatról beszélünk. Így a munkanéküliségi ráta már jobban összhangban van a hetente megjelenő munkaerőpiaci adattal, ami az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számát mutatja.

De ez ma már nem számít, mert ma is nyomtattak 11X milliárd dollárt. Ez a Trump az elnökválasztás oltárán megöli a kapitalizmust!

hertz vs zoom

#860117 Fornit Előzmény: #860116

Én azt figyeltem meg már egy két hete, hogy pre marketben szokatlanul sok centes , 1-2$-os részvény van a top forgalmak (darabszámban) között. Ma már szinte csak azok vannak.

hertz vs zoom

#860116 matgab Előzmény: #860094

egy dolgot azért lehet látni ebben az őrületes ralliban, hogy míg eddig a tech szektor ment nagyon , addig most a nasdaq kezd kevésbé gyorsan emelkedni és a Dow -t rántják meg inkább , illetve az eddig teljesen lemaradó olajosokat.

Ebből és az egyre gyorsuló emelkedésből van arra esély, hogy a lufi durranjon a Q2 jelentések környékén...

hertz vs zoom

#860094 Koffein

ilyen hirdetések miatt is téphetnek szarban lévő cégeket, az értékesebbekkel ellentétbe... tolja az etoro, robinhood... sokan azt se tudják, hogy mivel foglalkoznak, csak azt hogy esett 70-80-95%-ot és venni kell...

Szerintem régóta csináln…

#860076 TrendMan Előzmény: #860075

Szerintem régóta csinálnak ilyeneket.

Aztán, ha elérték a kellő hatást, majd később kiadnak egy helyesbítést.

Azon gondolkozom, hogy n…

#860075 matgab Előzmény: #860072

Azon gondolkozom, hogy nem szólt-e le Trump egyszerűen az ADP-nek, hogy szimplán hamisítsák meg a munkaügyi adatokat.

Én simán kinézem belőle...

"Érdemben más képet festett az amerikai gazdaságról a most pénteki átfogó munkaerőpiaci adat, mint amit az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számából sejteni lehetett. Eszerint 2,5 millióval nőtt a nem-mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma az USA-ban májusban szemben a konszenzus által várt 7,5 milliós visszaeséssel, ezzel kereken 10 millió fővel lett jobb az adat. Mindezt az áprilisi 20 milliós visszaesést követően. Ezzel pedig a munkanélküliségi ráta 13,3%-ra csökkent a korábbi 14,7%-ról, ami jóval alacsonyabb mint amire az elemzők számítottak (19%!). Az aktivitási ráta 60,8%-ra ugrott az áprilisi 60,2%-ról."

Most nézem, van olyan ét…

#860072 Fornit

Most nézem, van olyan étteremlánc (CMG) aminek annyira jót tett a bezárás, hogy rögtön ATH-ra futott ....

Aranyból veszik ki a pén…

#860068 TrendMan

Aranyból veszik ki a pénzt azért, hogy abból részvényt vegyenek?

"buy the dip" felkiáltás…

#860059 Koffein Előzmény: #860058

"buy the dip" felkiáltással sok speki belevesz, ki is posztolják és jön a kritikus tömeg...

HTZ is állatság... elkép…

#860058 Bendeguz Előzmény: #860037

HTZ is állatság... elképesztő, hogy minden csaló, meg csődös szar emelkedik, normális cégek meg küszködnek.

Luckin coffee -t nem let…

#860021 matgab Előzmény: #859992

Luckin coffee -t nem lett volna rossz business venni 1,5 USD-n... Vagy Hertz-et 0,5-nél...

s&p-t szoktam nézni, nas…

#859992 Koffein Előzmény: #859990

s&p-t szoktam nézni, nasdaq csalókának érzem, csak 100 cég van benne, túlnyomórészt tech cégek... azok húzzák felfele...

s&p-be kb juli augusztusra várnám a csúcs támadást, ha így haladunk... habár ki tudja, mit hoz a holnap? lehet egyszercsak felébrednek, megijednek és elkezdenek realizálni...