Mai Ellotthullám elemzés:
https://www.elliotthullam.hu/spx-szerda-77/
Lehet, hogy a B hullám nem ment le az által megjelölt Fibo szintre, csak az eggyel fölöttébb lévő a chartom szerint?
És akkor most fel 2600 fölé?
Gyanús is volt, hogy kb. a Fibomon állt meg.
Semmi jóra nem számítok Amcsi oldalról. A long stopokat szűkre is húztam emiatt.
Vannak NÁLUNK bejelentett és tényszerűen követett intézkedések /ellenzék ,de külföld által is/, melyet a román sajtó követett és számonkért, hogy náluk ezekből miért nem lett semmi. Érdemes megnézni a felsorolást, (amúgy ezeket az index is elismerte)
Mikor a gyűlöletben veled egy szinten lévő Ponta elkeseredésében dicséri a nálunk hozott intézkedéseket (nem kis megdöbbentést okozva híveinek), akkor az mutat valamit. De nyilván marad a statisztika hamisítás ?? :)))), pont az a statisztika ami most kevésbé fontos, a legkevésbé az, de hát valamit találni kell, mondani kell.
A hozzád hasonló lényeknek ott van fletó (és Bajnai) és az a baromi klassz 2004-2010 időszak, az aztán most tényleg olyan megnyugtató lenne, vagy karigeri fővárosa (mely semmi tényleges tervvel sem állt még elő a mai napig egyedüliként a fővárosok közül szinte), ahol a bkv most áll át hétköznap is szombati időszakra, legyen csak kevesebb busz és villamos, legyenek többen a járműveken, de szép is az fertőzéses járvány időszakban.
Szép napot !! jó tőzsdézést.
Nem vagyok biztos abban, hogy itt minden rendben van! Sőt!
"Azt a statisztikai adatot fogadom el, amelyet én hamisítottam!
Nem akarlak elkeseríteni, de pont a magyarokkal való összehasonlítás miatt bukott el.
A nálunk bevezetett lépések ott elmaradtak és a számonkérés miatt belebukott, nem volt más lehetősége, saját kormánya is támogatta, hogy menjen, mert akkor ők megmenekülnek, gondolják. Sem gazdasági, de főleg egészségügyi téren semmit sem készültek fel.
Ponta:
"Még a magyarbarátsággal, az Orbán Viktor iránti szimpátiával egyáltalán nem vádolható volt román kormányfő, Victor Ponta is amondó, hogy az óvintézkedések és gazdaságmentő lépések terén Bukarestnek példát kellene vennie Budapesttől. »Az ő Orbánjuk jobb döntéseket hozott, mint a mienk« – állapította meg Ponta."
De értem én, hogy a gyűlölet mindennél fontosabb....
-------------------------------------------------------------------
Hmmm! Nálunk ilyen nem fordulhat elő!
1.) mert nincs is ilyen nálunk!
2.) ha, mégis lenne, akkor nem szabad bevallani, hanem rá kell fogni a körülményekre és Sorosra!
Nincs sok időm, sütök, főzök, mert a kis unokámat, a veszély helyzet ellenére elhozzák délután. Óvintézkedések bevezetve!
Nagy mozgás egyébként sincs!
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönjük a reggeli iránymutatást.