Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4IG

#852670 Koffein Előzmény: #852668

Csakis azé mert az volt a tető és ahhoz mérjük... a lényeg, hogy 2év múlva 2400 legyen és fizessen némi osztalékot :P

4IG

#852668 Bendeguz Előzmény: #852664

1200 alatt nehéz nyugodtnak lenni :)

Látom te meg lippsy lettél, mehetsz karigerihez ajvekolni a hó miatt :))) jó ez a Facebook, a söpredék mindenkit megtalál

4IG

#852664 matgab Előzmény: #852658

Na, megnyugodtál Bende? Elmaradt a világvége...

Ez a hó végén lecsapják ez valószínűleg valami elvetemült tLongos lehet, akit kirázogatnak a poziciójából.

Eddig a lejáró tLongokat mindig alsó limiten tették be , hogy zárják, most valszeg az illető nem akarta megvárni a nem létező alsó limitet. Fel kell készülni a jövőben arra, hogy nyitóban vagy záró környékén extrém fel/le mozgások lehetnek egy kevésbé likvid papírnál.

4IG

#852652 Bendeguz Előzmény: #852633

hétfőn úgysincs limit, csináljunk tőzsde-történelmet, basszuk be amink van, piacin, 20 Ft-ra! lássuk a no limitet :D

4IG

#852633 picirigo Előzmény: #852631

Ha tartósan MA 200 alatt lesz akkor elgondolkodom, h mi a pöcstöt kezdjek ezzel a cuccal. Addig meg lesz egy Zomba, és Henci elmondja nekünk, mekkora lúzerek vagyunk, h nap mint nap ezzel a szarsággal baszakszunk ahelyett, hogy élnénk az életet :D:D!!!

4IG

#852631 Koffein Előzmény: #852627

a jövőt nem tudjuk megjósolni... én befektetésként tekintek rá, ha már anno az osztalékportfólióm 90%át betoltam plusz ezen felül a család megtakarítás nagy részét... jg nyilatkozataiban érzem a megfontoltságot, látni rajta, hogy már megégette magát s nem nullázná le újra magát, mert ez esetben ő mindent veszítene, talán egy életre, csobroncék nem voltak a nerbe ilyenszinten beépítve, jg meg igen... habár ez csak találgatás, nem vagyunk az igazgatótanácsban, nem látjuk a folyamatokat, hogy wtf történik igazából...

a grafikon alapján valaki nem merte átvinni hétfőre a szaros 100millás pakkját... ez tuti valami alap, vagy broki cég lehetett, nem jött be az elképzelés s hó zárás miatt zárni kellett...meglehet figyelni, hogy hó végén általában beütik, mert valaki zárja poziját... habár lehet, hogy rosszul látom s bebeszélem magamnak..

@Kissherceg miként látja bő egy év távlatában? :)

4IG

#852627 Bendeguz Előzmény: #852626

ugyanez a duma ment estarban is, ott a csabron féle bagázs bukott az árfolyamon, de mégis sikeresen esett 99,3%-ot... és itt is békafőzés megy, lassan felforra víz, mi meg beledöglünk. ha ezt ma záró előtt meg merték tenni, mi lesz itt hétfőn? baszki

4IG

#852626 Koffein Előzmény: #852622

ha jg leszarja a 40%ával, hogy jelenleg mennyi az árfolyam, akkor mi minek idegeskedjünk? :)

engem is idegel, ezért is kezdtem el kicsibe osztalékportfóliót építeni... így nem figyelem naponta a grafikont, fórum bejegyzéseket, híreket...

4IG

#852618 picirigo Előzmény: #852596

A mai napra csak annyit mondok: ha JG-nek ez jó (akinek valszeg pár misivel több van mint nekem), akkor izguljon a faszom! :)))

erre a pár évre kösd le …

#852352 Koffein Előzmény: #852348

erre a pár évre kösd le máshova az energiáidat :) meló, rv. elemzés, vagy oszti portfólió építés piciben elkezdeni, van elég lehetőség... én is alig várom 2k21et, hogy lássuk hova fejlődött a kicsike... :)

veled vagyok tesó, meg r…

#852348 Bendeguz Előzmény: #852335

veled vagyok tesó, meg rigóval! :D meg a többiekkel :D már szép summa van belőle, de elkölteni sok, értelmes "alapnak" meg kevés, szóval jöjjön még 2-3 év emelkedés :D

Adózás utáni nyereségből…

#852335 Csusza Előzmény: #852332

Adózás utáni nyereségből lehet osztalékot fizetni.

De most hagyd még a nyögdíjadat a csába, fiatal vagy még, előbb hízzon nagyra a cég! ;-)