Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kulcssoft

https://www.portfolio.hu…

#1498607 Fornit

https://www.portfolio.hu/uzlet/20240220/100-millio...

"A pénzügyi felügyelet megállapította, hogy a Kulcs-Soft alapítója egyes ügyletkötéseivel több hónapon át tiltott piaci manipulációt követett el a BÉT-en jegyzett Kulcs-Soft Nyrt. által kibocsátott részvényekre vonatkozóan. Kereskedése ugyanis a Kulcs-Soft részvény tőzsdei kereskedési forgalmának alakulásáról, illetve árfolyamáról hamis, félrevezető jelzéseket közvetít(het)tett, így sértve a pénzügyi eszközök kereskedésének tisztaságát és átláthatóságát, ezáltal a tőkepiac integritását. Mindezzel hamis benyomást kelt(het)ett az értékpapír valós piaci megítéléséről, keresletéről és kínálatáról, valamint forgalmáról a többi befektetőnek.

Több hónapon át kezdeményezett nagyszámú vételi ügyletével a magánszemély a Kulcs-Soft részvény napi átlagos kereskedési forgalmát közel hatszorosára növelte, illetve a vizsgált időszak alatt a tranzakcióival érintett kereskedési napokon a Kulcs-Soft részvény árfolyamában 97 százalékos kumulált emelkedés történt."

Ha nem tud külföldön fel…

#1497986 Ddavid Előzmény: #1497982

Ha nem tud külföldön felvásárolni/piacot szerezni és magyar pályakezdőkkel, támogatással megpumpálni a céget akkor sehogy. Gyártásban, üzemeltetésben nincs nagy haszon, de szoftverfejlesztésben van 2-300% is simán ha okosan csinálják. Itt benne van az opció, hogy nem elszállt bérekkel a külföldi piacot szolgálják ki. Egyébként belföldre üzemeltetés, szállítás mindig kínlódás és sosem lesz olyan profit.

A Gloster miért jó? Isme…

#1497982 Koffein Előzmény: #1497967

A Gloster miért jó? Ismered a céget? Folyamatosan azt hallom a millásreggeliben, hogy most vásároltak, ismét felvásárlás előtt, de részvénybe fizetnek... egyszer lejár ezeknek a cégeknek a részvényeladási moratóriuma oszt úgy be fog szakadni, hogy csak pislogunk... meg nem tetszik hogy ennyire reklámozzák magukat, ha ennyire megy a reklám, annak mindig rossz vége szokott lenni... de lehet én látom rosszul és van valami előnyük a piacon...nem tudom, nem néztem utána..

Vegyetek Gloster-t az is…

#1497967 Ddavid

Vegyetek Gloster-t az is ilyen pályát fog bejárni szerintem.

Ajándékozás

#1497172 Koffein Előzmény: #1497160

Na igen, venni kellett volna :)

Visszaolvasva pár oldalt, azért eléggé le volt nézve, 300-400-as szinteknél, és azóta meg járt 3000 felett is és elég szép osztalékot fizet...

Lehetne jobb is, ha fele ennyi osztalékot fizetne, és terjeszkedne, de nem terjeszkedik... max kommunikáció szinten...

Ajándékozás

#1497160 Fornit Előzmény: #1497133

Bárcsak akkor vettem volna amikor 200-on szórta ki két kézzel nagy mennyiségben 2011-ben.

Mondjuk úgy sem tartottam volna túl sokáig :)))

#szégyen

#1457526 Koffein
Kulcsár Tibor rosszabbul teljesít... némi apróért piacbefolyásol...

https://piacesprofit.hu/gazdasag/baj-van-a-kulcs-s...

"A megjelölteken túl a jegybank megállapította, hogy a Kulcs-Soft Nyrt. igazgatóságának elnöke – a fenti magánszeméllyel, illetve további három, egy internetes tőzsdei fórumról megismert magánszeméllyel – előre egyeztetett a Kulcs-Soft részvényre vonatkozó kereskedéséről, így összejátszva félrevezető jelzéseket adhattak a befektetők számára a pénzügyi eszköz valós keresleti-kínálati viszonyairól."