Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Bcs reakciója a deltáról júniusban

#850047 Johny King Előzmény: #850043

Korrekt!

Annyival kiegészíteném, hogy tett még egy megjegyzést a Delta vs. 4IGTsys jegyrendszeres közbeszerzéssel kapcsolatban is.

Sziasztok! Kata jó kis n…

#850046 wisvik

Sziasztok!

Kata jó kis nyomozó, szerintem egy érdekes szálat is találhatott akár de megkért rá, hogy szigorúan bizalmasan kezeljem. Mivel SCS már informált minket a lényegről ezért nem is fontos. Közben felvetettem neki, hogy csatlakozzon ide hozzánk ha van kedve és ha beleegyeztek ti is. Szóval kérdés: beleegyeztek?

Igaz egyelőre nem akart, mert elég bizalmatlan, de ha mégis meggondolja magát akkor jöhet? Én támogatom.

#850045 SCS Előzmény: #850043

Ennél már csak Vaculak reakciója volt óvodásabb...."milyen cég ez, mondd mégegyszer a nevét? Delta? Ott mikor van a pénzügyi év zárás??" MI van???? Ügyvédkém....

TA

#850044 SCS Előzmény: #850042

Mondjuk ez a tegnapi állapotjelentés már nem BCS stílusú volt. Tökéletes SWOT analízis. Hogy ettől páran bexartak a túloldalon ez inkább őket minősíti. Igaz, nem ehhez szoktak hozzá, de Janika kérdésfeltevései még okozhatnak BCS-nek egy pár dadogós mpercet....már megéri látni az ember arcát, de ez olyan utolsó búcsúcsók lesz az irányukba.

#850043 stuck_at_177 Előzmény: #850034

Ahogy én emlékszem. Először meglepődött és kicsit kiakadt, amikor BCS! (nem tudtál másik nicket választani, lol) kicsit provokatívan felhozta, h tudunk a deltáról, és az minden, csak nem meghatározó cég (tintapatront árul és printert tisztít). Azt mondta a kopasz BCs, h ez nem is így van, meg honnan vesszük mi a deltát. Aztán kicsit nyugodtabbsn azzal folytatta, h a delta komoly cég. BCS! erre jött a delta számaival, amire a kopasz BCs azt mondta, h honnan tudjuk mi azt, h a delta hogyan optimalizálja a költségeit és az adót. Aztán azt mondta, h felejtsük el a deltát. És h bírjuk már ki. Erre megkérdeztük, h jó, de meddig. Ekkor mondta azt, h ő nem akar augusztusig várni (bejött), és őszre látszódni fog a tulajdonosi szerkezet, év végére jön a funda. Én így emlékszem.

TA

#850041 SCS

Csak én érzem úgy, hogy ez a leöntés utáni pörgés akár ma egy brutális emelkedésnek ágyazhat meg?

Hol van a Globterm és Bakai pakk ??

#850040 andybleque Előzmény: #850029

Számoljunk: Papp ép számláján szeptember 24-én írták jóvá a részvényeket. Pergerén szeptember 23-án. Ha a többi részvényt is 23-án írták jóvá, akkor:

- a részvénytulajdonosok legkésőbb 25-én kötelesek jelenteni az EST felé, hogy átlépték a küszöbértékeket;

- az EST legkésőbb 27-én köteles közzétenni, hogy a részvénytulajdonosok a bejelentés szerint átlépték a küszöbértékeket.

A második kötelezettség (EST közzétételi kötelezettsége kapcsán) abból indultam ki, hogy - bár a Tpt. kifejezetten nem rögzíti - a határidő kezdetére okot adó cselekmény nem számít bele a határidőbe (hiszen nem szokott beleszámítani, ld. összes eljárási jogszabályt).

Ha a jóváírás nem 23-án volt, hanem 24-én, akkor értelemszerűen a határidők tolódnak.

Közben megfejtettem a GlobTerm hétfői bejelentésével kapcsolatos polémiát. A Tpt. 61. § (1) bek. a)-b) pontjai adják meg a választ. A befolyásszerzés bejelentésével kapcsolatos határidők a részvények megszerzéséről való tudomásszerzéstől indulnak, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt meg a megszerzésük (nyilván akkor szerzek tudomást a megszerzésről, amikor megjelenik az ép számlámon), az összrészvényszám változása miatti befolyásmérték-változást viszont onnantól kell számítani, hogy a kibocsátói tájékoztatóból (ez a szombati közlemény) tudomást szereztem a befolyásom mértékére hatással lévő összrészvényszám-változásról.

Summa summarum: eddig teljesen rendben van minden, ma még biztosan határidőben vagyunk a bejelentések kapcsán (azaz ma még simán jöhet hír), de akár holnap is, ha nem hétfőn írták jóvá az értékpapírokat (pl. Pappnak kedden történt).

Végeredmény

#850038 SCS Előzmény: #850028

Én biztosan. Most nem idegeskedem. Jövő héten meg reményeim szerint még informáltabb leszek.

4ig-t-systems-orszagos-jegyrendszer

#850037 Johny King Előzmény: #850035

A miénk még nem zárult le! Jövőre rengeteg projektet fogunk elnyerni!

Majd meglátod!

#850036 Johny King Előzmény: #850034

Basszák meg, megint a szokásos kotta!

Beállnak, ráöntik, beállnak, ráöntik...

Utálom a sok köcsög bennfentest, akinek pontos információ áll rendelkezésre, hogy meddig csinálják ezt!!!

#850035 tozsdekrach Előzmény: #850033

értem én , csak eddig nem túl sok jelét látom hogy beigazolódjon.. emlékszel, korábban két IT pólusról beszéltünk, hogy ne legyen gáz az EU-n belül..

#850034 Johny King Előzmény: #850033

Stucky! BCS!

Emlékeztek még, hogyan reagált júniusban, amikor a Delta kérdéskört feszegettük?

#850031 andybleque Előzmény: #850030

Dehát ez egy áprilisi hír... Lehet, hogy fájdalomdíjul tolták be az EST-be a Deltát :)