sztm az a 100millió volt autódba csap, akkor veled em beszélgetünk és a többi autónak sem lett volna mitől eltávolodni, max egy széndarabka :))
Jó ez az időkép szeretem a közvetítéseiket :)
sztm az a 100millió volt autódba csap, akkor veled em beszélgetünk és a többi autónak sem lett volna mitől eltávolodni, max egy széndarabka :))
Jó ez az időkép szeretem a közvetítéseiket :)
nagyon bízom az optimista hangulat folytatódásában..(egész jól kaptam el a mol-t ...)
jaja nagyon úgy fest (tiszta szégyen na)... tartasz pozit valamelyik pappperba??
a mondandómat értetted ;) meg vagyunk borítva az tuti ... sajnos :(
10 fok???
Elindultam Fótról, 33 fok volt, mire beértem angyalföldre, már 21 fok volt, mire visszaértem 16!
Nem vot az egész 1 óra! Atléta/rövidnadrág, folyt rólam a víz mikor elindultam és majd meg fagytam mire hazaértem!
dúúrva nagyon .. ezt is elcseszték a klíma se a régi napon belül 10 fokos eltérések ... nonszensz
Újpesten nagyon kemény volt! Ott mérték a legnagyobb szélsebességet 120 km/h!
A külső Szilágyin egymás után csapkodtak a rétre a villámok! Nehogy azt hidd, hogy be voltam szarva az autóba! Szerintem egy el is talált! Nagy villanás, autó megremegett, és a hang, na az iszonyatos volt, mintha felrobbantam volna! El is távolodtak az autók tőlem :)) !
uhhh, miről maradtam le http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=588 :)
hol lehet követni 9:00-tól a papírok mozgását ?? stooq -on 9:15-20 környékén látok először érdemleges adatot bét-n pedig kicsivel később...
Köszi szépen !
Jó pihenést nektek!!
Na én sok sikert kívánok mindenkinek a jövőhétre ! Még kb 1-2 órát leszek aztán irány a családdal piahenni ! 1 hétig csak én leszek és a horgászbot..:)) Jót fog tenni a net hiány...
TVK, Synergon long tartva , arra figyelnek nekem a jövőhéten..:) Így nem kell aggódnom.
Na aztán mire visszajövök új csúcson legyenek az indexek..:))
az adózással nem igen vagyok tisztába ... nem szeretem ;) butaságot írtam az áfával jogos ....
árfolyamnyereség-adót fizetünk és nm ÁFA-t. szóval maradt a 20%.
az áfa kulcsa a tőzsdei bevételbő származó nyereség 20 % -a maradt ugye vagy itt is 25 %-ra módosult ?? nem találtam friss cikket ezzel kapcs ...... ha valaki tudna ezzel kapcsolatosan infót vagy egy ehhez kapcsolódó linket adni azt megköszönném...!!!
Ha megadóztatják (csak idő kérdése és meg is fogják), dughatod azt is ...
:)
Sejtettem ...
:)