Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

S&P500

#857228 KB58 Előzmény: #857225

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönjük a chartokat.

Szép chart, de elég durvának látszik az emelkedés után.

Trump biztos nem így gondolja, bár nem tudom, gondol-e valamit egyáltalán...

dax

#857205 KB58 Előzmény: #857204

Köszönöm. Akkor most nem a tőzsde miatt vagy transzban :-)

Ismerem az érzést, nálunk már 3 és 5 évesek az unokák.

dax

#857203 KB58 Előzmény: #857198

Lenthor, szerinted most (pl. ma vagy holnap) hova várható az SP legújabb csúcsa (C hullám?)?

26XX-27XX tartomány?

dax

#857202 KB58 Előzmény: #857201

Köszönöm, valóban így volt. Én is hdl11-től, mint az oldal adminisztrátorától kértem és kaptam hozzáférést és már akkor is sokat segítettél te is a beírásaiddal.

Igen, ott volt Macibear is, az OTP részvényesek ide! PF fórum törzsgárda tagja.

dax

#857201 Lenthor Előzmény: #857200

Lenthor, ha jól sejtem, akkor ő volt az alapítója (?) annak másik fórumnak (nem jut eszembe a neve), ahova többek között te is, Kontra, hdl11 is írtak, és ahonnan ide visszaköltöztél.

--------------------------------------------------------------

Úgy van! Jó kis műhely volt! Sok jó gondolat találkozott!

Tőzsdemánia az Ucozon! Hellyel-közzel zárt fórum volt! Kérni kellett a felvételt! Macibear is ott volt!

Akkoriban SJani volt a nick neve!

dax

#857200 KB58 Előzmény: #857198

Kb. az történik, amit inajS tegnap este beírt a DAX PF fórumba:

Lenthor, ha jól sejtem, akkor ő volt az alapítója (?) annak másik fórumnak (nem jut eszembe a neve), ahova többek között te is, Kontra, hdl11 is írtak, és ahonnan ide visszaköltöztél.

inajS szerda, 21:53

Előzmény: #228923 goapsy1

A héten H4-en kényelmesen a tankan felett kapaszkodott fel. Kumo felett van. "Csinált magának" támaszokat, és nézzük meg hol volt hétfőn. Szerda van. Tegyük fel holnap "nem sok minden" :) történik, és pénteken meg csak egyszerűen kirázzák a shortokat. Ez mondjuk megint egy GBL tankönyvi fejezet lehet.
Szal, ez is lehet egy verzió.