Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851268 andybleque Előzmény: #851267

Remelhetoleg ez most is igy lesz. Ezzel egyutt is, DLG-rol megvan a velemenyem, es nem eppen pozitiv

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851267 Johny King Előzmény: #851258

Sokadjára ismétlem önmagam, ugyanezt csinálta 2017 nyarán még az Opimusos időkben. Akkor is MLkedtünk nem is kicsit...

:-))

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851266 stuck_at_177 Előzmény: #851265

Dióslaki szvsz arra hajt, h egy nagykutya odamenjen hozzá, és elküldje szabadságra, némi költőpénzzel. Másodlagos célja lehet esetleg, h politikai tőkét (aka valamilyen szívesség a jövőben) kovácsoljon az új városvezetésnél, mert lám, mekkora csontvázat talált a szekrényben, amit később fel lehet használni.De szvsz 2 szék közül a pad alá fog esni, és csak a kusbüfik életét fogja keseríteni az akcióval.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851264 andybleque Előzmény: #851262

Illetve pontosabban: tökéletesen egyet lehetne érteni, ha mindez nem csődegyezség keretei között történt volna. Viszont ott történt, és nem a köztartozás kifizetését kell összevetni a részvényekkel, hanem a semmit a részvényekkel (hiszen csődegyezség híján felszámolásba fordult volna a történet, ahonnan jó eséllyel semmit nem kapott volna az önkori). Innen nézve már elég jó dealt csináltak.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851263 stuck_at_177 Előzmény: #851260

Biztos lehetett felsőveztői rábólintás a városházán belül (és valszeg súgás fentebbről), de nem ennyire fekete-fehér a helyzet. Akkoriban esztike szó szerint csődben volt. Jogilag védhető az a döntés, miszerint a biztos 0 HUF megtérülés (meg nem állapodás a tartozás elengedéséről és a maradék rv-vé való konvertálásáról) helyett a bizonytalan megtérülést választották. Ami utólag ráadásul bejött. De védhető érv, h a döntés pillanatában a meg nem egyezés a tartozás biztos behajthatlanságát eredményezte volna. Szokatlan? Hát igen, én legalábbis nem nagyon hallottam ilyenről...

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851262 andybleque Előzmény: #851260

Értem, amit mondasz, és többé-kevésbé egyet is lehet vele érteni. De ennek kapcsán már rég múlt időről van szó, a csődegyezség megkötésére már réges-régen sor került (az önkori pakkja a csődegyezség végrehajtása, nem friss követelésből származik!). Ennek ismeretében viszont szerintem rendkívül kártékony most előcibálni ezt a történetet, és úgy tálalni, mintha egy szupertitkos információt "nyomozott" volna ki ez a senki.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851260 SCS Előzmény: #851258

Lehet. De én ilyet még nem nagyon láttam, hogy köztartozást(!) részesedéssé transzformálnak. Akkor legközelebb én sem fizetek be semmit, hanem felajánlok 10%-ot a cégemből.... Ez merőben szokatlan gyakorlat. Elképzelhető, hogy enged ilyen kiskaput a törvény, de, hogy ezt nem alkalmazzák sűrűn, az tutti. Itt "felsőbb erő"nyúlt bele az ügymenetbe, ezt egyetlen közalkalmazott sem vállalja föl, ha nem "fentről" szólnak, mert tiszta esete a hűtlen kezelésnek, ha nem jön be és nem tudnak legalább nettó 0 értékben kiszállni. Ennél kisebb összegek esetén is azonnal viszik a delikvenst a kóterba....

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851258 andybleque Előzmény: #851256

Ne érts félre, nem az a baj, hogy zavarja. Az a baj, hogy nettó hazugság úgy tenni, mintha ezt bárki titkolta volna, és ő, a minden kisbüfi megmentője, most akadt volna rá erre a szörnyű titokra, pont a választások után. Egyértelműen süt, hogy a sz@rkavarás a célja

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851257 stuck_at_177 Előzmény: #851256

Gondolom most a választások utáni zavarost akarja még jobban megkavarni. Hátha leesik neki valami.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851256 SCS Előzmény: #851254

Én ezt máshogy látom. Engem is nagyon zavart sokáig ez a pakk,hogy hogyan keletkezett. Főleg,hogy egyik oldal sem beszélt róla. Most sem tiszta,mert az önkori válasza nettó mellébeszéd....van róla tapasztalatom,hogy miért.

Számomra most derült ki,hogy egyértelműen a legmagasabb helyen hozták meg a döntést erről. Ez most részvényesként biztató.

Meg az is,hogy a vérbalos újságban mennek neki az Est-nek.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851255 stuck_at_177 Előzmény: #851254

Ja. Ez màr rég nem újsàg. Ráadásul nem tényező az a pakk. De zavarkeltésnek nem rossz. Dióslaki ugye bírósághoz ment szeptemberben. Jó lenne, ha még az első tárgyalási nap előtt (ha minden rendben volt a keresettel és kitűzik egyáltalán) lezárulna a tranzakció, és okafogyottá válna az egész. Mert ez csak negatív hírverés, és ezt ő is tudja. A legnagyobb gondok nem a Delta értékelésével vannak/voltak, hanem az első nyomda állítólagos adósságaival amit papírrá konvertàltak, meg a ki tudja milyen bennfentes manőverekkel. De ezt nem piszkálja. És jobban is teszi, így is csak kárt okoz.

HVG cikk a fővárosi pakkról

#851254 andybleque Előzmény: #851253

Borzasztóan káros a tevékenysége, én most nagyon felhúztam magamat:

“A kisbefektetőket képviselő szervezet bukkant rá arra is, hogy „Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala” is érdekelt a cégben.“

Hány hónapja is tudja ez mindenki

Mire szamitatok

#851252 stuck_at_177 Előzmény: #851250

Csak az a kb. 40%-os visszaesés nem kéne a végére. :)

A végrehajtások törlése mintha lelassult volna.

Mire szamitatok

#851250 andybleque Előzmény: #851249

El tudnek viselni egy juliusihoz hasonlo emelkedest - akkor is hir elott tortent :) a tetjeinket mar megtettuk :)

MLkedés jön ?

#851246 stuck_at_177 Előzmény: #851245

Megfigyelted, hogy a papírról sose ír? Infót, ötletet sose oszt meg? Hogy mit gondol, mit vár, miből mire következtet? Csak a forumozókról, illetve a feltétezett egymás közötti kapcsolataikról ír, illetve ezzel támad. Csak a beírókat figyeli, szondázza. Télleg SCS-nek van igaza.

Vajna Timi & felfüggesztés

#851244 stuck_at_177 Előzmény: #851224

Nem hinném, h felfüggesztik holnap esztikét. Miért tennék, mi köze lenne hozzánk? Felfüggesztést most csak a fantombüfi színrelépése hozna (valamilyen formában történő befolyásszerzéssel, vagy pakkegyesítéssel, vagy a papperok jóváírásával). Vezető tisztségviselőt csak a kgy választhat, szóval pl. Mészáros Ági sem léphet be csak úgy hirtelen az ajtón, ahhoz kgy meghívó kéne. :)