Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

woooow wtf

#857211 Koffein Előzmény: #856811

a valóság ütötte a becslést:

"Nagyon durva meglepetés érkezett az amerikai munkaerőpiacról, a múlt héten 3,3 millió új munkanélküli segélykérelmet nyújtottak be, ez pedig negatív rekord. A várakozás is már elég pesszimista volt, 1,6 milliót vártak, ehhez képest majdnem a duplája lett az adat."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200326/3-milli...

a kereskedési stratégiát…

#857206 Koffein Előzmény: #857192

a kereskedési stratégiát úgy kell megválasztani,hogy még nagyon elején vannak, óriási a fejetlenség ott is... lesznek itten lefele körök...

PogiBlogról: "Kínában …

#857192 Koffein Előzmény: #857071

PogiBlogról:

"Kínában 42 000 orvost és ápolót irányítottak át az ország összes részéről Wuhanba. Full védelmi szerkó mindegyiknek, minden egyes beteg után új maszk, a legjobb besorolású. Egyetlenegy nem lett beteg.

Az Egyesült Államokban jelenleg az ápolók nem kapnak a legjobb maszkokból, és amiket kapnak, azokat is többször használják. Ez egyrészt terjeszti a betegséget. Másrészt a most felfüggesztett protokol szerint ugyanezért egy hete még kirúgták volna őket.

Mindezt abból tudom, hogy az amerikai média jelenthet a kórházakból. A magyar nem jelenthet."

-- nyalogatja a --

#857163 Koffein Előzmény: #857151

Szerintem meg kellene vizsgálni, hogy mit csinált a Bill Gates éra, meg mit csinálnak a mostani gyerekek s ott is a válasz, hogy mié butulnak el...

-- nyalogatja a --

#857151 TrendMan Előzmény: #857071

Ez már az általános elbutulás része a valóságnak, csökken az IQ, részben az online automatizmusoknak köszönhetően.

Egy másik cikk arról ír, hogy a jómódu szülők gyerekei sem olyan 'okosak', mint a szüleik.

Valami átfordult 1980 és 2010 között.

longoltam a tokem 30-%-v…

#857148 Ddavid Előzmény: #857137

longoltam a tokem 30-%-val, de ennek tudtaval 60 is lehetett volna... Meg 2 savos vasarlast terveztem, de igy holnap lehet beadom. Ami necces, hogy mindenki vissza varja az S&P-t a regi szintekre ev vegeig jovore pedig ATHkat mondanak. Amilyen berendezkedes van, korlatlan FED buyal oda taszitjak ahova akarjak a lufit.

Az a második képen nem P…

#857137 Fornit Előzmény: #857071

Az a második képen nem Pápai Joci? :))

Azért besza-behu ezen az utóbbi 3 napon néhány részvényárfolyamon.csütörtökhöz képest 40%-os upppok, januári szintek. Úgy nem hinném, hogy ennyi lett volna.

MCD

#857054 matgab Előzmény: #857052

Jo, de most nemrég komoly shortokat nyitottam, szóval ez predesztinalt egy 10-30%-os gap up-ot

MCD

#857052 Koffein Előzmény: #857050

Nem nagyon értem ezeket a mozgásokat. Mindenki sejti, hogy Q1-Q2 off rotty, erre mindent tépnek ezerrel... igen sokat eset minden, kell a felpattanás, de ilyen mozgásokat pink sheetek produkálnak nem apple, meki és társai :)

MCD

#857050 Fornit Előzmény: #856886

Erre emelkedett is úgy 17%-ot..

+11% feletti DJIA beszarás.... bele nem vettem volna a +5-6-7%-on nyitott részvényekbe.

MCD

#856886 Koffein

na itt is lesz jó beszálló

https://index.hu/gazdasag/2020/03/23/bezar_az_ossz...

"Hétfőtől bezárja mind a 1270 üzletét az Egyesült Királyságban a McDonald's, írja a BBC. A cég indoklása szerint ezzel is védenék a fogyasztókat, és csökkentenék a járvány terjedésének sebességét. Elvitelre azonban továbbra is árulják majd a termékeiket."

woooow wtf

#856825 Bendeguz Előzmény: #856816

Ha lenne benne visszaesés, az lenne egy normális szint. Jelenleg (a vírus előtt) többnyire lehetetlen normális helyen normális áron üzleti célra hotelt találni. Laktam én is 2 éjszakát 800 euróért Münchenben egy olyan hotelben, ami egyébként 90 euró éjszakánként. Iszonyat mozgás van a világban, a fele egész biztos fölösleges céges jutalom út meg semmit se hozó pofavizit.

woooow wtf

#856816 Ddavid Előzmény: #856814

Meg az utazasi kedv visszater es a bizalom az a kinyitas utan honapok. Kb. Fel-1 evet mondanek. Ami komolyabb az a ceges utazas, mert atszoknak az online meetingekre es nem lennek meglepodve, hogy a szopkodos(ertelme nincs meeting vagy pofavizit) business traveleket melloznek a kesobbiekben vagy minimalizalnak. Ezzel komoly visszaesest produkalva

woooow wtf

#856814 Koffein Előzmény: #856813

teljesen igazad van. kíváncsiságból ránéztem a CCL-re 100e alkalmazott, HLT 173e... így összejöhet a milliós szám... kérdés, hogy amilyen gyorsan felpattan, olyan gyorsan vissza fog-e esni a munkanélküliség...

az emberek milyen gyorsan fognak újból elmenni nyaralni? még idén kirobbannak a karanténból, vagy elhalasztják jövőre?

woooow wtf

#856813 Bendeguz Előzmény: #856812

nem szeretném bagatellizálni a témát, de nem lehet, hogy ezek az emberek mind a szolgáltató, vendéglátó iparból jönnek? amint vége ennek, mindenki ott folytatja, ahol abbahagyta. vissza fog térni a kereslet, vissza kell állítani a kínálatot.

woooow wtf

#856811 Koffein

Vakmajomtól:

A Goldman Sach úgy becsüli, hogy az utolsó héten 2,250,000 amerikai regisztráltatta magát első alkalommal munkanélküliként. Ez soha korábban, semmilyen recesszióban nem látott érték, még ha csak a fele jön be, az is durva, a munkaerőpiacra olyan a hatás, mintha becsapódott volna egy meteor, annyi az azonnali elbocsátás.Nem érhető el leírás a fényképhez.https://www.facebook.com/avakmajom/photos/a.152795...

kíváncsian várom az adatokat... ha bejön GS joslata, akkor óriási cumi jön a világra...