Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: ........

#88253 Kissherceg Előzmény: #88209

sztm az a 100millió volt autódba csap, akkor veled em beszélgetünk és a többi autónak sem lett volna mitől eltávolodni, max egy széndarabka :))

Jó ez az időkép szeretem a közvetítéseiket :)

#88248 bee83 Előzmény: #88241

nagyon bízom az optimista hangulat folytatódásában..(egész jól kaptam el a mol-t ...)

#88233 bee83 Előzmény: #88230

jaja nagyon úgy fest (tiszta szégyen na)... tartasz pozit valamelyik pappperba??

#88219 Zabás Előzmény: #88212

10 fok???

Elindultam Fótról, 33 fok volt, mire beértem angyalföldre, már 21 fok volt, mire visszaértem 16!

Nem vot az egész 1 óra! Atléta/rövidnadrág, folyt rólam a víz mikor elindultam és majd meg fagytam mire hazaértem!

#88212 bee83 Előzmény: #88199

dúúrva nagyon .. ezt is elcseszték a klíma se a régi napon belül 10 fokos eltérések ... nonszensz

#88209 Zabás Előzmény: #88199

Újpesten nagyon kemény volt! Ott mérték a legnagyobb szélsebességet 120 km/h!

A külső Szilágyin egymás után csapkodtak a rétre a villámok! Nehogy azt hidd, hogy be voltam szarva az autóba! Szerintem egy el is talált! Nagy villanás, autó megremegett, és a hang, na az iszonyatos volt, mintha felrobbantam volna! El is távolodtak az autók tőlem :)) !

........

#87974 bee83

hol lehet követni 9:00-tól a papírok mozgását ?? stooq -on 9:15-20 környékén látok először érdemleges adatot bét-n pedig kicsivel később...

Na én sok sikert kívánok…

#87435 TrogerBroker

Na én sok sikert kívánok mindenkinek a jövőhétre ! Még kb 1-2 órát leszek aztán irány a családdal piahenni ! 1 hétig csak én leszek és a horgászbot..:)) Jót fog tenni a net hiány...

TVK, Synergon long tartva , arra figyelnek nekem a jövőhéten..:) Így nem kell aggódnom.

Na aztán mire visszajövök új csúcson legyenek az indexek..:))

Re: adózás..

#85723 bee83 Előzmény: #85713

az adózással nem igen vagyok tisztába ... nem szeretem ;) butaságot írtam az áfával jogos ....

adózás..

#85704 bee83

az áfa kulcsa a tőzsdei bevételbő származó nyereség 20 % -a maradt ugye vagy itt is 25 %-ra módosult ?? nem találtam friss cikket ezzel kapcs ...... ha valaki tudna ezzel kapcsolatosan infót vagy egy ehhez kapcsolódó linket adni azt megköszönném...!!!