Jó reggelt, köszönöm.
Sziasztok, jó reggelt!
Közel vagyunk hozzá, hogy letörjük az éket.
Ma már voltunk 10.387-nél.
Nagy kérdés órás Ichimokun:
Az oldalazó téglalapból egyszer az elvékonyodott kumon áthaladva felfelé ment.
Most a kumo felett van, de a Kumo elvékonyodott és most lefelé megy?

Nem látod hogy gúvvad a szemünk??
Rakjak fel képet? :-))
Egész nap olvasom én is a fórumot,csak meló közben telóról ritkán tudok írni.
Nagyon köszönöm az elemzést!
Ha nem megy fel 10.758 fölé, akkor.......
nekem nem tetszik!
Figyelni kell, mert a shortos lehetőség szerint 10.821 lehetett ebben az esetben az "X" hullám teteje és hiába várjuk a 11.025-t.
Ha, a 10.821 volt a tető, akkor egy a-b-c hullámot építhetnénk, amely alján lehetne az öt hullámos lefelé irány "1" hulláma.
Onnan még vissza tesztelhetnénk az ék szárát a 2. hullámmal, de utána nagyon elkezdenénk esni.
Egyelőre, ezt csak mint shortos lehetőség úgy kezeljétek.
Még erre a lehetőségre várjunk!
csak megcsinálja az USA ma is a plusszos zárást a kva anyjukat!
Szerintem sokan nézik az oldalt lehet még nem is regeltek, én most füvet nyírtam, de első dolgom volt a fürdés után ,hogy megnézzem mi történt! Köszi a bejegyzéseket
Az ichimoku felhő óráson elvékonyodott, lehet esünk még, de itt már vennem kellett egy pakkot.
10472-ről longba léptem, vége a digitális iskolának mára :)
Szerintem nagyon sokan olvasnak és én személy szerint is nagyon sajnálnám, ha nem írnál. Nehéz időszak ez most mindenkinek.
Dehogynem érdekel, itt ülök és várom, hogy végre alulról karcoljuk a 6000-et!
Lenthor, szerintem mindenkit érdekel.
Én most remote üzemmódban, vido konferencia hívásokon keresztül a nap nagy részében céges munkát végzek, csak néha tudok belenézni a fórumra. Lehet, hogy a többieknél is hasonló a helyzet?
10.435 leértünk!. Most már felfelé kellene mennie, mert különben letörjük az éket.

Na, tessék. Nekem is ez a véleményem! 1.700 környékére eshet!
------------------------------------------------------------------------------------
Paul Singer milliárdos befektető szerint nagy esés vár még a részvénypiacra, a guru szerint a nagy gazdasági világválság óta nem látott recesszió vár az amerikai gazdaságra, a részvénypiacok végső útja pedig a februári csúcshoz képest 50 százalékos zuhanáshoz vezethet.