Részvénysorozatok a deltagroupban
SCS Előzmény: #851653Én már alig-alig tudom követni itt az okfejtéseteket,lévén közgazdász lennék. Engem legjobban a miért-ek érdekelnek. Miért húzzák ennyire a megkeletkeztetést, az allokációt? Nekem csak az tűnik logikusnak, hogy ennek anyagi okai vannak. Miért teszik ki év végére az egészet? Mi az, ami miatt a 2020 január 1 már nem ugyanaz, mint a december vége?
Én ilyeneket közbeszerzéseknél láttam. Két ünnep között kiírják, 8 napos jelentkezési határidővel, jogszerűen. Aki tudja, hogy lesz, az már rákészül aki ott szembesül, az már olyankor nem tud csapatot összerántani a jelentkezéshez....Mégis jogszerű az egész. Mi lehet az,ami indokolttá teszi, hogy december utolsó tényleges munkanapjára összeáll minden?Csak nem valami informatikai óriás közbeszerzés? Mire mindenki visszahullik a nagy bejglizabálásból, már túl lesznek mindenen:alkalmas jelölt, beadott pályázat, jogvesztő határidő....Nade, miért nem érdek, hogy kész legyen a cég már most? Mert lehet ahhoz nagyon sok pénz kell? Vagy akkorra jön meg az MNB-s kötvények ellenértéke?