Faxa lesz ha holnap beverik101 re.
Faxa lesz ha holnap beverik101 re.
Hátha Vaculak mond valamit... ;)
Vajon megjelenik kissigor is? ;)
Továbbra is az az érzésem, hogy holnap estig a GT-Bakai pakkról valamit fognak még közölni.
Igen. Az a helyzet, hogy ez a BCS és emberei vonal nem hogy eltűnni nem akar de még erősödni is látszik, miközben olyan híreket is hallunk ami a másik oldal megjelenését vetíti előre, de utóbbiból sajnos semmi konkrétum nem rajzolódott még ki.
viszont akkor hetényi már beépült bcs strómanjainak (neumap péter) céghálójába a communication technologi kft. révén.
Ha már Delta maradt, én mondjuk annyit vártam volna legalább hogy "communication and technologies" legyen ne csak az utóbbi.
Ez fontos kérdés. De hogy a nevét adja es jön, az azt jelzi, valahol valami nagyon eldőlt. Ha ezt beleteszem a heti infós mátrixomba, teljes a nyugalom.
Egy percig sem. Nincs már annyi idő.
Tetszik,h a túloldalon mennyire aggódnak. Igaz, én(mi) tudom(tudjuk), amit írtam privátban a héten.
A mai hírek nekem teljesen rendben vannak. Amúgy névben mit vártak? 20000 leszek Nyrt? Mindent megveszek, de főleg a Telenort Holding???
nem számítok holnap esésre.. épp ellenkezőleg.. azt hittétek egyből ML-t vagy a Telenort jelentik be ?? uggyan már...
A tulajdonosi szerkezet lesz a lényeg a közeljövő árfolyama szempontjából.
Ha esés is lesz, felezés tuti nem. Az is érdekes lesz, h amikor a csalódott kicsik eldobálják, megjelenik-e egy szivacs, ami mindent felszív?
Igen, ezek nem deltások. Viszont épp írom a szektában, hogy ha már a név is kijött lehet, hogy kapuzárás előtt a GT-Bakai pakkokról is hírt kaphatunk? Az érdekes lenne.
A kérdés szàmomra, h Hetényi kinek jelent? Sanyi bának, vagy másnak? Róla érdemes lesz egy portfóliót összeszedni. ;)
Ja és PanTel és volt T-sys , ezzel picit erősödni látom a telekommunikáció vonalat !
Hasonlóra számítottam, és szvsz nagyon jó irányba haladunk !!
Ami még érdekes, hogy a két új tag nem a Delta zárás feltételes hatályával kerül be, hanem okt. 1. napjával..
Nem aggódsz, hogy a 120-as vételeid előbb lefeleződnek vagy rosszabb mielőtt ebből kisülhet akármi is ha így haladunk?
Ebben a korban ilyen helyre ilyen fazonokat csak akkor raknak, ha annak nemzetstratégiai jelentősége van. És megszületett a döntés bizonyos irányokról....
Én hátradőltem újfent...
Lehet, h a komcsi érában, de a szolgálatoknál ez másképp működik. Aki egyszer a mi kutyánk kölyke volt, az az is marad. ;)