Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#855172 KB58 Előzmény: #855168

Nekem is ott volt a chartomon ez a lehetőség, aztán jól figyelmen kívül hagytam, mert csak kis TF-en figyeltem inkább.

https://invst.ly/pzlvd

Meg az az igazság, hogy még ha vártam is lejjebb, arra azért semmiképpen nem számítottam, hogy még ma este így bezúzzák.

Most sokat kaszálhattak megrögzött shortosok, de megérdemlik a korrekció nélkül fel szívatás után.

dax

#855171 KB58 Előzmény: #855157

Lenthor, nagyon szép ez a chart, de olyan kérdésem lenne, hogy a TA (Elliott) szabályok szerint a 4 pont beleérhet-e az 1 hullám hullámterébe. Biztosan, ha így rajzoltad, de nekem valami rémlik ezzel kapcsolatban, hogy nem igazán. Pontosan nem emlékszem a szabályra. Egész röviden reagálnál erre?

dax

#855170 KB58 Előzmény: #855168

Nagyon elengedték az árfolyamot, az nem kifejezés. Eddig minden szir-szar 100 pontos korrekcióra aláálltak minden módon, most meg meg sem nyikkannak.
Mindezt milyen érdektől vezérelve?

dax

#855169 KB58 Előzmény: #855164

Jól megérezted, amikor feltetted a zuhanás lehetőségeit. Amikor 12500 körül volt a DAX, úgy mozgatták, mintha ki akarnák töretni felfelé, többször visszamentek a szinthez. A chartod hatására is, de elgondolkodtam, hogy valóban egy kritikus ellenállásnál van a DAX (Majom úr is írta, hogy e fölé kell menni a longhoz, alatt lefelé van az irány) és esetleg shortot kellene nyitni. Ha nem hezitálok és csak 12434-nél nyitok shortokat, hanem a tetején, 12500 körül, akkor majdnem biztos, hogy csak a 6 CFD longot zártam volna a csúcs körül és a shortokat tartottam volna, amikor elindul lefelé. Ehelyett 80000 Ft minuszban zártam a 6 CFD shortot, amit a nap végén 2400 EUR, kb. 800000 Ft pluszban zárhattam volna. Még gondolkodtam is a shortok visszanyitásán, amikor 12450 felé, alá kezdett menni, de már késő volt, elindultam haza. És természetesen ez után kezdődött a zuhanás. A szokásos véletlen, ami velem történni szokott.

Most hogyan tovább, mit fognak korrekciózni az indexek, az utóbbi 1-2 vagy a legutolsó 11 év emelkedését?
Vagy holnap megszólal a FED, Trump és talán az Úristen is, hogy kilövessék felfelé?

dax

#855167 Maroni 07 Előzmény: #855164

Szia! Itt 2018 decembertől van egy párhuzamos csatorna aminek az alsó szárán vagyun innét pattanhat szerinted?

dax

#855166 KB58 Előzmény: #855150

Nem tudom, hogy ilyen lesz-e a folytatás, de az a napos (?) chartod, amit a napokban feltettél, amire pontosan átmásoltad a 2018 év eleji mozgásokat, az nagyon korrektnek tűnik.

Bár mintha az SP ma már lejjebb esett volna, mint ami abból kiolvasható. Ha jól emlékszem 3050 körülre kellett volna annak alapján lejönnie (meg az én hasonlò, a számìtott esést fûggōleges vonallal ábrázolò chartomon is, amit nemrég ismét betettem).

Ha már elkezdtem telon írni ezt a hozzászòlást, elküldöm, bár most látom a gépen, hogy minden beesett.

dax

#855155 KB58 Előzmény: #855151

Ez kemény lenne. Megérdemelné ez az elszabott "piac". Én igazából akkor támogatnám, ha a csúcsáról full tőkével shortban lennék :-)

dax

#855154 Lenthor Előzmény: #855151

Ha a fej-váll bejönne, akkor a hullámmozgás már rég tudta, hogy most "corona vírus" lesz!

Nem figyelem, mert az cs…

#855153 Lenthor Előzmény: #855152

Nem figyelem, mert az csak a ráfogott ok.

Találni kell egy okot az esésre. Ha nincs a vírus, akkor találtak volna más hírt.

Szerintem a németországi…

#855152 LBTrade

Szerintem a németországi karantént figyeli mindenki!