Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Jó kis játék megy közben…

#851424 wisvik

Jó kis játék megy közben. 5k vétel, 25k öntés. Még azt hinném valaki szórja úgy, hogy ne nagyon verje le az árat.

Mozi

#851421 wisvik Előzmény: #851420

Nyilván. De az azonos név alatt futó pakkok külön szerepelnek a könyvben ha más számlákon vannak? Még sosem láttam könyvet egyébként.

Mozi

#851416 wisvik Előzmény: #851414

Egyébként érdekes, hogy nekem csak az OTP-s pakkomat látja, a másik két ép számlámat nem látják. Az egyik az OK, mert külföldi, de a random tbsz-t azért illene, nem?

Mozi

#851409 stuck_at_177 Előzmény: #851407

Ne dőlj be, klón. Legalábbis nagy tétben fogadnék rá. ;) Nem érezted irányítottnak néha a beszélgetést? Hogy időnként, épp a megfelelő időben feltűntek bennfentesek, megjelentek alig vagy semmit sem író nickek, akik csak nekiestek másoknak?

Hiszem, h jó lesz ez, de az út korántsem egyenes...

Mozi

#851408 stuck_at_177 Előzmény: #851406

Tamás, nem lesz mostanában kerti parti? Ahová el tudnál menni kicsit kérdezősködni? ;) Bár az elvi időtávot tudjuk, december 20. Én azonban 3-4 hétre tippelek. De a céginfók változásából is látni fogunk azért egysmást.

Mozi

#851407 Cinder03 Előzmény: #851406

Köszönöm a könyvet! Nem tudom, hogy korábban volt-e szó róla, de Sáradi Elek nagyon ott van az elején és "saradielek" névvel volt beírása többször a szektába (gyanítom ő az). Nem kéne felvenni vele a kapcsolatot? Vagy esetleg már itt van? :)