Regisztráció Elfelejtett jelszó

EGIS

Re: nincs cím

#85209 Mercurius Előzmény: #85194

Én azért mertem Egist-venni, mert a kivezetési story folyamatosan él, az átlagár viszont csökkent, és ez jó hátteret adott annak, amit a TA-ban láttam.

#85194 TrogerBroker Előzmény: #85191

Kicsi a forgalom, emelkedésben sokkal nagyobb volt eddig. Nagy pakkok zöme is vételben fordult meg. Lehet igaza lesz Egonnak. Akkor viszont ha tényleg kivásárlás folyik nem hagyatkozhatunk csak a TA-ra. Bármi lehet ha hír jön.

#85191 TrogerBroker Előzmény: #85190

Stochastic divergencia miatt becsapós lehet. Eddig mindíg az utolsó pillanatban vették meg a letörés elől.

#85179 TrogerBroker Előzmény: #85176

Van benne egy ékelődés amiben van még hely. Maximum azt tudom elképzelni hogy egyszer még talán megpróbálják 19 közelébe nyomni, de nagyon bizonytalan. Mindjárt teszek fel egy chartot frisset.

#85176 Mercurius Előzmény: #85173

Megnéztem a blogodban (ny)írottakat, és azt veszem ki belőle, hogy napontúl inkább ki kéne ebből szállani... jól értem?

#85173 TrogerBroker Előzmény: #85168

Mini zászlóval nem bírt, vissza a háromszög alsó szárára. Most vagy azt fogja eljátszani amit eddig és akkor száguldozik mikor a többi pihen, vagy kezd erőtlenné válni. Ha letöri a háromszöget, azzal együtt törné az emelkedő trendjét.

07.07 től egy gyönyörű h…

#85110 TrogerBroker

07.07 től egy gyönyörű háromszög óráson. A Háromszög felső száránál kioldalazott belőle. Még lehet benne egy felkör.. Épül egy kis zászló 15 percesen, ha kitör föl akkor zászló célár 18500, háromszögcélár följebb, elmehet még a csúcsáig.

#84303 TrogerBroker Előzmény: #83077

Na ezt megint megmentették egyenlőre a letöréstől..

Elemzés amúgy fent a blogoknál !

Érdekes Egon véleménye...szerinte kivásárlásgyanús..

#83077 Mercurius Előzmény: #82804

A mai zárón sem fanyalognék, hiszen az ideiek közöl a 3. legmagasabb érték... !

#83076 Mercurius Előzmény: #82804

Az emelkedő trend nem esett el szerintem semmiképp sem... eddig... és ez a lényeg...

Dupla csúcs? Majd meglátjuk mi lesz belőle. Egy biztos, ez a papír van a legközelebb az idei csúcsához, ha jól sejtem... tartósan nem tudott esni még idén, mint más bluek.

Mindensetre a 19.000 nagy falatnak tűnik...

én még tartom...

Én mindenesetre kidobtam…

#82804 Tibeee

Én mindenesetre kidobtam azt majd csatornavonalon visszaveszem ha lejön! Bár lehet megszivom :(, de sajna itt már túl nagy a kockázat

Hát szerintem 18300 volt…

#82802 Tibeee

Hát szerintem 18300 volt a vége mert eléggé úgy tünik, hogy fordult!

Bár ehhez le kéne törnie a 18000-et!

Re: chartcenter

#82589 Robag Előzmény: #81670

Hát most nem nagyon akar a dupla csúcs alapján viselkedni...

Vajon meddig mászik fel most?

18600-on szívesen adnám.