Én azért mertem Egist-venni, mert a kivezetési story folyamatosan él, az átlagár viszont csökkent, és ez jó hátteret adott annak, amit a TA-ban láttam.
Én azért mertem Egist-venni, mert a kivezetési story folyamatosan él, az átlagár viszont csökkent, és ez jó hátteret adott annak, amit a TA-ban láttam.
Kicsi a forgalom, emelkedésben sokkal nagyobb volt eddig. Nagy pakkok zöme is vételben fordult meg. Lehet igaza lesz Egonnak. Akkor viszont ha tényleg kivásárlás folyik nem hagyatkozhatunk csak a TA-ra. Bármi lehet ha hír jön.
Stochastic divergencia miatt becsapós lehet. Eddig mindíg az utolsó pillanatban vették meg a letörés elől.
http://kepfeltoltes.hu/view/090714/Egis__r_s__j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt van, vissza esett a háromszög alsó vonalára, ha most tovább esik akkor le is töri. A Háromszög alsó vonala egyben az emelkedő trend. Az ékelődést is berajzoltam.
Egon a kivásárlás gyanún kívül nem sokat mondott szerencsére... :-)
Van benne egy ékelődés amiben van még hely. Maximum azt tudom elképzelni hogy egyszer még talán megpróbálják 19 közelébe nyomni, de nagyon bizonytalan. Mindjárt teszek fel egy chartot frisset.
Megnéztem a blogodban (ny)írottakat, és azt veszem ki belőle, hogy napontúl inkább ki kéne ebből szállani... jól értem?
Mini zászlóval nem bírt, vissza a háromszög alsó szárára. Most vagy azt fogja eljátszani amit eddig és akkor száguldozik mikor a többi pihen, vagy kezd erőtlenné válni. Ha letöri a háromszöget, azzal együtt törné az emelkedő trendjét.
07.07 től egy gyönyörű háromszög óráson. A Háromszög felső száránál kioldalazott belőle. Még lehet benne egy felkör.. Épül egy kis zászló 15 percesen, ha kitör föl akkor zászló célár 18500, háromszögcélár följebb, elmehet még a csúcsáig.
Na ezt megint megmentették egyenlőre a letöréstől..
Elemzés amúgy fent a blogoknál !
Érdekes Egon véleménye...szerinte kivásárlásgyanús..
A mai zárón sem fanyalognék, hiszen az ideiek közöl a 3. legmagasabb érték... !
Az emelkedő trend nem esett el szerintem semmiképp sem... eddig... és ez a lényeg...
Dupla csúcs? Majd meglátjuk mi lesz belőle. Egy biztos, ez a papír van a legközelebb az idei csúcsához, ha jól sejtem... tartósan nem tudott esni még idén, mint más bluek.
Mindensetre a 19.000 nagy falatnak tűnik...
én még tartom...
Én mindenesetre kidobtam azt majd csatornavonalon visszaveszem ha lejön! Bár lehet megszivom :(, de sajna itt már túl nagy a kockázat
Hát szerintem 18300 volt a vége mert eléggé úgy tünik, hogy fordult!
Bár ehhez le kéne törnie a 18000-et!