Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Jegyzett mennyiség: 718.645 darab

#86164 kelvin

Az RFV Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja tisztelt Befektetőit a jegyzési időszak véglegesnek még nem tekinthető, tájékoztató adatairól:

Jegyzési időszak: 2009. július 13. – 2009. július 15.

Jegyzett mennyiség: 718.645 darab

Az előzetes értesülések alapján a 219 magánszemély részvételével lezajlott jegyzési eljárásban 19.298 darab részvény erejéig minden jegyzés kielégítést nyert.

Az adatok tájékoztató jellegűek, pontos eredményt a jegyzést lezáró hirdetményben tesz a társaság közzé 2009. július 16. napján.

A társaság jelen hirdetése nem számít hivatalos hirdetménynek vagy ajánlattételnek.

A kibocsátással kapcsolatos, befektetők tájékoztatását célzó részletes információkat kizárólag a PSZÁF által jóváhagyott összevont tájékoztató annak kiegészítése, illetve forgalomba hozatalról szóló hirdetmények tartalmazzák, melyek elérhetőek a társaság, a BÉT, illetőleg a PSZÁF által üzemeltetett honlapokon.

Budapest, 2009. július 15.

RFV Nyrt.

Igazgatósága

Re: Meghosszabbított jegyzés

#86109 kelvin Előzmény: #85956

Az RFV 2%-kal került feljebb.

Bejelentése szerint a jegyzési időszak ma délutáni zárását megelőzően 53%-os túljegyzés volt tapasztalható.

#85956 kelvin Előzmény: #85954

Már bánom hogy a szülinapos papírom olyan hamar eldobtam :-(

#85954 kelvin Előzmény: #85735

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a jegyzettből mennyit borítanak egyből a piacra, persze csak a kicsik, mert a nagyok hosszabb távra terveznek

#85947 hAliG Előzmény: #85943

Azt hittem még tudok venni ma 2950 körül, de úgy látszik, hogy megindult :)

(Jegyezni már nem tudtam többet, ma szabadult fel egy kis pénz)

Szerintem jó nagy speki lesz itt az elkövetkező 1-2 hónapban!

Kezek a gombokon! :D

#85943 akpo7 Előzmény: #85735

Jofajta raketta ez, csak nem kene, h. megint bedobjanak 200k-t 2,750re. :)

#85735 holnor Előzmény: #85727

Erstével jóban vannak az látszik. Erste meg a portfolioval. innentől kezdve marketinggel nincs gond :D

persze az sem hátrány, h ez tleg egy jó cég :)

#85727 akpo7 Előzmény: #85720

Ugy latom, a papir marketingje tokeletes. :)

Mondjuk egy mukodo cegbe, melynek realis tervei vannak szivesen teszek let. Az orok alomvilagot es meset kevesbe tudom ertekelni.

#85719 Robag Előzmény: #85690

Jegyeztem még egy kicsit. Szerintem most ennyi elég lesz.

Egy kicsit bizonytalan v…

#85711 ArthurDent

Egy kicsit bizonytalan vagyok, de azért jegyeztem egy mikro mennyiséget. Ha bukó, nem fáj, ha nyerő, akkor nem maradtam ki. :))

Meghosszabbított jegyzés

#85690 kelvin

Az RFV Nyrt. igazgatósága bejelentette, hogy a cég papírjának jegyzését, az előzetesen rendelkezésre álló adatok alapján, tekintettel a nagy érdeklődésre, a tervezettnél később, ma 16.30 órakor zárják le. Forrás - KBC

:)

#85230 hAliG

Szerintetek az milyen már, hogy az előbb vártam a tranzakciós kódot belépéshez Erstetől, és ez volt az:

rRFv :))))

Re: .

#85211 hAliG Előzmény: #85204

Okké, túltárgyalva :)

Szerk: csak mert közben beírtam valamit, de inkább kiszedtem :)

#85204 Robag Előzmény: #85195

Na egy pillanat, tisztázzunk még valamit!

Én úgy értettem, hogy nem hétfői, keddi meg szerdai kör van, hanem a lezárás után kezdik a kártyaleosztást, érkezési sorrendtől függetlenül.

Javítsatok ki ha tévedek, mert nem mindegy. Ha nincs igazam, akkor mostantól már fölösleges is volna további jegyzéseket beadni, nem?

Szerk:

Látom, eggyel alattam oda került közben a válasz. :)

#85195 hAliG Előzmény: #85187

Okké, annyira nem néztem utána, köszi a pontosítást!

Én tegnap délelőtt jegyeztem 10 körül, remélem beleestem valamelyik körbe :)