SCS!
Nem lesznek már ott, ebben biztos vagyok!
SCS!
Nem lesznek már ott, ebben biztos vagyok!
Persze, jöhet!
Csak lehetőleg ne terjedjen nagyon!
Nincs kedvünk trollokat tisztogatni!!!
Felőlem OK, de egyelőre csak ide. Az e-mail csoport maradjon zárt.
Korrekt!
Annyival kiegészíteném, hogy tett még egy megjegyzést a Delta vs. 4IGTsys jegyrendszeres közbeszerzéssel kapcsolatban is.
Sziasztok!
Kata jó kis nyomozó, szerintem egy érdekes szálat is találhatott akár de megkért rá, hogy szigorúan bizalmasan kezeljem. Mivel SCS már informált minket a lényegről ezért nem is fontos. Közben felvetettem neki, hogy csatlakozzon ide hozzánk ha van kedve és ha beleegyeztek ti is. Szóval kérdés: beleegyeztek?
Igaz egyelőre nem akart, mert elég bizalmatlan, de ha mégis meggondolja magát akkor jöhet? Én támogatom.
Ennél már csak Vaculak reakciója volt óvodásabb...."milyen cég ez, mondd mégegyszer a nevét? Delta? Ott mikor van a pénzügyi év zárás??" MI van???? Ügyvédkém....
Mondjuk ez a tegnapi állapotjelentés már nem BCS stílusú volt. Tökéletes SWOT analízis. Hogy ettől páran bexartak a túloldalon ez inkább őket minősíti. Igaz, nem ehhez szoktak hozzá, de Janika kérdésfeltevései még okozhatnak BCS-nek egy pár dadogós mpercet....már megéri látni az ember arcát, de ez olyan utolsó búcsúcsók lesz az irányukba.
Ahogy én emlékszem. Először meglepődött és kicsit kiakadt, amikor BCS! (nem tudtál másik nicket választani, lol) kicsit provokatívan felhozta, h tudunk a deltáról, és az minden, csak nem meghatározó cég (tintapatront árul és printert tisztít). Azt mondta a kopasz BCs, h ez nem is így van, meg honnan vesszük mi a deltát. Aztán kicsit nyugodtabbsn azzal folytatta, h a delta komoly cég. BCS! erre jött a delta számaival, amire a kopasz BCs azt mondta, h honnan tudjuk mi azt, h a delta hogyan optimalizálja a költségeit és az adót. Aztán azt mondta, h felejtsük el a deltát. És h bírjuk már ki. Erre megkérdeztük, h jó, de meddig. Ekkor mondta azt, h ő nem akar augusztusig várni (bejött), és őszre látszódni fog a tulajdonosi szerkezet, év végére jön a funda. Én így emlékszem.
Időszerű lenne, este pedig bejelentés Andy lentebbi okfejtése alapján, BTW köszi Andy az utánajárást.
Csak én érzem úgy, hogy ez a leöntés utáni pörgés akár ma egy brutális emelkedésnek ágyazhat meg?
Számoljunk: Papp ép számláján szeptember 24-én írták jóvá a részvényeket. Pergerén szeptember 23-án. Ha a többi részvényt is 23-án írták jóvá, akkor:
- a részvénytulajdonosok legkésőbb 25-én kötelesek jelenteni az EST felé, hogy átlépték a küszöbértékeket;
- az EST legkésőbb 27-én köteles közzétenni, hogy a részvénytulajdonosok a bejelentés szerint átlépték a küszöbértékeket.
A második kötelezettség (EST közzétételi kötelezettsége kapcsán) abból indultam ki, hogy - bár a Tpt. kifejezetten nem rögzíti - a határidő kezdetére okot adó cselekmény nem számít bele a határidőbe (hiszen nem szokott beleszámítani, ld. összes eljárási jogszabályt).
Ha a jóváírás nem 23-án volt, hanem 24-én, akkor értelemszerűen a határidők tolódnak.
Közben megfejtettem a GlobTerm hétfői bejelentésével kapcsolatos polémiát. A Tpt. 61. § (1) bek. a)-b) pontjai adják meg a választ. A befolyásszerzés bejelentésével kapcsolatos határidők a részvények megszerzéséről való tudomásszerzéstől indulnak, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt meg a megszerzésük (nyilván akkor szerzek tudomást a megszerzésről, amikor megjelenik az ép számlámon), az összrészvényszám változása miatti befolyásmérték-változást viszont onnantól kell számítani, hogy a kibocsátói tájékoztatóból (ez a szombati közlemény) tudomást szereztem a befolyásom mértékére hatással lévő összrészvényszám-változásról.
Summa summarum: eddig teljesen rendben van minden, ma még biztosan határidőben vagyunk a bejelentések kapcsán (azaz ma még simán jöhet hír), de akár holnap is, ha nem hétfőn írták jóvá az értékpapírokat (pl. Pappnak kedden történt).
Én biztosan. Most nem idegeskedem. Jövő héten meg reményeim szerint még informáltabb leszek.
A miénk még nem zárult le! Jövőre rengeteg projektet fogunk elnyerni!
Majd meglátod!
Basszák meg, megint a szokásos kotta!
Beállnak, ráöntik, beállnak, ráöntik...
Utálom a sok köcsög bennfentest, akinek pontos információ áll rendelkezésre, hogy meddig csinálják ezt!!!
értem én , csak eddig nem túl sok jelét látom hogy beigazolódjon.. emlékszel, korábban két IT pólusról beszéltünk, hogy ne legyen gáz az EU-n belül..
Stucky! BCS!
Emlékeztek még, hogyan reagált júniusban, amikor a Delta kérdéskört feszegettük?
Nem! Ezek szerint még mindig nem érted, hogy miről szól ez az egész?
nem, most hétfőn volt eredményhirdetés.. ezen indult a DELTA is , csak "elvérzett"..
Közzététel dátuma:2019.09.23.
Nyertes ajánlattevő:T-Systems Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság;4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Dehát ez egy áprilisi hír... Lehet, hogy fájdalomdíjul tolták be az EST-be a Deltát :)
Titeket nem zavar, hogy ezt is ML-ék vitték ?? Pedig itt esélyes lehetett volna a DELTA , 11 Mrd-s állami megrendelés , persze a 4iG - T-sys páros vitte ezt is.. (milyen meglepő)