Jó kis játék megy közben. 5k vétel, 25k öntés. Még azt hinném valaki szórja úgy, hogy ne nagyon verje le az árat.
Jó kis játék megy közben. 5k vétel, 25k öntés. Még azt hinném valaki szórja úgy, hogy ne nagyon verje le az árat.
Mindenféle rosszindulat nélkül, de Sáradi úr valószínűleg nem az a bennfentes, akitől komoly infókat kaphatnánk. Leellenőriztem, ő az.
Last vajon kiszórta, mikor elment festeni?:)
Nyilván. De az azonos név alatt futó pakkok külön szerepelnek a könyvben ha más számlákon vannak? Még sosem láttam könyvet egyébként.
Csak az első 80-100 lett kiírva, nyilván ennél sokkal hosszabb a könyv...
Nem vásárolta, csak visszakapta...
Itt biztos nincs közöttünk.
Elküldve!
Egyébként érdekes, hogy nekem csak az OTP-s pakkomat látja, a másik két ép számlámat nem látják. Az egyik az OK, mert külföldi, de a random tbsz-t azért illene, nem?
Az 1. magánszemély.
Neki mi a rendes neve? Hagy nézzem meg végre azon a listán :-) ...
Azt nem tudom, h Vaculakée, de szvsz klón. Amúgy Vaculak szépen visszavásárolta magát. ;)
Sokan úgy vélik, hogy a saradielek nevű nick valójában Vac klónja.
Ne dőlj be, klón. Legalábbis nagy tétben fogadnék rá. ;) Nem érezted irányítottnak néha a beszélgetést? Hogy időnként, épp a megfelelő időben feltűntek bennfentesek, megjelentek alig vagy semmit sem író nickek, akik csak nekiestek másoknak?
Hiszem, h jó lesz ez, de az út korántsem egyenes...
Tamás, nem lesz mostanában kerti parti? Ahová el tudnál menni kicsit kérdezősködni? ;) Bár az elvi időtávot tudjuk, december 20. Én azonban 3-4 hétre tippelek. De a céginfók változásából is látni fogunk azért egysmást.
Köszönöm a könyvet! Nem tudom, hogy korábban volt-e szó róla, de Sáradi Elek nagyon ott van az elején és "saradielek" névvel volt beírása többször a szektába (gyanítom ő az). Nem kéne felvenni vele a kapcsolatot? Vagy esetleg már itt van? :)
Bocsi, látom én is megkaptam. Köszönöm, esti progtam adott.
Szia JK,
Ha megtennéd, hogy átküldöd nagyon megköszönöm.