Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

koncentrálni akarja trum…

#859691 Ibiza Előzmény: #859687

koncentrálni akarja trumpi az erőket utána dominálni, ezek szerint újratárgyalni az új hatalmi leosztások alapján.


amikor hallottam, első g…

#859687 Koffein Előzmény: #859668

amikor hallottam, első gondolatom az volt, hogy wtf??? második, most hirtelen meglépnek mindent, amit meg akarnak, majd választások után, újratárgyalnak mindent az új feltételekkel...

USA felmondja a Nyitott…

#859668 Ibiza
USA felmondja a Nyitott Égbolt szerződést.

.

G..i svédek

#859572 Koffein Előzmény: #859565

a kutyámnak is van útlevele, de nem kellett aláírni egyik lapját se... rajta van minden adat... habár lehet az újakat alá kell írni, de ezt formalitásnak érzem, hisz valamit is magára adó állatorvos, amikor kiadja az útlevelet, megkérdi hova akarja vinni az ember, s felvilágosítást ad az ottani szabályokkal kapcsolatba... a cikk alapján nem csak egy kutyát altattak el, hanem többet... mintha észak koreába vitték volna a szerencsétleneket...

Trumpi nyomja..

#859371 Ibiza
http://www.atv.hu/kulfold/20200514-pillanatnyilag-...

"Pillanatnyilag nem akarok beszélni vele": Trump nem áll szóba a kínai államfővel.

"Még az is megtörténhet, hogy megszakítjuk a kapcsolatainkat"

- fogalmazott. Majd hozzáfűzte: "ha ez így is lenne, mi történne? A kapcsolatok teljes megszakításával megtakarítanánk 500 milliárd dollárt."


ja ja trumpi oszt mi van a dollárkötvényekkel ami náluk van.

Korona vírus

#855777 Ibiza Előzmény: #855542

Na, találtam neked összefüggést Dél-Koreával Japánnal.

Több millió kínai dolgozik a fenti térségekben. A kínaiak időnként hazajárnak. Ráadásul Koreában is megy a hülyeség, több éve Koreában élő kínaiakat bocsátanak el, és keresnek koreiakat, Kínában sok koreai él kisebbségben ők most boldogan mennek Koreába.

Japánok nem szeretik a külföldi munkavállalókat, de a japánok elöregednek és túlképzettek az egyszerű munkákhoz, ezért leadminisztrálják és alkalmazzák az olcsó munkaerőket így a kínaiakat.

Korona vírus

#855544 Ibiza Előzmény: #855542

nem írtam Koreáról, egy vírust nem lehet bezárni. Ahogy olvastam Koreában egy keresztény központból indult el a járvány..ki tudja hogy került oda.. a vallások küldöttei folyamatosan utaznak a világban. Usa szűkebb szövetségeseire gondoltam Anglia, Ausztrália Új-Zéland.