Jól megérezted, amikor feltetted a zuhanás lehetőségeit. Amikor 12500 körül volt a DAX, úgy mozgatták, mintha ki akarnák töretni felfelé, többször visszamentek a szinthez. A chartod hatására is, de elgondolkodtam, hogy valóban egy kritikus ellenállásnál van a DAX (Majom úr is írta, hogy e fölé kell menni a longhoz, alatt lefelé van az irány) és esetleg shortot kellene nyitni. Ha nem hezitálok és csak 12434-nél nyitok shortokat, hanem a tetején, 12500 körül, akkor majdnem biztos, hogy csak a 6 CFD longot zártam volna a csúcs körül és a shortokat tartottam volna, amikor elindul lefelé. Ehelyett 80000 Ft minuszban zártam a 6 CFD shortot, amit a nap végén 2400 EUR, kb. 800000 Ft pluszban zárhattam volna. Még gondolkodtam is a shortok visszanyitásán, amikor 12450 felé, alá kezdett menni, de már késő volt, elindultam haza. És természetesen ez után kezdődött a zuhanás. A szokásos véletlen, ami velem történni szokott.
Most hogyan tovább, mit fognak korrekciózni az indexek, az utóbbi 1-2 vagy a legutolsó 11 év emelkedését?
Vagy holnap megszólal a FED, Trump és talán az Úristen is, hogy kilövessék felfelé?