Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kulcssoft

Ajándékozás

#1497172 Koffein Előzmény: #1497160

Na igen, venni kellett volna :)

Visszaolvasva pár oldalt, azért eléggé le volt nézve, 300-400-as szinteknél, és azóta meg járt 3000 felett is és elég szép osztalékot fizet...

Lehetne jobb is, ha fele ennyi osztalékot fizetne, és terjeszkedne, de nem terjeszkedik... max kommunikáció szinten...

Ajándékozás

#1497160 Fornit Előzmény: #1497133

Bárcsak akkor vettem volna amikor 200-on szórta ki két kézzel nagy mennyiségben 2011-ben.

Mondjuk úgy sem tartottam volna túl sokáig :)))

#szégyen

#1457526 Koffein
Kulcsár Tibor rosszabbul teljesít... némi apróért piacbefolyásol...

https://piacesprofit.hu/gazdasag/baj-van-a-kulcs-s...

"A megjelölteken túl a jegybank megállapította, hogy a Kulcs-Soft Nyrt. igazgatóságának elnöke – a fenti magánszeméllyel, illetve további három, egy internetes tőzsdei fórumról megismert magánszeméllyel – előre egyeztetett a Kulcs-Soft részvényre vonatkozó kereskedéséről, így összejátszva félrevezető jelzéseket adhattak a befektetők számára a pénzügyi eszköz valós keresleti-kínálati viszonyairól."

kulcssoft jövője

#853900 Koffein Előzmény: #853775

ezt vártam, előbb vagy utóbb csak kisül a pecsenye :D

"A Kibocsátó tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság intenzív jövőbeni terjeszkedést tűzött ki célul a térségben, elsősorban a visegrádi országok területén. Ennek keretén belül a Társaság egy olyan leányvállalat megalapítását készíti elő, amelyen keresztül első lépésben a szlovákiai piacon jelenhet meg ügyviteli termékeivel. A Társaság a piacra lépés forrásainak biztosítása érdekében jelenleg vizsgálja a nyilvános értékpapír kibocsátás és/vagy új stratégiai partner, befektető bevonásának a lehetőségét is.

A Társaság Igazgatósága emellett jövőbeni célként határozta meg, hogy a Társaság részvényei az előírt feltételek teljesítésével, bekerüljenek a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájába. "

https://bet.hu/newkibdata/128347151/Kulcs-Soft_rendkivuli%20tajekoztatas_200121.pdf

még a végén kulcsárék is beneveznek a 30 milliárdos kötvény bizniszbe... plusz ami jó hír is lehet rövid távon, megcélozták a prémium kategóriát...