Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

igen, meg a taxisokat.Am…

#857889 Ibiza Előzmény: #857886

igen, meg a taxisokat.

Amikor nyakig járnak a pénzben a szolgáltatásban dolgozók, akkor nem mondják huhh hagy fizessünk kicsit több adót.

Mondjuk fidesz is tehet róla, nekiállt mentegetni, a gondoskodó állam. vegyél paraszt kazánt ablakot majd kifizetem neked.. Hüje voltál felvettél hitelt olyan pénzben amilyet még nem is láttál? nem baj majd jól megmentelek.

https://g7.hu/vallalat/2…

#857886 walex

https://g7.hu/vallalat/20200408/ugyanaz-van-mint-a...

Én mondjuk pont a vendéglátást nem menteném meg. Meg kell nézni, mennyibe került egy 2 gyerekes családnak 1 hét a Balatonon. Szabadrablás volt a javából. Ezeket mentsük meg az adófizetők pénzén?! Isten ments, de mégis megmentik. Lölö és a vejkó rosszul nem járhat.

Hihetetlen, hogy mennyire lassan és bénán reagál a Fidesz az egészre. Majd talán május 1-től lesz valami támogatás, de még mindig nem tudni a pontos feltételeket. Ez a nagy válságkezelés. Májusig újabb tízezreket rúgnak ki, sok cég megy a levesbe.

Az meg külön szép történet, hogy miközben még mindig nehéz maszkot beszerezni, százezerszámra osztogatjuk külföldre ahelyett, hogy itthon osztanák szét és kötelezővé tennék végre a használatát.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857877 Ibiza Előzmény: #857867

13.havi nyugdíj el van osztva negyedévekre. 3havonta kapnak egy heti pénzt.

https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20200314/p...

"hatalmas EU-pénzeket csoportosítanak át a tagállamok részére a közös költségvetésből. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklusból még fel nem használt 29 milliárd eurónyi kohéziós pénzt a koronavírus elleni küzdelemre lehet költeni, sőt, nem kell visszafizetni a közös kasszába további 8 milliárd eurót a tagállamoknak, ami júniusig lett volna esedékes."

"..Andrej Babis kormányfő péntek este saját Twitter-oldalán csodálkozását fejezte ki afölött, hogy a cseh sajtó nagy része ünnepli az EU-s intézményeket (az ottani ballisik), pedig a koronavírus elleni küzdelemre jóváhagyott 30 milliárdos csomag nem plusz támogatás, „az a pénz már régen a miénk".

értelmezd. a kohéziós pénz az jár a korábbi elosztás szerint, tehát megmondják mire lehet költeni amit egyébként is kaptál volna. Ez nem külön pénz a vírusra. Ha vírusra költik akkor az erre az összegre tervezett beruházások maradnak el.

mintha amikor kapsz havi 1000Ft zsebpénzt és azt mondják vegyél belőle maszkot is 400ért. :)

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857867 prfecó Előzmény: #857865

Persze 13 havi nyugdíj nem lesz. Egy igéret van és 53 heti nyugdíj ( igéret)

Orbán minden pénzt elvon , közben kommunikálja EU nem ad pénzt. Mondjuk eddig cca 235 milliárd ft-ot már Magyarországra utaltak.

Zorbán azt kommunikál amit akar , de már hazudni egyre nehezebb, és lassan a gazdasági szereplők szarnak rá. Választók is hamarosan megérzik össze - vissza kamuzik és csak a számára kedves projectekre ömlik a pénz ( beleérve Belgrád-Bp. , Paks , foci ) ez pedig kevés ( ill sok , mert besokalnak) lesz a koronavirus alap miatt alapból nehéz helyzebe kerülőknek

Viszont , ha nem ad alanyi alapon, amit látnak Magyarországon is (pl. USA , Németország , Ausztria ) , sőt ahogy Európa nagyobb része is csinálja..Eddig lozungokat mondott -könnyen bebukhat - ráadásul a bejelentése egy igéret halmaz és a kurzarbeitra a Hivatalos Közlöny nem ismertetet semmit.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857865 Ibiza Előzmény: #857710

ha már karigeri..érdekes, csökkenti a bkv járatokat miközben az embereket szét kellene húzni, ehelyett összetömöríti.. nem vezeti be az ingyen parkolást (ha már a gyorsan reagálásnál tartunk. Vagy buta mint a tök vagy ha többet képzelek bele akkor "ezeknek a senkiháziaknak" az a céljuk erőteljes fertőzés induljon el. Ráadásul indult nagy kampány..ááá ezek a maszkok nem érnek semmit.. Hiszen minél rosszabb annál jobb..gondolják. lehet a zavarosban halászni, mehet a mémgyár..minden rossz..stadionok.mennyi lélegeztetőgép..mennyi maszk..stb stb..bezzeg pakisztán.. eladja magát orbán kínának, orosznak.. orbán ki akarja irtani nyugdíjasokat....

Beszopta geri mert orbán meglépte a parkolást, ami karinak nagy érvágás lehet személyesen is. win win/orbán.

Beszopta libsibal mert nem tudnak osztogatni... vírus alap címen elvonják a pénzeket.

