Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

SPCE

#853949 Fornit Előzmény: #853946

Van pár nyitott rése az idénről is, betöltheti őket, amiulyen őrült ütemben hagyta őket.

SPCE

#853938 Koffein Előzmény: #853933

IPO.ba nem mernék belevenni, csak pár hónap után, amikor látom, hogy miként alakul a kereslet..

mostanság mertem belevenni az uber-be, bynd-be, habár az utóbbit már el is adtam.. levis is jó vétel lehetett volna december folyamán..

SPCE

#853933 Fornit Előzmény: #853932

Én is megfeledkeztem róla, még IPOA korában. Szerencsére. 8$ alatt kistoppolódtam volna.

SPCE

#853932 Koffein

lagymatag kezdés után közel másfél hónap alatt 2,5szerezett... én idióta f@x nem vettem bele, annak ellenére, hogy 10$ alatti beszállót terveztem... a rohadt feledékenység, hogy az...

boeing

#853778 Koffein Előzmény: #853777

én is így látom, hogy az első negyedévben lennie kellene egy kisebb zűrzavarnak a tőzsdéken, de amint látjuk iránra egy napot esett... közösségi hálókon 3ik vh-t emlegettek... és mit csinált a tőzsde? ment tovább, mintha semmi sem történt volna... mivel mindenki esést vár, ezért nem biztos, hogy esés lesz és majd nyáron a választások előtt lesz a kitárazás... főleg ha warrenné indul trump ellen...

boeing

#853777 matgab Előzmény: #853763

Hogy látjátok?

Nekem az a meglátásom, hogy most hogy megegyeztek a kínaiakkal, Q4-re csodálatos eredményeket produkálnak, lakosság fogyaszt ezerrel és Iránnal sem méregetik tovább , hogy kié a hosszabb.

Szóval erre még Trump rádobhat egy adócsökkentés vagy növelheti az állam eladósodottságát és akkor tovább tart a rally, de van egy olyan érzésem, hogy január végén vagy februárban azért becsapódhat egy nagyobb gebasz, mert már minden olyan optimistára van húzva...