Regisztráció Elfelejtett jelszó

A mai kv

wisvik Előzmény: #850423

Szia!

Igen, akkoriban még nem fórumoztam. Ezért is buktam el valószínűleg a konzum lehetőséget mert túl hamar kiszálltam, nem néztem körbe, hogy mi is volt készülőben. Az EST-be belevettem 400k-t 2.15Ft átlaggal amiből kiszórtam 80k-t a NAV döntés előtt, tehát én bukni már nem tudok az EST-en. A többi lényegében azóta is megvan. Félreértés ne essék én nem panaszkodom, hogy nem kerestem ezen a story-n már eddig is nagyot. Csak annyi, hogy már nem okoz semmi lelkesedést, örömet, drukkot, akárminek is hívjuk, mert annyira gennyesen (ahogy BCS! fogalmazott találóan) folynak a dolgok és a történések, hogy az kiölte belőlem az efféle érzéseket. Még egy dupla benne van ha jól mennek a dolgok, azt kiülöm valahogy, nem számítok 500-ra ekkora rv szám mellett. Egyébként tavaly nov 9.-én kezdtem el a fórumon aktívan is rész venni, előtte csak olvastam több éven keresztül és közben képeztem is magam könyvekből, mert nincs semmilyen pénzügyi végzettségem. Sokat tanultam azóta, főleg az itt lévő két kollégától: SCS és Andy, ennek mindenképp örülök. Ha bejön a 250 én sem leszek morcos nyilván, de ez már nem az amilyen az első időkben volt. Egyébként nagyjából 1 évre treveztem a sűrű fórumozós aktivitást, valószínűleg utána abbahagyom. Sokaknak már így is a hócipője tele van a kritikus megjegyzéseimmel és az állandó elemezgetéseimmel. Én ebben látom mondjuk a létező kockázatok minimalizálásának lehetőségét, azaz, hogy minden részletet amit lehet az elemeire boncolgatok, mert akkor nem érthet túl nagy meglepetés. Végülis csak a pénzem múlik rajta. Na mindegy, reméljük ma pozitív benyomásokkal térnek haza a srácok és meglehet az a dupla még az idén. Hajrá!! Légyszi informáljon mindenki mindenről amiről tud! Előre is köszi!!!