Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Communication Technologies Kft.

#851692 tozsdekrach Előzmény: #851683

ez a Neuman Péter féle IT vonal nem éppen az egykori ECONET-et fogja visszahozni más csomagolásban ?

CT

#851691 wisvik Előzmény: #851690

Ja, ha úgyis tökmindegy, mert itt már mindent lehet, akkor hajrá :D !!!

Egyébként a lényegi különbség az, hogy Neuman és a GT nem adott át semmilyen módon vagyont az EST-nek mint cégnek (a kölcsön az más tészta). A pakkja OTC-n a PARK-tól került hozzá, ez tisztán "magánügy", nem összekeverendő az EST mint cég pénzügyeivel. Hetényi kft-jét viszont ha jól értem a cégbe akarnátok betolni, nem pedig annak az ismeretlennek adni aki az első nyomdából származó papírjait adná érte cserébe. No de hát épp neked magyarázzam :) ??

CT

#851690 SCS Előzmény: #851689

Miért, Neumann mi a fittyfaszért tulajdonol 10 Milliárdnyi papírt? Az nem átlátszó? Nem boltolt le a168 óra kiadójaként a NER-rel?

Ne már, h"erkölcs" Esztike házatáján...egy kis rüfke, aki odatolja a rózsáját, ha pénzt lát benne...BCS a madam, a NER meg rohangál álló cerkával...

Jónapot kívánok:)

CT

#851689 wisvik Előzmény: #851688

Az azért nem kicsit lenne átlátszó, hogy Hetényihez csak úgy milliós pakkok kerülnek az első tőkeemlésből teljesen függetlenül attól, hogy potom áron eladja a Mrd-s bevételű kft-jét az EST-nek.

CT

#851688 stuck_at_177 Előzmény: #851687

Én több lehetséges útját is látom egy lehetséges megoldásnak:

1. Esztike megveszi valami jelképes áron (pl. 1000 Ft) a CT Kft.-t. Ettől nyilvánvalóan teljesen függetlenül Hetényi kap x részvényt az első nyomdából.

2. Hetényi bejelenti a szerződéses partnereinek, hogy a CT Kft-vel kötött szerződéseikben a CT Kft. helyébe esztike lép. A partnerek nem jelentenek be ez ellen kifogást. Ettől nyilvánvalóan teljesen függetlenül Hetényi kap x részvényt az első nyomdából.

De nem csak az első nyomda lehet a megoldás, lehet nem az első nyomda papírjaiból is.

CT

#851687 wisvik Előzmény: #851685

Azért azt ne felejtsük el, hogy az első nyomdából származó részvények - akárkihez kerüljenek is a végén - már el lettek könyvelve névértéken. Azok fejében újabb vagyont a cégbe behozni nem lehet, ezért ha meg is szerzik a CT-t valahogy, annak az első nyomdához formálisan semmi köze nem lehet.

CT

#851686 SCS Előzmény: #851683

Pedig logikus lenne. Hetényi már itt van.

Azt megtanultam a NER szélén kapargatva, hogy vannak emberek és részpiacok, akik átélnek minden rendszert,mindig védve vannak és lesznek.

A biztonsági IT pont ilyen. Mondjuk a Tigrának jobban örülnék, de hát minden nem jöhet össze. Ők most a 4ig környékén kavarnak, de lehet ez csak központi ellenőrzése a cégnek.

CT

#851685 stuck_at_177 Előzmény: #851683

A CT mondjuk logikus akvízició lenne. Hetényi bedobná esztike közösébe a CT szerződéses állományát. Gondolom kapna érte az 1. nyomdából.

CT

#851683 Johny King

Tamásunk a CT megvételével, mint lehetséges akvizícióval "riogat" a másikon...

Egyre jobban azt gondolom, hogy első körben informatikai nagyvállalat leszünk...

A Telenoron nagyon meglepődnék rövidtávon...

Részvénysorozatok a deltagroupban

#851682 Johny King Előzmény: #851617

Én meg 25K-t 130 Ft-on úgy, hogy 80 Ft-on vettem és örültem, mint majom a fa....

#851663 stuck_at_177 Előzmény: #851658

Igen, igazából a miért a nagy kérdés. A végrehajtások törlése lehet egy ok. De ha akkora az üzlet, akkor ez nem hinném, h akkora probléma lenne, h egy törlés alatt lévő végrehajtás akkora visszatartó tényező lenne a biznisztől. Valamit még kalapálhatnak... Talán a holding eluralására várnak.

118

#851662 tmeszaros361 Előzmény: #851660

Meglátjuk, ahogy a vak is mondta... Egyenlőre a kitörés az részemről egy rossz megérzés volt, mióta bele vettem múlt héten azóta csorog, ennyi.

118

#851661 stuck_at_177 Előzmény: #851659

az utolsó vételem 119,4 volt asszem kb. 1 hónapja... Kitartás, jó lesz ez, de rohadt rögös és kanyargós az út.

118

#851660 wisvik Előzmény: #851659

Én még aug közepén 120-on 50k-t. Egyébként ez egyelőre még nem gáz. Ha történik valami egy nap alatt plusszban leszel vele. Ez mégsem 177, ahol egyesek beragadtak :-) ...

Nagyon remélem SCS-nek igaza lesz, és az Andy által írt határidőre tényleg helyére kerülhet minden. Csak látnám már ennek az első jeleit.

#851658 SCS Előzmény: #851653

Én már alig-alig tudom követni itt az okfejtéseteket,lévén közgazdász lennék. Engem legjobban a miért-ek érdekelnek. Miért húzzák ennyire a megkeletkeztetést, az allokációt? Nekem csak az tűnik logikusnak, hogy ennek anyagi okai vannak. Miért teszik ki év végére az egészet? Mi az, ami miatt a 2020 január 1 már nem ugyanaz, mint a december vége?

Én ilyeneket közbeszerzéseknél láttam. Két ünnep között kiírják, 8 napos jelentkezési határidővel, jogszerűen. Aki tudja, hogy lesz, az már rákészül aki ott szembesül, az már olyankor nem tud csapatot összerántani a jelentkezéshez....Mégis jogszerű az egész. Mi lehet az,ami indokolttá teszi, hogy december utolsó tényleges munkanapjára összeáll minden?Csak nem valami informatikai óriás közbeszerzés? Mire mindenki visszahullik a nagy bejglizabálásból, már túl lesznek mindenen:alkalmas jelölt, beadott pályázat, jogvesztő határidő....Nade, miért nem érdek, hogy kész legyen a cég már most? Mert lehet ahhoz nagyon sok pénz kell? Vagy akkorra jön meg az MNB-s kötvények ellenértéke?