Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#858986 JackOne Előzmény: #858984

Igen, mint a VIX mint a DAX VIX Délnek tart, és ezért tartok attól , hogy amíg ezek nem fordulnak igazán, addig minden esés csak kisebb korrekció és az irány felfelé ami komolyabb is lehet - mi van ha a 3. emelkedő hullám első fázisában vagyunk...? ... simán benne lehet ...akkor pedig hetes és havi chartok amit mutatnak elérhetőek - van egy érzésem az USA elnökválasztásig függetlenül annak kimenetelétől nem fogja meg engedni, hogy gazdasági recesszió/összeomlás, vagy annak árazása legyen a piacon bármibe is kerüljön - hiszen akkor maga az elnök választás is oda lehet és kiszámíthatatlanná válik ...

dax

#858982 JackOne Előzmény: #858975

Sziasztok! Javaslom nézzük át a DAX havi, hetes és napost is együttesen:

Havi: Ma 200 -on fordult , 100 -as támasztja Ma 50 es 11846 -on (boli k szintén , de metszett) Kumo felső szélénél, Ma 9 (Tankan Kijunnal egy rakáson) felhő alsó szélénél 11017 -nél - gyertya bullis harami

Hetes: Ma 9 felett (azaz havi 9 napos Tankan elérhető) és Kijun 11026-on ami szintén - Ma 200/100/50 egy rakáson 12K felett éppen, míg bóli k 11738 -on felhő alján - gyertya szintén trendfordítós counterattack/ellentámadás

Napos: Ma 9 Tanka alatt, de 26 napos Kijun felett és bóli k felett. Bóli felső és felhő felső széle 11024 -nél. Közben Ma 50 felett vagyunk amit Tankan alulról keresztezett.

Az árfolyam gepekkel ugrik felfelé - erős a piac.

Bolingerek kezdenek beszűkülni ráadásul a felhőközepén vagyunk - jelentősebb elmozdulás várható (MACD még vételen a többi eladáson/miközben hetesen és havin a MACD mindjárt vételi jegyzést ad CCI pedig most adta ki . a többi indi adott ugyan korábban vételi jelzést de most lefordultak

...ebből mit vártok ?... én itt oldalazás, vagy kicsit le aztán egy komolyabb felhúzást (11000- 11800 közé) és onnan egy komolyabb esést korrekciót - időben május 2/3 -ig fel -esetleg június első hetéig aztán onnan le..

Direkt nem tettem fel se csatornákat, se fibokat, se indikátorokat ...

dax

#858980 olvas0 Előzmény: #858979

Akkor te fel várod én meg le... Miért kell állandóan szembe menjünk egymással???

Szerk:A hsz többi része valamiért lemaradt... Nem írom újra,de nem ellenséges volt! Szép estét

dax

#858978 Lenthor Előzmény: #858907

Lenthor Előzmény: #858877

Ugyan ez a helyzet, ha 11.335-nél elértük a nagy "X" hullám tetejét.

Az "X" hullámból egy öt hullámos "Y" hullám jöhetne lefelé.

Ha láttuk az "1" hullám alját, akkor itt is érvényes:

2. hullám = az 1 hullám 50%, 61,8%, 76,4% vagy 85,4%-ig mehet fel.

https://invst.ly/qo0to

------------------------------------------------------------------------------------

Utólag tettem rá a fibot. Igen! Mind a "B" hullám, mind a "2". hullám 50%-os fibo fölé kell mennie.

A tervem elfogadható, mert 61.8% fiboig menne fel.

Az "Y" hullám "a" és "b" hullám értéke a fibo alapján egy kicsit változhat.

https://invst.ly/qpavg

dax

#858976 olvas0 Előzmény: #858975

Nem értek a hullámaidhoz, de ez gondolom nem újdonság… A hócipőm tele van a nyomdaipari vállalkozókkal, de mint megrögzött TA hívő, igazából azt kell mondjam, hogy túl kell rajta lépni – pszichésen is és egyáltalán minden szempontból… A fibo és a TA alapjai működnek mindenhol – a természetben is, dacára annak, amit az emberiség művel vele… Na már most, kiesett az ékből – sőt vissza is tesztelte… Ott az a zászló, amit te is kiszúrtál, amiből szintén letört… Ott a rés, amit nem sikerült felfele betölteni – ez legyen az első az esésben. Van egy bitang erős támaszunk 10250 környékén, DE kellene egy második rés, viszonylag gyorsan, mert nem hiszem, hogy innen irány a pince – tul gyors lenne és túl korai, szerintem lesz még itt meglepke… Szóval én azt várom, hogy a garfikonon kék sávban, ki fog alakulni egy második rés… A zöld mezőket persze bejárjuk, hogy ne legyen nyitva hagyott a felfeléhez és persze ne legyen sziget sem – ha lesz akkor az a nagy macicsapda része lehet – persze szvsz. Aztán az alsóbb zöld mezőnél ott fogunk megint p@csölni, mert jó kis támasz, plusz célár a zászlónak, ezért ott kell csak majd venni – addigra majd minden majdnem visszatér a rendes kerékvágásba, de jön egy Trampli twitter és betöltjük a az alsó zöld sávot is és lesz nagy happy meg boldogság, hogy itt aztán akkor most tényleg venni kell mindent! Na ekkor jöhet a harmadik, a kimerülési rés az esésnek, és onnan fogunk majd, a fene tudja meddig feljönni – talán 10820, hogy betöltsük az esések réseit – persze hogy azt majd milyen formában, az most kiszámolhatatlan számomra. Majd amikor már mindenki elhitte, hogy minden rendben, emberek dolgoznak, gyárak termelnek, egyszer csak jön a meglepke, hogy kínálat van, de kereslet qrvára nincs… Na majd akkor jön a pince…. Hogy ez mennyire számozható számodra, nem tudom, hogy egyáltalán számozható-e azt sem :) Én jelenleg kvázi rövidtáv trédelek, annyira, hogy a napon belülről majd csak ezután térek át a napon túlra, ha a fenti elképzelésem elkezd valóságban körvonalazódni…. HA nem akkor maradok daytrader – kiöregedtem belőle, nem nagyon szeretném…

