Na végre itt!
:DDD
Na, olyanom szerencsére nincsen, mert mindig használok óvszert! De már a neve is ijesztően hangzik! Remélem gyógyítható.
;-)
Annak örülj, hogy nem Cara Therapeutics-od van...!
:-D Vagy azzal sem. :-\ Kemény az eladónk.
Amúgy megfordult a fejemben, hogy esetleg áttételes longot nyitottál, azért szakadunk. És sajnos egyelőre nem a röhögéstől...
úgy látszik ma 750 a célár. Remélem holnap nem hétszáz...
úgy néz ki ezt már csak én tudnám megmenteni egy TDT shorttal...
Ez sajnos most nem használ nekünk, ez semmit sem bír menni.
750-nél vagyunk, bár ezt holnapra vártam. Türelmetlen az eladó.
Pakkom közben felére csökkent. :-\
Nincs, de ilyet ne kérdezz ilyen napokon! :-D
Nagy talány, hogy mi a műsor. Én 740-750 körül figyelek majd nagyon ha oda lenyomják. Na meg a "bűvös " 700, ahol Hókuszpók jegyez.
Ha addig nem fordul. Mert itt aztán bármi lehet most, szerintem. :-)
úgy látszik, hogy ami 900 volt aztán 850, tegnap 800, ma már 780 a vonal...
NEm tetszik nekem sem, franc a pofájukba!
én is el akartam adni a TSYS bejelentésénél, csak akkor született a gyermek és nem tudtam ezzel foglalkozni...
Sokba került a gyerek...
Én is ezt remélem.
Ettől függetlenül ma délelőtt további részt eladtam. A szívem szakad meg, de ha egyszer adják, és nem engedik fel, nincs hír sem, akkor nem tudok mit tenni.
Teljes pakkom több, mint fele még megvan.
azért az vicces, hogy mindig vagyunk páran, akik okosabbak akarunk lenni a piacnál meg főleg a bennfenteseknél. nálam 1100-on esett el a támasz, amit fontosnak tartottam, de mégse adtam. lassan megfőztek, mint a békát
Nem tudom, hogy mire játszanak, de nekem nagyon nem tetszik, amit látok a grafikonon... ha a tavaly decembert utánozná, akkor mostantól oldalazás és januárba nagy ugrás...