Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#855148 KB58 Előzmény: #855146

Igen, hogyne a napokban nekem is többször eszembe jutott, meg a német elemzőknél is fel-fel tűnik mostanában.

Egyébként nekem is eszembe jutott, ha elég rossz a helyzet, akkor ez a kb. 10 %-os korrekció kevés. Csak hát nem ennek megfelelően próbáltam kereskedni, sajnos (és már hányszor...).

dax

#855147 KB58 Előzmény: #855142

Én ezt is csak terveztem, ehelyett lezártam a 12434-en nyitott 6 DAX CFD shortot kb. 80000 Ft minuszban, pedig éreztem, hogy nem kellene. Stressz alatt nem tudok racionálisan és higgadtan lépni.

dax

#855145 KB58 Előzmény: #855141

Már össze-vissza kezdtem nyitogatni és zárogatni mindent, úgyhogy minden pozit lezártam, nyereség 393000 Ft. Ennyit még soha közel sem nyertem, és különösen nem ilyen rövid néhány óra alatt.

Volt már több is kb. 90000 Ft-tal és lehetett volna akár ma is jóval több, de megint teljesen kihagytam a short ziccert is, pedig Lenthor is tökéletesen előre jelezte többször is, a chartomon is rajta volt.

Gyakorlatilag a teljes zuhanásból, sem a DAX-ban, sem az SP-ben semmit nem profitáltam, hiába olvastam Lenthor hozzászólásait, a a német elemzőket, Elliotthullam elemzéseit, láttam a saját chartjaimon is, hogy mi a helyzet. Pedig erre készültem hónapok óta (ahogy írtam az SP csúcsán 2394-en nyitott 10 CFD short megbízásomat töröltem aznap este tőzsde zárás előtt).

Na de legalább végre egy rendesebb nyerő, tényleg jó lenne, ha megtört volna a jég. Napos grafikonon kellene kereskednem, szépen kidolgozott chartokkal, ritkán és csak jó beszállókra vadászva, ahogy mindig is terveztem. Nekem nem szabad kapkodnom, mert nem bírom a stresszt, ilyenkor szinte semmit nem látok a képernyőn, csak az árfolyam gyertyákat, meg az egyenleget.

Lenthor, köszönöm a segítséget, amin ezen a fórumon nyújtasz sok munkával, és sok sikert mindenkinek.

Szép estét.

dax

#855141 KB58 Előzmény: #855139

Köszönöm, már nyitottam rájuk ugyanannyi shortot, de csak 12434-ről, nem a tetejéről és nem dobtam. K.. lassú vagyok.

dax

#855137 KB58 Előzmény: #855136

Látom a beírásod, figyelem a csatornát, de írd be, ha valamit észreveszel, hogy le akar fordulni. Kivettem a stoppokat, ha lefordulna nyitnék shortokat vagy eladnám.

Mi a véleményed?

dax

#855136 KB58 Előzmény: #855134

Lenthor, most meddig megy el a DAX, benne vagyok 6 db CFD-vel, 12230-as átlaggal és jelenleg 12410-es stoppal. A nyerőm jelenleg 425000 Ft?

Kicsit transzban vagyok.

Kiüttessem szerinted?

Tudnál gyorsan válaszolni?

dax

#855134 Lenthor Előzmény: #855133

Jelen helyzetben, ha láttuk a 4. hullám alját, akkor az 5. hullám teteje 14.427 környékén lehetne. Hosszú időt venne igénybe.

A rajzot eltesszük, hogy mi valósul meg belőle.

https://invst.ly/pzib3

dax

#855131 LBTrade Előzmény: #855130

Szia Lenthor!

Ez eddig nagyon ok!

Csipegettem is belőle napközben.

Az nem lehet,hogy most értünk le a 1-es aljára és megyünk a 2-es csúcsára?

dax

#855130 Lenthor Előzmény: #855122

Lenthor Előzmény: #855121

Sziasztok, jó reggelt!

MEGYÜNK 12.230 IRÁNYÁBA!

----------------------------------------------------

Sziasztok, hazaértem!

Nem kellek én ehhez!

12.229-en záródtak a shortjaim!

Jó pozi felvétel és jó zárás! Mi kell más!

https://invst.ly/pzhyl

Majd megnézem, mert nem biztos, hogy ez az alja, habár most már fordulhatna.