Ha innen kivágnak és infóm van, akkor is megtalálom a módját, hogy megosszam veletek! Mail...
Ha innen kivágnak és infóm van, akkor is megtalálom a módját, hogy megosszam veletek! Mail...
Igaz. Én még soha be sem kukkantottam a lufi topikba ;-) ...
Nem regelek oda vissza, semmi értelme. Ennek van értelme amit itt csinálunk, annak semmi.
Nyilván teljesen fölösleges volt. Fölhúztam magam a 2 említett emberen, de lehet ők 1 ember.
Wowww ... nem apróztad el a dolgot. Jól felhúzhattad magad ;-) ... Akkor szerencse, hogy legalább még itt velünk tudsz diskurálgatni a történésekről.
Az egész fórumból lettem tiltva végleg. A lufiban Kaszahegyet és Vlagyimirt, hogy is mondjam különös jelzőkkel illettem, utána 1 új reggel magát a kp i modit is. Ez az oka.
Ezer bocsánat, természetesen nem bánom. Aki KV-t szereti, rossz ember nem lehet :D
OK, akkor még andy-re várunk. Egyébként valószínűleg nem is akar jönni, csak ha már szóbahoztam akkor legyen meg az engedélyem is tőletek hozzá, hogy meginvitáljam :-) ...
"ha mindenki egyetért én nem ellenzem" :D
"...Százhuszonöt bírod-e még a víz fölött Egyik nap jön a másik után, az egyik olyan , mint a másik..."
A 4ig-es megjegyzésre úgy emlékszem, mintha párhuzamot akart volna vonni. Mintha valami olyasmit mondott volna, h ki hallott pár évvel ezelőtt a 4ig-ról, és most hol tart.
Két hete beszéltem Manopival is, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzánk, de nem nagyon hajlott a fórumozásra. De azt mondta, hogy tavaszig biztos ki fog tartani.
Itt nem lehet moderàlni. Szóval legyünk észnél. Szvsz már ki tudja, meddig terjedt ez is.
OK, akkor úgy látom a többség egyetért a 6-os magból, bár stuck és andy még nem nyilatkozott de azt hiszem ők sem bánják majd. Az emailkör természetesen továbbra is teljesen privát marad.
Nézzenek. Magasról teszek rájuk. A kis homokozójuk elkelt,lehet visszamenni az eredeti szakmájukba. Autónepper,zugügyvéd, szobafestő-mázoló...:-) Fontos szakmák, csak ott jobb, ha nem nézik madárnak a tárgyalópartnert,mert hamar kiesnek a pikszisből.
Ja, ja!!!
:-))
Úgy kérdezett vissza, hogy tudod, hogy ott mikor van a pénzügyi év zárása?
Mondtam, hogy tudom, félévkor.
Előtte meg azt mondta, hogy nem hallott még róluk!
Hülyének néznek minket, sajnos!
Egyet értek a lentiekkel.