baráti a hangulat.
Dióslaki már most szerepel!
Vicc!!!
Korányi is itt van!!
Srácok!
Ez most nagyon komoly Közgyűlés!!!
Köszi Tamás! Remélem Usain Bolt stílusban nyomjuk le az utolsó 100-at :-) !!!
Olyan frappánsan összefoglaltatok mindent, hogy ehhez se hozzátenni se elvenni belőle nem lehet, nem érdemes. 2011 óta van estem, akkor 7 k m volt. sokáig szemeztem az 1,6 os árfolyammal, de nem volt bátorságom bele venni, pedig látszott a mozgás, az érdeklődés. Tényleg lement ez a buli 2 és 100 közt. BCS-nek is igaza van "gennyes a story"" én is így érzem. Annyi időmet energiámat vette ez már el, hogy én sem igazán tudom értékelni a sikert, ha jön. Ráadásul max aprópénzem lesz rajta, hiszen nem 5 ft os átlaggal ülök benne. Neked viszont hatalmas gratula Wisvik! Tisztellek, becsüllek, igazán jól csináltad. Ugyanezt érzem irántad SCS, a józan, reális gondolkodásod miatt. JK, BCS, Andy aki mindent felkutat PEACE srácok!
Másnak is feltűnt a fórum szerkezetének az átalakulása a júliusi csúcs utàn és sajátos hangnemben osztotta meg az általa levont vélt vagy valós konklúziót. :) De ezt el kell engedni, mert ha azon agyal az ember, h mi lett volna ha, akkor nem biztos, h észreveszi, mi lehetne most. Nekem is fáj egy picit, h nem ültem meg azt hullámot, de hát még annyi fontosabb dolog fájhatna. Amúgy meg: karma is a bitch, ahogy a német mondja. ;)
Igen, éppen ez az. Egy dolog a pénzügyi sikernek örülni a saját számlánkon, egy másik pedig az, hogy mondjuk az eseményeket követve egy olyan sikeres cég felépülésének lehetnénk a tanúi, amiben akár még az örömünket is lelhetnénk, hogy megérte kitartani, mert milyen szépen megcsinálták a fiúk. Namost itt ha meg is csinálják végül, ez minden volt csak szép nem. Persze lehet, hogy túl nagy elvárásaim vannak és inkább az élet más területein kéne keresnem a szépet és a jót, de ha már egyszer úgy alakult hogy ilyen hosszan kitartok az EST-ben akkor legalább itt a végén elvárnnék egy csodaszép befutót! Már ha közeledünk a végéhez, ha minden igaz :-) ...
Nem. Bár pont ráértem és lett is volna egy udvariassági látogatásom a BC egy másik emeletén:), de jobbnak láttam most nem exponálni magam--egyrészt a várhatóan felbukkanó "szekta-fórumtársak"okán, másrészt a múlt héten drótpostán küldött infók miatt.
Annyit mondhatok, hogy nem minden a pénz - de ezt gondolom Te is tudod.. Amit én az EST-en korábban buktam, és amennyit hoztak a kispapírok 2017 tavasza- nyara óta - az én saját akkori elvárásaimat már régen felül teljesítették - szóval Nekem egy jó ideje már "csak a hab a tortán" állapot van.. és az EST lassúságára sem haragszom, a DELTÁ-nak meg kifejezetten örülök (bár távol áll tőlem az IT, de így alakult).. Nekem sincsen semmilyen pénzügyi végzettségem (mondjuk egy pici van, műszaki menedzser oklevelem van)..
Sajnos ez a rvszám valóban gátja a hatalmas sztorinak, ahogy ezt hetekkel ezelőtt leírtam egy párszor. Aki 4 számjegyet vár ide, azzal kijáratnám még egyszer az ált.iskola első 4 osztályát...de ettől még sokan kereshetnek sokat. A nagy üzlet már megvolt 2-től 100-ig, ezt BCS és díszes csapata már sajnos zsebre tette. Továbbra sem értem, hogy ezt miért pont ők és miért most, de ennek megértésére majd ráérek később. Most a cél egy decens dupla-tripla elérése, az én céljaimnak és habitusomnak ez jobban meg is felel. Elmúltak a klasszikus idők, amikor meg lehetett 10-20x-ni a tőkét egy év alatt, ez a hajó már elment.Mondjuk én nem is lettem volna rá képes, ez tény. De ha most odafigyelünk, még lehet belőle egy szép sztori, főleg, ha olyan infókat tudunk, amit más esetleg nem, de mégsem bennfentesként., inkább agyalva, puzzle-öket rakosgatva. Nekem ez inkább önazonos activity.
Szia!
