Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

4IG

#852633 picirigo Előzmény: #852631

Ha tartósan MA 200 alatt lesz akkor elgondolkodom, h mi a pöcstöt kezdjek ezzel a cuccal. Addig meg lesz egy Zomba, és Henci elmondja nekünk, mekkora lúzerek vagyunk, h nap mint nap ezzel a szarsággal baszakszunk ahelyett, hogy élnénk az életet :D:D!!!

4IG

#852631 Koffein Előzmény: #852627

a jövőt nem tudjuk megjósolni... én befektetésként tekintek rá, ha már anno az osztalékportfólióm 90%át betoltam plusz ezen felül a család megtakarítás nagy részét... jg nyilatkozataiban érzem a megfontoltságot, látni rajta, hogy már megégette magát s nem nullázná le újra magát, mert ez esetben ő mindent veszítene, talán egy életre, csobroncék nem voltak a nerbe ilyenszinten beépítve, jg meg igen... habár ez csak találgatás, nem vagyunk az igazgatótanácsban, nem látjuk a folyamatokat, hogy wtf történik igazából...

a grafikon alapján valaki nem merte átvinni hétfőre a szaros 100millás pakkját... ez tuti valami alap, vagy broki cég lehetett, nem jött be az elképzelés s hó zárás miatt zárni kellett...meglehet figyelni, hogy hó végén általában beütik, mert valaki zárja poziját... habár lehet, hogy rosszul látom s bebeszélem magamnak..

@Kissherceg miként látja bő egy év távlatában? :)

4IG

#852627 Bendeguz Előzmény: #852626

ugyanez a duma ment estarban is, ott a csabron féle bagázs bukott az árfolyamon, de mégis sikeresen esett 99,3%-ot... és itt is békafőzés megy, lassan felforra víz, mi meg beledöglünk. ha ezt ma záró előtt meg merték tenni, mi lesz itt hétfőn? baszki

4IG

#852626 Koffein Előzmény: #852622

ha jg leszarja a 40%ával, hogy jelenleg mennyi az árfolyam, akkor mi minek idegeskedjünk? :)

engem is idegel, ezért is kezdtem el kicsibe osztalékportfóliót építeni... így nem figyelem naponta a grafikont, fórum bejegyzéseket, híreket...

4IG

#852618 picirigo Előzmény: #852596

A mai napra csak annyit mondok: ha JG-nek ez jó (akinek valszeg pár misivel több van mint nekem), akkor izguljon a faszom! :)))

erre a pár évre kösd le …

#852352 Koffein Előzmény: #852348

erre a pár évre kösd le máshova az energiáidat :) meló, rv. elemzés, vagy oszti portfólió építés piciben elkezdeni, van elég lehetőség... én is alig várom 2k21et, hogy lássuk hova fejlődött a kicsike... :)

veled vagyok tesó, meg r…

#852348 Bendeguz Előzmény: #852335

veled vagyok tesó, meg rigóval! :D meg a többiekkel :D már szép summa van belőle, de elkölteni sok, értelmes "alapnak" meg kevés, szóval jöjjön még 2-3 év emelkedés :D

Adózás utáni nyereségből…

#852335 Csusza Előzmény: #852332

Adózás utáni nyereségből lehet osztalékot fizetni.

De most hagyd még a nyögdíjadat a csába, fiatal vagy még, előbb hízzon nagyra a cég! ;-)

Erről? Ez qrva komoly je…

#852334 Csusza Előzmény: #852330

Erről? Ez qrva komoly jelentés! Nem hittem volna ilyen számokat. És még csak a Q3. Ahogy Hókuszpók barátunk mondta volt, az igazi a Q4 lesz, az lesz a legerősebb.

Mondjuk nem tudom, miért adták ki ilyen gyorsan. Bár gondolom a Tsys bejelentés miatt, ne szinte egyszerre legyenek.

Vajon medig szakad be holnap? Lehet, hogy reggel dobni is kellene mindent hamar,még időben? :-D

Jelentés itten van ni, aki még esetleg nem olvasta volna:

https://bet.hu/site/newkib/hu/2019.11./4iG_Nyrt._2...

Az év első három negyedé…

#852332 Bendeguz Előzmény: #852331

Az év első három negyedévében a 25,18 milliárd Ft IFRS szerint konszolidált bevételt ért el kimagasló, 2,48 milliárd forint fölötti EBITDA és 1,69 milliárd forintos adózott eredmény mellett.

Ha osztalék lenne, akkor ezek közül mit lehetne kifizetni? Tudom amatőr kérdés, de nem értek hozzá. EBITDA vagy adózott eredményt?

9,85% az EBITDA
6,71% a nettó

mi itt eddig 15-20%-kal számoltunk, hiszen az informatikában jók a marzsok.

Q3 kint van Béten! Bakke…

#852330 Bendeguz Előzmény: #852328

Q3 kint van Béten! Bakker én hó véget olvastam régebben... Ki mit gondol?

Jól van, nem gond. Értet…

#852327 Bendeguz Előzmény: #852326

Jól van, nem gond. Értettem abból is, de kíváncsi voltam meddig lehet elmenni :)

Azon kívül, hogy beírja,…

#852326 matgab Előzmény: #852325

Azon kívül, hogy beírja, hogy záródnak a shortok, meg shortolják, nem ír dezinformációkat. Ezt meg miután letisztáztuk, hogy halandó emberek biztos nem tudják napon túl shortolni, inkább egy bekattanásának vagy hitbeli kérdésnek veszem.

Én moderáltalak, mert nem szeretném, ha az a fórum is átmenne egy olyan fórummá, ahol a különböző hitekkel rendelkező emberek szídnák egymást és nem a papírról magáról szólna.

Gondoltam, hogy az esti moderálásból megérted, hogy erre gondolok, de mivel folytattad ezért egy minimális 1 napra tettelek tarcsira, remélem megérted.

Amikor a moderátornak jelentesz, az a pf moderátor, nem én vagyok, én nem kapok értesítéseket.

Matgab, te küldtél pihen…

#852325 Bendeguz Előzmény: #852323

Matgab, te küldtél pihenőre, vagy a pf moderátorok? Nem baj, jogos volt. Bumm téged tényleg nem zavar? Nyilvánvaló kamu profil, többen használják, teljesen dezinformacios céllal. Hazudik és segg ostoba is egyszerre.

No de ontopic. A hírre vajon megint adni kéne? Mert a semmire emelkedik, nincs publikus info