Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

tiltás

#850067 wisvik Előzmény: #850066

Wowww ... nem apróztad el a dolgot. Jól felhúzhattad magad ;-) ... Akkor szerencse, hogy legalább még itt velünk tudsz diskurálgatni a történésekről.

tiltás

#850066 tmeszaros361 Előzmény: #850063

Az egész fórumból lettem tiltva végleg. A lufiban Kaszahegyet és Vlagyimirt, hogy is mondjam különös jelzőkkel illettem, utána 1 új reggel magát a kp i modit is. Ez az oka.

Kata

#850062 wisvik Előzmény: #850061

OK, akkor még andy-re várunk. Egyébként valószínűleg nem is akar jönni, csak ha már szóbahoztam akkor legyen meg az engedélyem is tőletek hozzá, hogy meginvitáljam :-) ...

125

#850060 Johny King Előzmény: #850057

"...Százhuszonöt bírod-e még a víz fölött Egyik nap jön a másik után, az egyik olyan , mint a másik..."

Bcs reakciója a deltáról júniusban

#850058 stuck_at_177 Előzmény: #850047

A 4ig-es megjegyzésre úgy emlékszem, mintha párhuzamot akart volna vonni. Mintha valami olyasmit mondott volna, h ki hallott pár évvel ezelőtt a 4ig-ról, és most hol tart.

Kata

#850057 Johny King Előzmény: #850055

Két hete beszéltem Manopival is, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzánk, de nem nagyon hajlott a fórumozásra. De azt mondta, hogy tavaszig biztos ki fog tartani.

Kata

#850054 wisvik

OK, akkor úgy látom a többség egyetért a 6-os magból, bár stuck és andy még nem nyilatkozott de azt hiszem ők sem bánják majd. Az emailkör természetesen továbbra is teljesen privát marad.

#850053 SCS Előzmény: #850052

Nézzenek. Magasról teszek rájuk. A kis homokozójuk elkelt,lehet visszamenni az eredeti szakmájukba. Autónepper,zugügyvéd, szobafestő-mázoló...:-) Fontos szakmák, csak ott jobb, ha nem nézik madárnak a tárgyalópartnert,mert hamar kiesnek a pikszisből.

#850052 Johny King Előzmény: #850045

Ja, ja!!!

:-))

Úgy kérdezett vissza, hogy tudod, hogy ott mikor van a pénzügyi év zárása?

Mondtam, hogy tudom, félévkor.

Előtte meg azt mondta, hogy nem hallott még róluk!

Hülyének néznek minket, sajnos!