Szép estét, és kíváncsian várom a grafikonjaid!

https://invst.ly/qpabl

dax

#858975 Lenthor Előzmény: #858971

Na. szóval én a következőt várom!

11.232-es csúcsról egy A-B-C hullám jön le, melyet majd később öt hullámosra fogunk átszámozni.

Jelenleg az "A" hullám kész van.

Most a "B" hullám megy felfelé, ami komplex összetett hullám.

Megcsináltuk a "B" hullámból a "W"-t felfelé és most talán az "X" hullámot lefelé.

Hátravan az "Y" hullám felfelé, amely a-b-c hullámból épülhet fel.

Az "a" felmehet 10.800-10.820-ig, a kis "b" lejöhet 10.700 környékére és talán a kis "c" felmehet 10.934 környékére.

10.934 környékén lehetne a nagy "B" (de valószínű, hogy ez lesz majd a 2. hullám teteje.)

Innen komolyan elkezdünk majd esni. Tervem szerint!

https://invst.ly/qp9qi

dax

#858971 Lenthor Előzmény: #858970

Lement a reggel betett 10.600-as kritikus határig.

A további emelkedéshez, innen vissza kellene pattanni, mert ha nem..........

dax

#858968 JackOne Előzmény: #858966

...csak fázis csere volt, már minden jön vissza (DAX és S&P is 1H Ma 50 főlé) a "leszúrásból erre a hírre:

PF:

"Az amerikai munkaügyi statisztikákat kezelő ADP ma tette közzé az áprilisi munkaügyi statisztikákat, így már látszik, hogy a hónapban 20,2 millióan veszítették el az állásukat a magánszektorban. A koronavírus okozta válság mélységét szemlélteti, hogy az előző hónapban mindössze 150 ezer volt a szám.

Az elemzői konszenzus 20 millió 50 ezer állástalant vetített előre, a valós számok így meghaladták a várakozásokat. Az országban hetente több millióan veszítik el a munkájukat még mindig, bár az új heti munkanélküli segély iránti igénylések száma már némileg csökken a 6 milliót meghaladó csúcstól."

Lehet a FED tételt emelt...a korlátlan vásárlást nem csak a Földről, már a Holdról is biztosítani fogja, miközben az adóssághegyeket a Mars nevezetű bolygóra telepítik át-:)))...legalább a gravitáció ott nőni fog, a Föld nevezetűn meg csökken így minden itt az ég irányába fog elmozdulni - öveket becsatolni-:))) kilövés visszaszámlálás megkezdődött...

DAX:Edit

S&P:

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_7359832642ca7e26b7d3767ad0c5e534.png

dax

#858966 matgab Előzmény: #858962

mi van, a papírszállítói fiú belebotlott a nyomdagép zsinórjába és kiesett a dugó a konnektorból?

Az Index nem indexelnek...

#858963 olvas0 Előzmény: #858961

"Minek értékelni bármit is, ha tudjuk, hogy a sor végén ott áll a Fed, és ha kell, megmenti a legrosszabb vállalatokat is. A kapitalizmus öntisztitó folyamata megszűnik."

Jó reggelt!!! 2008-ban ugyan ez történt csak a bankokkal - miközben százezrek ha nem milliók veszítették el otthonaikat, és komplett városok lettek zombiföldje!!! Azóta nem állt helyre a világ rendesen, még ha a gazdaság fel is pörgött. Egy biztos, új világot írunk, de az hogy milyen lesz még senki sem tudja. Az nem mehet a végtelenségig, hogy ha szarban van valami nagykutya, akkor a nyomtatóba tesznek patront, az emberek túlnyomó többsége meg hitelből éljen, de az elinflált nyomtatást szarásig adóztatva fizesse vissza...

De ez itt megint off, viszont köszönöm a linket, legalább tudom, hogy nem csak én vagyok helikopter....