Igen, akkoriban még nem fórumoztam. Ezért is buktam el valószínűleg a konzum lehetőséget mert túl hamar kiszálltam, nem néztem körbe, hogy mi is volt készülőben. Az EST-be belevettem 400k-t 2.15Ft átlaggal amiből kiszórtam 80k-t a NAV döntés előtt, tehát én bukni már nem tudok az EST-en. A többi lényegében azóta is megvan. Félreértés ne essék én nem panaszkodom, hogy nem kerestem ezen a story-n már eddig is nagyot. Csak annyi, hogy már nem okoz semmi lelkesedést, örömet, drukkot, akárminek is hívjuk, mert annyira gennyesen (ahogy BCS! fogalmazott találóan) folynak a dolgok és a történések, hogy az kiölte belőlem az efféle érzéseket. Még egy dupla benne van ha jól mennek a dolgok, azt kiülöm valahogy, nem számítok 500-ra ekkora rv szám mellett. Egyébként tavaly nov 9.-én kezdtem el a fórumon aktívan is rész venni, előtte csak olvastam több éven keresztül és közben képeztem is magam könyvekből, mert nincs semmilyen pénzügyi végzettségem. Sokat tanultam azóta, főleg az itt lévő két kollégától: SCS és Andy, ennek mindenképp örülök. Ha bejön a 250 én sem leszek morcos nyilván, de ez már nem az amilyen az első időkben volt. Egyébként nagyjából 1 évre treveztem a sűrű fórumozós aktivitást, valószínűleg utána abbahagyom. Sokaknak már így is a hócipője tele van a kritikus megjegyzéseimmel és az állandó elemezgetéseimmel. Én ebben látom mondjuk a létező kockázatok minimalizálásának lehetőségét, azaz, hogy minden részletet amit lehet az elemeire boncolgatok, mert akkor nem érthet túl nagy meglepetés. Végülis csak a pénzem múlik rajta. Na mindegy, reméljük ma pozitív benyomásokkal térnek haza a srácok és meglehet az a dupla még az idén. Hajrá!! Légyszi informáljon mindenki mindenről amiről tud! Előre is köszi!!!
ezt olvastátok már ? Tegnap 19:49-es hír..
A GT 10m db EST papírja lett ZÁROLVA a tranzakció céljára , ha a GT nem nyújtaná a 2,35 Mrd kölcsönt, akkor az 500 m kötbért ebből fedezé az EST (ez legrosszabb esetben 50 Ft-os rv-árnál jön ki).
amúgy meg ha 2015 óta van EST-ed, akkor Neked is ismerned kell a 2 Ft alatti csődös hosszú időszakot, 2015 elejéhez képEST kettő és fél évet kellett várni a csodára.. akkoriban nem fórumoztál, vagy ha igen milyen néven ?
Szia, az AV hír tavaly októberben (majd egy éve) tényleg hatalmas mérföldkő volt az EST elmúlt 10 évében (gondolj bele én 2011 óta vagyok EST részvényes, és a majd három év 2 Ft alatti csődös időkben Marslakóval poénkodtunk hogy majd jön az Andy..), nem sokáig örülhettünk neki mi kisrészvényesek.. mire felocsúdtunk, el is ment az Öreg.. de az élet már csak ilyen.. szvsz rövid távon belül ne várd az 500-at, viszont a 210-et (DELTA apport kibocsátási ár) valszeg beárazza a piac még idén dec 20 előtt úgy gondolom..
Jó reggelt!
Csak ügyesen a kgy-n, aki tud menni. Ahogy a helyzet áll, infót csak a könyvből és az it tagoknak feltett kérdésekből tudunk szerezni. Jk, BCS!, tapasztalt bozótharcosok vagytok, rajtatok a csapat szeme! Írjátok be, h mi történt, és h nektek mi jött le az egészből!
May the force be with you! :)
Nalam meg tart a lelkesedes, mondjuk alig egy eve vagyok benne, es kis pakkal. De hat ez van, ha az ember kozben epitkezik, arra a vilag minden kincse is keves...
Hányszor éreztem én ezt....hogy nincs az az árfolyam, ami ezt az idegelést, vezetői sunyiságot kárpótolná. Ezért is rágtam be annyira BCS-re is, amikor a cinikus kommentjeit, a sunyi somolygását hallottam,láttam.
Nekem az segített,hogy hónapokra kiszálltam belőle. A kiszálláshoz képest most csak 11%-kal magasabban léptem vissza, de közben új papírokkal új kalandokat éltem át és végre kerestem is--nem sokat, de a családi nyaralások megvoltak belőle.
Most pedig a meghatározó infó hatására szinte újult erővel,lelkesedéssel, de ami a legfontosabb, lenyugodva tértem vissza. Azt továbbra sem értem,hogy miért egy ilyen ballib csapat kapja meg a meggazdagodás lehetőségét, mit tudott az üres Est,amit más nem. De nem vitatkozom, arra figyelek, hogy végre keressek is ezen a nyüves papíron azzal,hogy összerakok nyilvános és nem ismert mozaikokból egy sztorit, amit a valóság vissza is igazol. Eddig ki vagyok békülve a helyzettel.