Jól teszi orbán? nem. Bővebben? igen. mert ezek csak abból értenek ha ütik őket, ha pénzt vesznek el tőlük az a legnagyobb ütés..és az ha nincsenek a hatalomban az a másik erős gyomros.


Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857863 Ibiza Előzmény: #857710

fene a gusztusod.
felépíteni pár hónap, hol van még választás, ellenzék egyből ráreppenne, megindulna a liberálbolsevik mémgyár a szalámi politika.

ha megnézed szándékosan …

#857861 Ibiza Előzmény: #857847

ha megnézed szándékosan a németet osztrákot bajort utánozzák, ne tudjanak beléjük kötni. Egyet nem fognak, ingyen pénzt adni.
szerintem ezt jól csinálják.

A cikk címében is benne …

#857847 walex

A cikk címében is benne van a lényeg.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200408/mire-el...

Tetű lassú, lajhár tempó, ahogy a Fidesz a helyzetre reagál. Érdekes, hogy számos környező ország gyorsan reagált, hogy minél kevesebb cég dőljön be, minél kevesebb munkanélküli legyen, ezek meg ráérnek...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857778 TrendMan Előzmény: #857728

Mi a nagyvárosban úgy látjuk, hogy OV akár meg is bukhatna, de a választók 60 százaléka vidéki kis nyomorban él és ők majd másképp látják ...

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857777 TrendMan Előzmény: #857700

Ha így belazultál, akkor szivárogtathatnál valami infót arról, hogy milyen levelet kaptak az egészségügyi dolgozok néhány hete?

Mert az oknyomozó sajtó azóta sem derítette ki ….

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857728 walex Előzmény: #857685

Hát, én nem munkanélküliektől hallom.

Szerintem ha most hétvégén lenne választás, megbuknának. Huszonévesek körében tényleg népszerűbb Fletó, Karigeri, lilák a nulla teljesítmény és múlt ellenére. Ha nyerni akarnak, lassan ideje lenne elkezdeni felépíteni az utódot, mert ov lassan csak a nyugdíjasokat tudja megszólítani.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857710 Koffein Előzmény: #857706

ellenzékből bárki, aki nem orbán :) úgy vélem, hogy karigeri újból kihívja orbánt... jelenleg más arcot nem látni... oszt hogy mi lesz az eredmény, azt csakis a válságkezelés fogja eldönteni...

orbán nem megy nyugdíjba, mert ha készülne, elkezdenék felépíteni, most mindkettő úgy el van dugva, hogy nagyítóval se lehet látni őket :)

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857706 Ibiza Előzmény: #857700

igen, most azt tudják orbánt nem.. de akkor kit? gyurcsótit vissza? beb@szna.

Amúgy divat lázadozni, meg nem birkának lenni (mert ugye birka aki kormánypárti) ettől, a kiskonyttól a tetkóktól gondolja erősnek, különlegesnek magát az átlagpolgár, miközben tök egyformák.


Ha fidesznek van esze meg tudja oldani, orbán nyugdíjba megy és lázár vagy varga lesz a m.jelölt. A jobbikot - az őt orrbefogással elviselő - ellenzéktől le kell választani, zsigeri a gyűlöletük. Zsigeri mert az urbánus zsidó szavazók (Német Miklós) gyűlölnek minden nemzetit. Ráadásul nem is igazi zsidók "nem zsidó zsidók" ( Köves Slomó) ezért frusztráltak és ezért is mást tesznek felelőssé.

Ha leválasztották jobbikot akkor nem lesz erős az ellenzéki össznépi összefogás.

Amúgy az ellenzék a mai napig nem érti miért nincsenek sehol. Döbbenet.

Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857704 Ibiza Előzmény: #857682

nem kevés nyugdíjas van, keresletet tudnak generálni, vagy egyszerűen segítik gyerekeiket. Lenne idejük bőven a választások előtti a jófejkedésre.
Gondolom készülnek világ-eus-ország színten a különböző tanulmányok, milyen hatása van/lesz a vírusnak.
Szerintem veszélyesebb a vírus mint amit gondolunk/tudunk róla.

A válságkezelés alapja mindenhol a hazudni hazudni és csak annyit bevallani amennyit szükséges.

volt minden..denevér kígyó tobzoska. de ne feledjük évszázadok óta eszik kínaiak ezeket.

Volt az, ez csak emberről emberre, majd jött az..cseppfertőzéssel is lehet, de a meleg megöli, várták jóidőt, Iránban elég meleg lett volna nem ölte meg..sőt.

Mondták azt is ne hordj maszkot mert nem szükséges, de csak azért mondták, hogy ne hord el a maszkot a patikából..mintha a patikában vagy a kínainál vennék a kórházak a maszkokat.

Nekem egyértelmű, szándékos a fertőzés, sose fog kiderülni.





Újra lesz a 13. havi nyugdíj

#857700 Koffein Előzmény: #857699

nem stresszelek :)

új kollégákon látom, húszas éveik elején járnak, oszt feri az ász :) mellette karigeri, meg momentum... orbánt/fideszt zsigerből utálják... :)