mennyiért lehetett jegyezni?
Az RFV Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja tisztelt Befektetőit a jegyzési időszak véglegesnek még nem tekinthető, tájékoztató adatairól:
Jegyzési időszak: 2009. július 13. – 2009. július 15.
Jegyzett mennyiség: 718.645 darab
Az előzetes értesülések alapján a 219 magánszemély részvételével lezajlott jegyzési eljárásban 19.298 darab részvény erejéig minden jegyzés kielégítést nyert.
Az adatok tájékoztató jellegűek, pontos eredményt a jegyzést lezáró hirdetményben tesz a társaság közzé 2009. július 16. napján.
A társaság jelen hirdetése nem számít hivatalos hirdetménynek vagy ajánlattételnek.
A kibocsátással kapcsolatos, befektetők tájékoztatását célzó részletes információkat kizárólag a PSZÁF által jóváhagyott összevont tájékoztató annak kiegészítése, illetve forgalomba hozatalról szóló hirdetmények tartalmazzák, melyek elérhetőek a társaság, a BÉT, illetőleg a PSZÁF által üzemeltetett honlapokon.
Budapest, 2009. július 15.
RFV Nyrt.
Igazgatósága
Az RFV 2%-kal került feljebb.
Bejelentése szerint a jegyzési időszak ma délutáni zárását megelőzően 53%-os túljegyzés volt tapasztalható.
Már bánom hogy a szülinapos papírom olyan hamar eldobtam :-(
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a jegyzettből mennyit borítanak egyből a piacra, persze csak a kicsik, mert a nagyok hosszabb távra terveznek
Azt hittem még tudok venni ma 2950 körül, de úgy látszik, hogy megindult :)
(Jegyezni már nem tudtam többet, ma szabadult fel egy kis pénz)
Szerintem jó nagy speki lesz itt az elkövetkező 1-2 hónapban!
Kezek a gombokon! :D
Jofajta raketta ez, csak nem kene, h. megint bedobjanak 200k-t 2,750re. :)
Erstével jóban vannak az látszik. Erste meg a portfolioval. innentől kezdve marketinggel nincs gond :D
persze az sem hátrány, h ez tleg egy jó cég :)
Ugy latom, a papir marketingje tokeletes. :)
Mondjuk egy mukodo cegbe, melynek realis tervei vannak szivesen teszek let. Az orok alomvilagot es meset kevesbe tudom ertekelni.
Jegyeztem még egy kicsit. Szerintem most ennyi elég lesz.
Egy kicsit bizonytalan vagyok, de azért jegyeztem egy mikro mennyiséget. Ha bukó, nem fáj, ha nyerő, akkor nem maradtam ki. :))
Az RFV Nyrt. igazgatósága bejelentette, hogy a cég papírjának jegyzését, az előzetesen rendelkezésre álló adatok alapján, tekintettel a nagy érdeklődésre, a tervezettnél később, ma 16.30 órakor zárják le. Forrás - KBC
Szerintetek az milyen már, hogy az előbb vártam a tranzakciós kódot belépéshez Erstetől, és ez volt az:
rRFv :))))
Okké, túltárgyalva :)
Szerk: csak mert közben beírtam valamit, de inkább kiszedtem :)
Na egy pillanat, tisztázzunk még valamit!
Én úgy értettem, hogy nem hétfői, keddi meg szerdai kör van, hanem a lezárás után kezdik a kártyaleosztást, érkezési sorrendtől függetlenül.
Javítsatok ki ha tévedek, mert nem mindegy. Ha nincs igazam, akkor mostantól már fölösleges is volna további jegyzéseket beadni, nem?
Szerk:
Látom, eggyel alattam oda került közben a válasz. :)